Yaşım geçti cevremde herkes evli küçük şehirde yaşıyorum görüntüm beğenilmiyor bu sebeple evlenemiyorum artık canımı sıkmaya başladı bu durum sevgili bile bulamıyorum ne yapabilirim evlenmek için?
Hayır. Çünkü kafama göre birisi çıkmadı Çıkanlar yasitim olmasına rağmen ergendi ya Sapikti ya sapkindi ya inancsizdi ya kültüründe değildi ya ırkından değildi ya eğitim olarak farklıydı bla bla bla ama yaşım ilerledikçe fikrim değişti ama bu kezde evlenmeyi değil çocuk istedim ama inanclarim gereği ve geleneklerim gereği zina hoş görülmediği için ben o yüzden evlenmedim
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim durumum farklı soruyu okudun mu senin ki tercih ben zorunluluktan bu haldeyim
Kardeşim evlenemiyorsaniz problem sizde ne yani cirkinmiyim diye gereksiz düşünmeyin beyniniz yanar Altına bi orta segment araba cek güzel bir işin olsun evin olsun yine de evlenemezsen birsey bilmiyorum
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
beni tanıyon mu villada oturuyorum son model araçlarım var yine bişey değişmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır. Çünkü kafama göre birisi çıkmadı
Çıkanlar yasitim olmasına rağmen ergendi ya Sapikti ya sapkindi ya inancsizdi ya kültüründe değildi ya ırkından değildi ya eğitim olarak farklıydı bla bla bla ama yaşım ilerledikçe fikrim değişti ama bu kezde evlenmeyi değil çocuk istedim ama inanclarim gereği ve geleneklerim gereği zina hoş görülmediği için ben o yüzden evlenmedim
benim durumum farklı soruyu okudun mu senin ki tercih ben zorunluluktan bu haldeyim
Cirkinlikle alakası yok nice çirkinler fıstık gibi kızlarla sende eksik olan giyim kuşam dil vs
hiçbirisi değil çocuk değilim onları biliyorum sadece tipimden dolayı
Paralı değilsin
4 milyon tl var vadede maldan mülkten ayrı
O zaman senin citan yuksek
ne çıtası kimsenin yüzüne bakmayacağı kız beni bepenmedi
Bir resim at bakım bana merak ettim
Takip edeyim seni profilde var
Bir sürü kişi takip ediyor
Şimdi ettim ben yeni
Yok tipin ortalama
Değil aşırı zayıfladım yüzüm çöktü hastalık yüzünden
Kardeşim evlenemiyorsaniz problem sizde ne yani cirkinmiyim diye gereksiz düşünmeyin beyniniz yanar Altına bi orta segment araba cek güzel bir işin olsun evin olsun yine de evlenemezsen birsey bilmiyorum
beni tanıyon mu villada oturuyorum son model araçlarım var yine bişey değişmiyor
Cok zenginsen niye gizli soruyorsun kamil
bi git a. mk malı
Sen git tuvalete b. okunla oyna tamam
Ne mezunusun? Ne isle mesgulsun?
sigortacıyım işle alakası yok çok zenginim ben, her şey görüntümle alakalı
Madem isin var o zaman sorun tipte degil karakterde. Emin ol kizlar tipe bakmiyor
değil telefonda konuşurken görüşmek için yalvaran kızlar görüşünce ilişkiyi kesiyor
Allah Allah sebep?
söylüyorum görüntüm beğenmiyolar aşırı zayıfladım bi hastalıktan kilo alamıyorum 45 kiloya düştüm
45 mi gercekten mi
Evet bi hastalık var midede kilo alamıyorum yüzüm çöktü
Çirkin değilmişsin ki sadece hastalık e kili olamıyor musun hiç
Alamıyorum yüzüm çöktü zaten yaşımda geçti psikolojik olarakta kendimi bitirdim yani benden bir halt olmaz
yok mu hiç bir çaresi
Sorunu beğendim beni takip eder misin
Tedavisi yok hep böyle olacağım gerçi normal kilodayken de beğenmiyorlardı
Takip isteğiyle mesaj attim
kafana takma bebimde statü yokmuş diye
hikaye onlar benim durumum farklı
lannn
Çirkinmişim ondan 😒
foton yok bilemem ne kadar çirkin olsanda kadınsın bu ülkede birini bulursun ben sevgili bile bulamıyorum
Ben de bulamıyorum hayırdır da yok sevgilim hiç olmadı biliyor musun ne kadar acınasıı
kaç yaşındasın
19..
çocuksun daha
Ben büyüdüm 😡
hee tamam
Al işte sen de sallamadın ya erkek miyim mavi mi renk o 😑
s. alaksın
Niye öyle dedin ki şimdi 😐
Baksana hareketlerine çocuksun
Ne varmış hareketim de kırdın beni cidden
Ya bi git ya troll müsün nesin
Sen çok kırıcısın belki de bu yüzdendir bir düşün