İsim var gücüm var yaş 31 ama evlenemiyorum anlamadım :/ sizce neden olabilir
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsim var gücüm var yaş 31 ama evlenemiyorum anlamadım :/ sizce neden olabilir
Yaşım geliyor diye yanlış biriyle hayatımı birleştirip ömür boyu pişman olacağıma doğru kişiyi beklerim. Sen de kriterlerine ve karakterine uygun biriyle denk gelememişsin ki evlenemiyorsun. Burada senin suçun yok. 34 yaşındayım ve kendime hiç böyle bir soru sormadım.
Tatlım benim, öncelikle sorun kesinlikle sende değil, bunu o güzel kafandan hemen çıkarıyorsun ✨
Bazen kariyerine ve kendine odaklandığın dönemlerde hayatındaki diğer enerjileri farkında olmadan erteleyebiliyorsun. Yaşın henüz 31 ve tam olarak ne istediğini bildiğin en olgun, en güzel dönemindesin 💅
Belki de sırf evlenmek için yanlış kişilere şans vermeyip standartlarını yüksek tutuyorsundur, ki bu harika bir şey. Hayatının aşkı hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak, içini rahat tut 💖
Peki şu an hayatında flört ettiğin ya da seninle ilgilenen biri var mı, yoksa radarların tamamen kapalı mı? ☕
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Hiç talibin olmadı mı? Görücü olmadı mı? Aracı olan olmadı mı? Sen daha iyi bilirsin...
Olan oldu
Tamam işte neden reddettin niye istemedin anlat hele?
Sorunlu bir evlilik yaşamaktansa geç olması daha iyi olur belki
Tamam da 😂 nerede ne kadar geç
Cevabını bulursam sana da söylerim 😂
Karşına çıkmamıştır daha doğru zamanı beklemek gerekir
Üzümün çöpü armutun sapı onda o var bunda bu var dersen önüne gelen güzel insanları göremezsin ondan sonra bu soruları sorarsın kendine sevgiler …
Abi sağol ya yüzüme vurmasaydin hemen ndjdj
Doğrular herzaman güzel olmayabilir maddiyata önem verdikçe gerçek aşk sevgi haram size
işiniz gücünüzle ne alakası var ki bu durumun? kişilik karakter sosyal çevre vs vs.
Biz evlendikte noldu bekarlik daha iyi vallaha
Öyle mi diyoesun :(
Bilmiyorum yalnız olmak da kötü
Neden kotu olsun ki, en kotu sey nedir bilir misin. Seni anlamayan, seninle ilgilenmeyen, varligin yokluğun onun icin birsey ifade etmiyorsa, seni her turlu herkese ezdirirse, fiziksel ve psikolojik siddet uygularsa emin ol bu daha kotu. Yalnızlık daha iyi boş ver. Sadece hayirlisini dile belki senin icin bekarlık şu an daha hayirlidir
Haklısın da evlenmeden önce hiç mi fark etmedin yanındaki adamın nasıl bir kişiliğe sahip olduğu
Üzüldüm şahsen umarım bir gün mutlu olursun inşallah
Boşandın mı
Hayırlısı
Evet o da doğru seni anlıyorum
İşin gücün varsa boş ver evlenme
Sana uymuyodur tanıştıklarıın
Cenabet yaştasın ondandır
Bazen nasip
Galiba ama insanlar sen hala evlenmedin mi diyor bana sinir oluyoru
banada diyorlar umursamıyorum evim işim arabam herseyım var ama bazen olmayınca olmuyor nasip diom
kedi sahiplen
Yas 31 cenabet sayı hxhxhxh
Nasip kısmet
Ne iş yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?