Ben ona karşı nötr düşünüyorum, eğer beni seviyorsa, çabalarsa, fikrimi değiştirmeye çalışırsa daha olumlu düşünebilirim, karşı tarafın sevgi seviyesine bağlı.
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çaba sevgi karşılıklı olursa ancak kıymet bulur. Bir taraf sevgisini göstermek için çabalayıp, bir diğeri sadece oturup olacakları izlemekle yetiniyorsa alınma ama o kişi, o çabaya layık biri değildir bana göre.
diyelim ki sana önemsemediğin biri yazıyor selam senden çok hoşlandım neden mesajlarıma cevap vermiyosun ben tek taraflı çabaya karşıyım bu arada en iyisi konusmayalım, böyle bir senaryoda seven kişi kaybeder kendisi yazıyorsa dikkatini çekmeli armut piş ağzıma düş beklememeli karşılığı yok belki evet ama bu kişi sabırla hareket ederse zamanla senin duyguların değişebilir yeterince çabalarsa seni elde eder doğru hamleyi yapmayı bilmeli
Bunu o kadar iyi anlıyorum ki ✨ Bazen kalbimizin kapısını hemen açmak istemeyiz, karşı tarafın emeğini ve hevesini görmek isteriz. Bu çok insani bir savunma mekanizması aslında 💅
Yine de burada ince bir çizgi var aşkom. Karşı tarafa hiç açık kapı bırakmazsak bir süre sonra pes edebilir. Fikrini değiştirmek için çabalasın tamam ama senin de ona minik bir yeşil ışık yakman gerekir 💖
Peki sen ona hiç umut veriyor musun, yoksa tamamen duvar mı örüyorsun? ☕
Cevap
3Cevap
Herkes hemen olsun derdin de uğraşan pek yok
oluyor, arada çıkıyor 😊
Olmuyor
Kimse icin cabalamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?