Aynen bende başlamam. Benimle niyeti ciddi olan biri ile konuşurum ben. Niyeti eğer benimle ciddi değil ise kendi bilir. Kimsenin zorla hayatıma giremem çünkü.
Aynen ciddi derken evlilik yolunda kastettim tamamen ben. Eğer niyeti ciddi değil ise şahsen ben o kişi ile ne konuşur ne se sevgili olma yolunda ilerlerken diye düşünüyorum.
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim sizinle. Benimle niyeti ciddi değil ise o kişiyle boşa zaman kaybetmenin bence hiçbir anlamı yok diye düşünüyorum ben.
Aynen bende başlamam. Benimle ciddi düşünmeyen biri ile ne sevgili olurum ne de boş yere konuşurum. Ciddi değil ise benimle niyeti uzak durmasını isterim.
Aynen bende aynı şekilde. Benimle niyeti ciddi değil ise ne onunla birdaha konuşurum ne de onunla birahane görüşürüm. Niyeti ciddi değil ise konuşmayı keserim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ciddi olarak bakmıyor isem başlamam, ciddi olarak bakıyorsam koşarak uzaklaşırım..
Hayır ben başlamam tabi ki de
Ciddi düşünmediğim bir ilişkiye başlamam. Ciddi düşünmek illa hemen evlenmek değildir. Hayatında düzgün birisini istiyorsundur ilişki olarak.
Aynen bende başlamam. Benimle niyeti ciddi olan biri ile konuşurum ben. Niyeti eğer benimle ciddi değil ise kendi bilir. Kimsenin zorla hayatıma giremem çünkü.
Başlayabilirim yani ciddi derken neyden kast ettiğini pek anlamadım evlilik falan mı.
Aynen ciddi derken evlilik yolunda kastettim tamamen ben. Eğer niyeti ciddi değil ise şahsen ben o kişi ile ne konuşur ne se sevgili olma yolunda ilerlerken diye düşünüyorum.
Ben ciddi düşünen bir insanım hep
Başlar isem tek gecelik zevkim olur
Başlarım ilişki ilerledikçe düşünceler değişebilir
Hayır boş boş zaman kaybına lüzüm yok
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim sizinle. Benimle niyeti ciddi değil ise o kişiyle boşa zaman kaybetmenin bence hiçbir anlamı yok diye düşünüyorum ben.
kesinlikle baslamam neden karsi tarafin duygulariyla oynayayim beklenti olusturayim
başlarım sonradan ciddi olur belki olmazsa yolumuza
başlarım sonradan ne olacağı bilinmez
Karşıdaki kişiye bağlı
İlişkilerde duygu önemli yer tutar
Hayır o kafalarda olmadım hiç
Başlarım sonuçta kız düşünsün ben ne düşüncem
Hayır, başlamam.
Aynen bende başlamam. Benimle ciddi düşünmeyen biri ile ne sevgili olurum ne de boş yere konuşurum. Ciddi değil ise benimle niyeti uzak durmasını isterim.
Hayır başlamam
Aynen bende aynı şekilde. Benimle niyeti ciddi değil ise ne onunla birdaha konuşurum ne de onunla birahane görüşürüm. Niyeti ciddi değil ise konuşmayı keserim.
Başlamam
hayır
Asla
baslamam
Sebebi neydi ki
Başlamam
Uyar
işim olmaz.
Hayır