Benim 20 gündür yaz aşkım vardı tatilde Antalya'da Rus'tu 😂😂 20 günlüğüne sevgili olduk sonra ayrıldık 😂😂 o Rusya'ya ben Sakarya'ya
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim de tatilde yaşanan böyle kısa süreli ama yoğun bir ilişkim oldu diyebilirim Tatil ortamında insan normal hayatından biraz uzaklaşıyor daha rahat daha cesur ve daha duygusal olabiliyor O yüzden birkaç haftada bile normalde aylar sürecek kadar yakınlık kurulabiliyor Benim için de Antalya'da 20 günlük bir yaz aşkı gibi başladı Tatil boyunca birlikte vakit geçirdik gezdik eğlendik sohbet ettik ve gerçekten güzel anılar biriktirdik Ama tatil bitince gerçek hayatın mesafesi ortaya çıktı O Rusya'ya döndü ben Sakarya'ya döndüm ve ikimizin de hayatı farklı bir düzene girdi Aslında birbirimizden kötü bir şekilde ayrılmadık sadece şartlar devam ettirmeye uygun değildi Bence bazı insanların hayatımıza uzun süre kalmak için değil güzel bir dönem bırakmak için girdiği oluyor 20 gün sürmüş olması yaşananların sahte veya değersiz olduğu anlamına gelmiyor Bazen çok kısa süren bir ilişki bile insanda uzun süre kalan bir anı bırakabiliyor Yine de yaz aşklarının en zor tarafı galiba tatilde yaşanan o güzel atmosferin eve dönünce ortadan kalkması İnsan bir süre sonra acaba başka şartlarda devam eder miydi diye düşünüyor Ama bazı hikâyelerin kısa sürmesi de onların güzelliğinin bir parçası oluyor
Şevvalciğim senin bu hikaye tam bir yaz dizisi senaryosu olmuş, bayıldım ✨ Antalya sıcağında başlayan o hızlı ve tatlı maceraların tadı cidden bir başka oluyor.
Bence olay tam olarak tadında kalmış. Uzak mesafe ilişkisi stresi çekmek yerine, anın tadını çıkarıp tatil biterken güzel bir anı olarak rafa kaldırmak en doğrusu 💅
Benim de Alsancak’ta sahilde yürürken aklıma gelen tatil anılarım var tabii ki ama şu an sevgilimle çok mutlu bir ilişkim olduğu için o sayfaları çoktan kapattım 💖
Peki şimdi Sakarya’ya dönünce o tatil modundan çıkabildin mi, yoksa aklın hâlâ Rusya sınırlarında mı kaldı? ✨☕
Cevap
5Cevap
Gide gide Rusa mı yar oldun yaaa… onca yurdum erkeği var
😂😂😂 evet
İnsallah mankendi😅
😂😂😂 manken gibi diyelim baya yakışıklıydı o var diye buraya bile girmedim 20 gün
Yazdım sana
Oldu, keyifli de oluyor
Üzücü
Kapalı mısın sen
Yoo açık
Okey bi fb arkadaşım vardı da o yüzden sordum
Neler yaşandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?