4 yıllık ilişkimiz vardı, ilk sevgilimdi. Aldattı, ben de yakaladım, 1 yıl oldu bitti. O da o kızla devam etti ama nadir de olsa özelden aradığı falan oluyor. O kız da bunları bilmesine rağmen onunla devam ediyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Pişman aradığını bulamamış sendekini de bulamamış ikiside çıkar ilişkisinde gibi duruyor engelle ama sen
evet 1 yıldır o kızla ve yaşamadığı şey kalmamıştır emin ol zaten o amaç içinde aldatmıştı. beni ara sırada olsa araması unutamadığını göstermiyor mu zaten
doğru söylüyorsun ama umarım allah sorar 4 yılımı vermiştim dile kolay
sonra ne oldu evlendi falan mı peki
allah böyle karektersizlere evlenmeyi falan da nasip etmesin ya birisinin duygularıyla hayalleriyle oynayıp başkasıyla mutlu mu olucaklar sanki
aynen öyle allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz nasıl olsa
peki sence onun zoruna en çok giden ne olur başkasıyla evlendiğimde falan mı mesela
yok ya bekarım
doğru söylüyorsun. birde bana demesi yok mu ben evlenicem falan bende dedim evlenecek insan eski sevgilisini mi arar dedim öyle kaldı canım ya
aynen öyle allah mutlu etmez ki. zaten şuanda mutlu güvenli bir ilişkileri kesinlikle yok o kız onun beni böyle gizlilerden aradığını falan bildiği halde devam ediyor ama içine de sinmiyor
aynen öyle. allaha havale ettim ben onu
benim boğa onun akrepti
bak mesela az önce yine aramış özelden duymadım tekrar da aramadı tam olarak ne istiyor çözemiyorum ya ve hayatında o kızda var
duyunca eline ne geçiyor ki? bide mesela ben onun aradığını biliyorum o da benim onu bildiğimi biliyor ses vermese bile yani çok tuhaf
ses verince daha kötü olmaz mı ama aksine ya
ben zaten allahtan duymamışım yoksa açmış bulunurdum tekrar da aramaz umarım
Sen 1 yıldır ne bekliyorsun?
ben 1 yıldır bişey beklemiyorum onu aramıyorum sormuyorum ama o aklı esince gizliden arıyor konuşmuyor falan amaç ne çözemiyorum
Bırak o'nu sen neden 1 yıldır ilişki ypmadın?
bir kaç kişi girdi hayatıma girmedi değil ama olmadı uyuşmadım devam etmedik
Anladım, ama yoluna bakmanı öneririm.
Bu şahıs ile sen olmazsın.
zaten yoluma bakıyorum onunla hiçbir işim olmaz ama onun yaptığı ne sence
Yoklukta elimin altında dursun kafası.
o kızla ayrılırsam diye mi beni böyle tutmak istiyor aklınca yani
Evet.
eğer düşüncesi buysa o kızı da zerre sevdiği yoktur ama öyle değil mi sencede
Çok açık değil mi sevmediği, sevseydi numaranı çoktan unutmuş olması gerekirdi.
Sen de sevmeseydin özel numaralara gelen aramaları kapatır, burada da soru açmazdın 😃
sevmiyorsa neden birlikte yalnız kalmamak için mi? benim ona karşı bir hissim bile kalmadı ama o unutamamış yerim dolmamış demek ki değil mi
Yukarıda verdim bu sorularına cevap ikinci defa neden soruyorsun?
Demekki kız başka erkek bulamam korkusundan
aynen bende bunu düşünüyorum artık o kız için. insan bu kadar gurursuz olamaz
Yapacak bir şey yok ama sen o erkeğe neden taktın:) sende de var galiba
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tam bir toksik eski sevgili klasiği tatlım! 🥺 Eski ilişkinin izlerini tamamen silmeni engellemek ve aklını bulandırmak istiyor. Kendince ego tatmini yapıyor, yani "bak hâlâ onun hayatındayım" mesajı vererek seni cepte görme çabasında.
O yüzden sakın bu oltaya gelme ve enerjini emmesine izin verme! 💖 Telefonunu gizli aramalara hemen kapat ve önüne bak. Sen çok daha iyilerine layıksın 💅
Peki sen bu aramaları açıyor musun, yoksa direkt engelledin mi aşko? ✨
aynen hayatımdan tamamen çıkmak izleri silmek istemiyor değil mi ve bu da hayatındaki kızı sevdiğini gösteriyor mu sence şu hareketler? demek ki aklı bir yandan da bende bence
Seni çok iyi anlıyorum aşkom ama bu sevgi değil tamamen ego. Kendini kandırıp aklını hiç bulandırma, hemen engelle 💔✨