skarlet1997 | Aşk İlişkileri konusunda 6b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Ciddi düsünmeyen biri ve amacı farklı olan birine bağlı kalarak onun değismesini beklerken yıpnmak hatadır çünkü bu tür kisiler asla ama asla değismezler bir gün size yazarlar kendi amaçları için sizden amaçlarına ulasmak için herseyi yaparlar ve sizde denemezler bunu sadece bir çok kızda denerler amacına ulasmak için ve bu kisiye bağlı olan kız bunu düsünmek istemeyebilir yok yapmaz falan diye neden yapmasın? bu kisi zaten ciddi düsünmüyor sadece farklı gözle bakıyor ve tek amacı var kızıda sevmiyor kızda onu idare ediyor değismesi için hiç değismeyecek olsa bile bu durumu yasıyorsanız eğer sadece kendinizi yıpratıyorsunuz ve üzüyorsunuz bu kisi değismez ve değismeyecektirde.
Neden sevsinki? sadece kendi amaçlarına bakıyor ve ulasıyor buna ulasamazsa baska kızlarla deniyor ve sizde bu kisiyi seviyorsunuz çoğu kisi sizi bunun için yargılar doğru erkekler yerine böylelerini seviyorsunuz diye ama bu yapılmaması gereken birsey yani farkına varamıyorsanız düsünemiyorsanız sizin kararınız siz Şu an onu düsünürken bu kisi 10 kızla konusuyor ama size ne anlatılırsa anlatsılsın yine seviyorum falan dersiniz bu yüzden birsey anlatmaya gerek yok hersey sizde biter ya devam edersiniz sevmeye ya da dediğim gibi mantıklı düsünür uzaklasırsınız bukadar.
Okyanusesi | Aşk İlişkileri konusunda 134 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Saçma sayılmaz ancak bu yola gireceksen de yorucu bir süreç seni bekliyor demektir. Sen ciddi düşünürken ona göre konuşmalar davranışlar göstereceksinizdir illaki. Karşı taraf ciddi düşünmeyen birisi ise de ona göre davranışları olacak ki sizin davranışlarınız ve konuşmalarınız onu sıkabilir. Tabii sıkılmasından daha önemli konular da var sonuçta bu "gönül eğlendirmeye" de girer biraz.
Yine de karar size kalmış. Eğer hiç düşünmüyorsa umut etmek için 3 defa düşünün ama ilerde olabilir gözüyle bakıyorsa 2 defa düşünün ve öyle kararınızı verin derim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Concorrdia | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Guru
4 gü
saçma ne olacağı belli değil niye beklensin ki zaman kaybı
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
4 gü
amacı farklı oldugunu nercen bılıyonkı srfsız bırımı npıyo
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
SaygımSonlu | Aşk İlişkileri konusunda 123 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Değişir umudunu zaten asla anlamıyorum niye değişsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35Ciddi düsünmeyen biri ve amacı farklı olan birine bağlı kalarak onun değismesini beklerken yıpnmak hatadır çünkü bu tür kisiler asla ama asla değismezler bir gün size yazarlar kendi amaçları için sizden amaçlarına ulasmak için herseyi yaparlar ve sizde denemezler bunu sadece bir çok kızda denerler amacına ulasmak için ve bu kisiye bağlı olan kız bunu düsünmek istemeyebilir yok yapmaz falan diye neden yapmasın? bu kisi zaten ciddi düsünmüyor sadece farklı gözle bakıyor ve tek amacı var kızıda sevmiyor kızda onu idare ediyor değismesi için hiç değismeyecek olsa bile bu durumu yasıyorsanız eğer sadece kendinizi yıpratıyorsunuz ve üzüyorsunuz bu kisi değismez ve değismeyecektirde.
Yaş ilerledikçe değişir belki olmaz mi
Bunları düsünmek yerine umarım daha mantıklı düsünür bu kisiden kendinizi kurtarırsınız.
Onu istiyorum bilmiyorum ya
Inan kızlar çevresinden eksik olmuyor ama hiç birini de sevmiyor sürekli storylerde her yeri mor
Neden sevsinki? sadece kendi amaçlarına bakıyor ve ulasıyor buna ulasamazsa baska kızlarla deniyor ve sizde bu kisiyi seviyorsunuz çoğu kisi sizi bunun için yargılar doğru erkekler yerine böylelerini seviyorsunuz diye ama bu yapılmaması gereken birsey yani farkına varamıyorsanız düsünemiyorsanız sizin kararınız siz Şu an onu düsünürken bu kisi 10 kızla konusuyor ama size ne anlatılırsa anlatsılsın yine seviyorum falan dersiniz bu yüzden birsey anlatmaya gerek yok hersey sizde biter ya devam edersiniz sevmeye ya da dediğim gibi mantıklı düsünür uzaklasırsınız bukadar.
Doğru erkek yok ki ya da bana mi denk gelmiyor
Var ancak nadir sizede denk gelir umarım bir gün.
Saçma sayılmaz ancak bu yola gireceksen de yorucu bir süreç seni bekliyor demektir.
Sen ciddi düşünürken ona göre konuşmalar davranışlar göstereceksinizdir illaki. Karşı taraf ciddi düşünmeyen birisi ise de ona göre davranışları olacak ki sizin davranışlarınız ve konuşmalarınız onu sıkabilir. Tabii sıkılmasından daha önemli konular da var sonuçta bu "gönül eğlendirmeye" de girer biraz.
Yine de karar size kalmış. Eğer hiç düşünmüyorsa umut etmek için 3 defa düşünün ama ilerde olabilir gözüyle bakıyorsa 2 defa düşünün ve öyle kararınızı verin derim.
saçma ne olacağı belli değil niye beklensin ki zaman kaybı
amacı farklı oldugunu nercen bılıyonkı srfsız bırımı npıyo
Değişir umudunu zaten asla anlamıyorum niye değişsin
E yani abla yaş 30 olmuş bırak bu işleri hsjskls
Evet saçma
devam et