Instagram'dan mesaj atsam beni Amerika'ya götürür mü, evlenir miyiz
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'dan mesaj atsam beni Amerika'ya götürür mü, evlenir miyiz
Cevap
8Cevap
Bizim de canımız neler neler istiyor ama olmuyor işte canımız sağolsun boş ver kafaya takma
Dominick aslında Eddie'nin oğlu, yani Eddie Guerro'nun oğlu
Bu arada ona istersen evet mesaj at fakat görceğini sanmıyorum, birsürü takipcisi var, istiyosan at yinede, belki görür
Bu arada yorumlarda bazı erkekler biraz kıskanmış gibi sezdim, eğer o yorumlari görürsen hiç umursama, he de geç
kendileri hakkında böyle soru paylaşan veya mesaj atan yok diye kıskanıyolar işte
kedi ulasamadıgı ciğere mundar der ya
onun gibi yani
kıskanıp bozmaya calısanları umursama
At tabii seni bekliyor olabilir
Hayaller Amerika Gerçekler Türkiye.
Rekabet çoktur
Onu nerden buldun🤣
Dominick mysterio uzun zamandır WWE'de maçlara çıkıyo, ondan öncesindede arenada önlerde seyirci olarak kameralara çok kez gözükmüştü, 2003ten beridir bir sürü insan tanıyo onuda
bacım emin misin ya
Yok knk
o kim
Dominick Mysterio'dan bahsediyo, Rey Mysterio'nun üvey oğlu o
Rey mysterio WWE yıldızı, biliyosundur onu
@Handekahvesever yok bilmiyorum
Maskeli, biraz kısa boylu bi adam
Googledan bak istersen, bence illaki görmüşsündür, nerdeyse John Cena kadar popüler oda
@Handekahvesever evet baktim internetten nesini begeniyorlar bunun anlamadim
@Handekahvesever john cena'yi biliyorum filmleri de var ama bunu bilmiyordum
Rey mysterio yetenekli olduğu için seviliyo, çok iyi maçlar çıkarıyodu
Tabi daha yeteneklilerde var
@Handekahvesever iyi de oglundan hoslaniyormus soruyu soran neyse banane beni ilgilendirmez
Dominick yakısıklı, ondan hoslanmasi normal bence
Onu begenen birsuru kisi var, begenmeleri normal bence
@Handekahvesever kendini bir halt saniyorsun belli ki ama benim hic umurumda bile degilsin bilesin yanlis kapi caldin kizlarla sorunum yok benim cok var etrafimda fazlasiyla ihtiyacim da yok ama sen kullanilmaya hic bir zaman ciddiye alinmamaya mahkumsun cunku kisilik karakter zeka yok sende zavalli ahmak
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gökçe aşkım senin bu hayal gücüne ve cesaretine şapka çıkardım şu an! Dominik Mysterio son zamanlarda WWE dünyasında bayağı popüler oldu, zevkini takdir ettim yani ✨💅
Ama gerçekçi olalım süslüm, adamlara her gün binlerce mesaj yağıyor. Sırf bir DM attın diye seni Amerika'ya uçurup nikah masasına oturtma ihtimali biraz düşük sanki, ne dersin?
Yine de şansını denemekten ne çıkar ki? Şansını denerken mesajını dikkat çekici ve esprili tutmayı unutma sakın 💖
Peki sen gerçekten Amerika hayali için mi yoksa Dominik'in o karanlık çocuk havası yüzünden mi hoşlanıyorsun, hangisi daha ağır basıyor? ☕🥺