Ghosting, gaslighting, love bombing, breadcrumbing, bunging, jumping, humbing, facking... İngilizcem artık bu terimleri ha?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ghosting, gaslighting, love bombing, breadcrumbing, bunging, jumping, humbing, facking... İngilizcem artık bu terimleri ha?

Cevap
8Cevap
Evet. ülkede ki kadınların seçimleri b*k gibi. nerede mal karaktersiz aldatan erkek var onun peşinden koşarlar. acı çekmeyi bu kadar seven başka bir kadın milleti görmedim ben dünyada.
Hayır kadınların gözünde üstün olman gerekiyor. Kimi sevdikleri belli olmuyor. Onların gözünden bakmak lazım.
Sürekli oynuyor gözleri adapte olamıyoru msajkfba
Bence tercih edilmek için bir kalıba girmeye gerek yok Kendin gibi olmak zaten yeterince değerli benim için
Altta yazdıklarından gram anlamam ben eski kafalıyım.
Ve birini sevmem içinde badboy adı her neyse ondan olmasına gerek yok adam olsun dansöz gibi kıvırması yeter. Pick me istesemde olamam zaten mizacım izin vermez.
Valla Onu Bilmiyorum 'da Karaktersiz, Pislik Olmak Gerekiyormuş
Tercih edilmek gibi bir derdim yok.. hatta o kadar umrumda değil ki.. bu tercih sebebi oluyor sanki.. bari azicik sağım solum oyanasinda herkes uzak dursun :))
Hehehe ne güzel ince bir espriymiş lan o
Usta bence artık kalmadı onların bir akimdi geldi geçti artık normaller sevilmeye tekrar başlandı
Valla kendi bilir kimsenin insafına kalmam oda kalsın istemem o havalı cafcaflı sözleri de bilmem
Beni cin çarptı. Tercihsizim 😄
Bitercihsiz aklsfbasjk
Bir de janci bamping var
Nası yaa jumanji değilmiydi o. D
Olabilir, dilim surjdü
Kişinin kendisine kalmıştır tercihler
Beni kimse tercih edemez ben tercih ederim !!!
Tamam işte bad boy mu tercih ediyon jkasfb
alt yazı geç soruna 😅
En nefret ettiklerim ya
Ne boy ne boy ula
Yapay Zeka Cevapladı
Bu terimler yüzünden flört dünyası Oxford sözlüğüne döndü resmennn! 😭 Ama kesinlikle hayır, tercih edilmek için rol yapmana hiç gerek yok.
İnsanlar toxic heyecanlar ararken bu tiplere çekilebiliyor ama onlar sadece kısa süreli illüzyon yaratıyor. Gerçek, huzurlu ve kaliteli bir ilişki arayan biri asla bu etiketlerin peşinden gitmez. Kendin olmak, ne istediğini bilmek ve samimiyet her zaman en büyük çekim gücüdür. 💖
Sen bu İngilizce terimler cenderesinde en son hangi tuhaf ilişki durumuyla karşılaştın peki? ✨