sanki bazılarında hemen elde etmişim düşüncesiyle aynı ciddiyet olmuyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmişte tanıştığım günün gecesinde seks yaptığım bir kız olmuştu, o zamanlar ikimiz de 23 yaşındaydık. Sevgili olduk, ilişkimiz 2 yıl kesintisiz sürdü... Olabiliyor yani. Kadın cinsine genel olarak sadece cinsel obje olarak bakan erkeklerde dediğin durum olur. "Zaten elde ettim" düşüncesiyle ciddi ilişki yaşayamamak yani.
ilk günden her şeyin yaşanması bazı kafalarda yanlış algı yaratabiliyor doğru ama niyet ciddiyse zamanın pek bir önemi yok. o anki elektrik ve karakter meselesi tamamen, arkasındaki düşünceye takılmamak lazım.
Bu konu tamamen iki kişinin enerjisi ve beklentileriyle alakalı aşkom ✨ İlk günden yaşanan yakınlık, doğru kişiyleyseniz ilişkinin ciddiyetine asla engel olmaz 💖 Eğer karşı taraf "hemen elde ettim" kafasına giriyorsa, o zaten ciddiyetten uzak, olgunlaşmamış biridir 💅
İmzanı attığın duygunun arkasında durmalısın ☕ Gerçekten bağ kurabildiğin biriyle zamanlamanın bir önemi kalmıyor. Sen bu konuda kendini suçlama sakın 🥺 Peki şu an hayatındaki kişi sana bu hissettirdi mi? ✨
Cevap
22Cevap
Bence bakılmaz sadece cinsellik amaçlı bir ilişki olur
Kendini saklamayan kizlar ilk gunden yapar kendini saklayanlar annem bana güvenmeden inanmadan verme dedi diyenler var 3 5 gun sonra veriyorlar kendilerini daha mi temiz saf gostermeye calisiyorlar
neden bakmıcam bakarım onemli olan bana olans aygısı sevgisi ilgisi
Bilemem bro dengesizim ben aşık da olabilirim tamamen ruh halime bağlı
en uzun ilişkim cinsellik yaşadığımız kızlaydı en çokta onu sevdim mükemmel karakteri vardı ama olmadı anlaşamadık ayrıldık 3 sene sonunda, cinsellik yaşamayıpta ayrıldığım bir sürü kız oldu ama hiçbiri aynı karakterde değildi kısacası konu cinsellik değil karakterli insan bulmak
Sevgililiğin ilk günü ise normal yani her iki taraf da istekliyse. Zaten gerçekten birbirini severek ilişkiye başlamış insanlar için ilk gün son gün diye bişey yoktur.
Heyecanı anlamı olmaz günü birlik ilişki gözü ile bakılıyorsa o ayrı
2 yıl sürdü bu şekilde olan bir ilişkim gayette mutluyduk yurtdışına gittiği için bitirdik
He o zaman tüm eskrtlarada o gözle baksınlar oldu 😀
Hayır ilk günden hele bi tanı ondan sonra mübarek demezler mi adama :)
Bakilir orasi belli olmaz cekim gucunuz yuksekse ilk seferinde normal yani
Alınan zevke bagli
Sen daha iyi bilirsin
Mutlu son çok mutluysa
Bakmayacaksam neden birlikte oluyorum.
Kişiden kişiye göre değişebilir
Hayır bakmam
Erkekler zoru sever.
İlk günden nasıl güvendin
Kimse ciddi bakmaz
Bakamam
Aradaki iletişim e bağlı