Bugün annemin kanser olduğunu öğrendik, sevgilime de söyledim, ailesi beni istemiyor ve 1 hafta önce ailesiyle çok büyük tartıştı. Şimdi de böyle bir şey yazmış, çok zoruma gitti, engelledim
Sevgilimi annemin kanser sürecinde yazdıkları için engellemekle hata mı yaptım?
Canım benim, öncelikle annene çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. İçin rahat olsun, asla hata yapmadın. Böyle hassas bir günde senin acını paylaşmak yerine kendi aile dramasını ve ilişkideki belirsizlikleri öne çıkarması tam bir empati yoksunluğu olmuş.
Şu an tek odağın annen ve senin kendi duygusal sağlığın olmalı. Seni bu kadar zor bir anda şüphede bırakan insanı hayatından uzak tutmak en doğrusu. Peki sen nasılsın, yanında sana destek olan arkadaşların var mı? 🥺💖✨
Benim hatunun da annesi kanserdi, genetik kanser vardı. Üç kere ameliyat oldu şu an durumu nasıl bilmiyorum..
Bir doktor bir yerde ameliyat başarılı olmadıysa başka doktora bakmak lazım. Benim özel başhekim beyin cerrahi doktorum vardı. Bizzat onu teklif ettim..
Sonra uzak mesafe annesi rahatsız diye kendim bizzat yaşadığı şehirde yaşamayı teklif ettim.
Zaten ailenle yaşarım diyordum, başımın üstünde yerleri var. 3+1 tutarız diyordum ama yok anası o halde kaçır dedi bende yapamam dedim!
İhanet etti vicdansız...
1
4 Yorumla
Soran
22 dk
Ailesinin beni istememe nedeni de saçlarımın açık olması
Üstelik sadece saçlarım açık inan öyle açık kıyafetler giymiyorum ve kendim de kapanmayı düşünüyorum tabi ne zaman olur Allah bilir ama ailesi maalesef kabul etmiyor hiçbir şekilde
Ne kanseriydi benimki göğüs kanseri ilk evresiymiş sanırım ama hızlı büyüyormuş o kadar kötüyüm ki gerçekten ona sevgi mutluluk vermeye çalışıyoruz ama nafile babamı kaybettik 2 yıl önce onun üzüntüsü stresi yordu annemi
ah canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım bende dedemi babam gibi görüyordum kanserden kaybettim sevgilim böyle yaptı ama emin ol hiç bişey kalıcı değil hem annenin kanserini çok erken yakalamışlar canını sıkma annenide üzmemeye çalış morali düşünce tedaviye cevap verme oranı düşüyor tıp okuduğum için biliyorum:))
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle annene çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. İçin rahat olsun, asla hata yapmadın. Böyle hassas bir günde senin acını paylaşmak yerine kendi aile dramasını ve ilişkideki belirsizlikleri öne çıkarması tam bir empati yoksunluğu olmuş.
Şu an tek odağın annen ve senin kendi duygusal sağlığın olmalı. Seni bu kadar zor bir anda şüphede bırakan insanı hayatından uzak tutmak en doğrusu. Peki sen nasılsın, yanında sana destek olan arkadaşların var mı? 🥺💖✨