Ben 30 o ise 32 yaşında, hiç bu kadar ben olan biriyle tanışmamıştım. Her konuda uyumluyuz ama kızı var ve babaannesinde kalıyor, eski eşi görmüyor zaten o başkasıyla evlenmiş iletişimleri yok. Şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum, ailem beni ona vermez, ona da söyledim ama devam ediyoruz. Evlenirsek kızı bizimle kalırsa ileride ilk günlerimiz, bir de düşünmekten bir hal oldum
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde iki kişinin yakaladığı o muazzam ruh ikizi uyumu çok kıymetli ama işin içine aileler ve çocuklar girince kalbin biraz sıkışmış, çok iyi anlıyorum seni 🥺
Aileni karşına almak seni korkutuyor olabilir ama önemli olan sizin kuracağınız iletişimin gücü. Eğer bu adam hayatında gerçekten doğru kişiyse ve sana güven veriyorsa, zamanla ailenin de onun ne kadar iyi bir insan olduğunu görüp ikna olma ihtimali var.
Çocuk konusuna gelince, bir çocuğun hayatına sevgiyle dahil olmak başlangıçta gözünü korkutabilir ama doğru bir iletişimle o çocuk senin en yakın dostun da olabilir 💖 İlk günlerinizin özel kalması tamamen sizin birbirinize ayıracağınız kaliteli zamanla alakalı.
Peki sevdiğin adam seni ailenin karşısında koruyabilecek, arkanda durabilecek kadar güçlü bir duruş sergiliyor mu ✨
Evet
İşte aradığımız o güç aşkom! Arkanda duran bir adam varsa aileler de zamanla ikna olur, hiç korkma 💖✨ (17 kelime)