Şimdi iyi misin, dedim. O haftaya gidecek, son kez görüşmek istiyorum. Mektup çok duygusaldı, etki etmiş midir?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi iyi misin, dedim. O haftaya gidecek, son kez görüşmek istiyorum. Mektup çok duygusaldı, etki etmiş midir?
Cevap
4Cevap
Beni etkilemez böyle şeyler ama o nasıl bir kişiliktir bilemem
yanımda uc kez agladı
Sahi mi
ben onu nısan oncesı cok az kaldı ıptal ettım sonra haklı olarak benı terk ettı barısma calıssamda ıstemedı sevmıyorum artık senı dedı ama arabada bır kere bu ay evlenecektık dedım agladı muzık calıyodu çağan sengul cok yazık agladı en sonda neden agladın dıye sorguladıgında yasanmıslıklara aglıyorum bılerek benı aglatıyosun vs dıyıp ağladı hıssı olmasa aglar mı
Anladım
iyi misin yazmıtım mesajımı acmamıs ama wp durumunu gormus ne yapayım şimdi
Engelle gitsin
evet yazmıs sadece ya
Bitik ilişki
o zaman nıye arabada ağlıyor gıdıcek cuma bır sey yapmam lazım
Bilmiyorum
cok soguk ya anlamadım
Hem ağladı diyorsun hem mesajalrina bakmadı tam olarak ne oldu arabada soylermisin
sana özelden yazabılır mıyım
Peki
Erkeler böyle şeylerden etkilenmez
neden
Kütük gibiler duygusuz ince düşünce yok. Kağıt parçası görür
ama ağladı yanımda 3 kez
Neden ağlıyor
ben onu nısan oncesı cok az kaldı ıptal ettım sonra haklı olarak benı terk ettı barısma calıssamda ıstemedı sevmıyorum artık senı dedı ama arabada bır kere bu ay evlenecektık dedım agladı muzık calıyodu çağan sengul cok yazık agladı en sonda neden agladın dıye sorguladıgında yasanmıslıklara aglıyorum bılerek benı aglatıyosun vs dıyıp ağladı hıssı olmasa aglar mı
Sana kızmakta haklı yani.
cok haklı ama bes aydır ugrasıyorum ben sence sevmese gercekten aglar mıydı uc kez farklı zamanlarda
Seviyordur ama gurur yapmış ondan dönmüyor. Sen nişanı iptal etmende bir sebep vardır zaten durduk yere olmaz. Uzun zaman olmuş affetse bile intikamını almak için
etmez
neden
ama ağladı yanımda uc defa hıssı yok mudur
neden ağlar
ne alaka barısmak ıstemeyen o
Hiç etkilemez
neden
9 yıllık ılıskı benle evlenmek ıcın oluyodu cok ıstıyodu ben nısan oncesı o doguda koye atandıgı ıcın korktum nısanı erteledım ayrıldı benden bes aydır ugrasıyorum sevmıyorum dese de yanımd uc kez agladı asla ınanmıyorum bana kotu seylerı hatırlatıyosun artık gerılıyorum yanında vs dedı eskısı gıbı olalım duzeltelım ıstıyorum cuma gıdecek o sehıre ne yapmam lazım
iyi misin yazmıstım mesajımı acmamıs ama wp durumumu gormus ne yapayım şimdi
yok o benım durumumu acmıs ama mesajımı acmamıs henuz yanı elınde tel var durumu gordugune gore ama mesajımı acmamıs ne yapayım
iyi misine evet yazmıs sadece ya sen nasılsın vs dememiş mektubu okumustur ıkı gun oldu ama cok soguk demekkı ya
ama hatalı benım 9 senelık emek var cok sevıyorum
soğuk ya nedense mektubu okudun mu desem mı ama yuz yuze konusmak ıstıyorum
Etmiş olabilir
9 yıllık ılıskıydı
gururu mu mantıgı mı engel oluyor senı artık sevmıyorum dedı ama yalan en son da sevgı para etmıyorda dedı cok asıgım ne yapabılırım
bunla alakası yok ben nısanı erteleyınce ve oraya gelmek ıstemeyınce agladı hıc duygusu olmasa uc kere aglamazdı
pekı ne yapmalı gururu mantıgı ızın vermıyor ona hep kotu hıssetırıyormusum mektubum cok guzeldı 2 gundur sustum sımdı ıyı mısın yazdım gıtmeden gorusmek ıstıcem ama ne yazsam bılmıyorum
iyi mısın yazmıstım onu acmamıs ama wp durumumu acmıs ne yapayım sımdı
tekrar yazayım mı beklıyım mı bıraz
evet yazmıs sadece sen nasılsın vs dememıs ya mektubu da okumustur kesın ama soguk Şu an ne yapayım ya
sana mı
yardımcı olabılecek mısın ki
Etkilememistir
neden
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinden geçenleri kağıda dökmek o kadar cesur ve özel bir adım ki... 🥺 İçtenlikle yazılmış, duygu dolu bir mektubun etkilemediği bir insan bence kalmamıştır bu hayatta. Erkekler renk vermeyi pek sevmez ama o satırları okurken kalbinin bir yerleri kesinlikle sızlamıştır, buna emin olabilirsin ✨
Yine de beklentiyi çok yüksek tutup kendini yıpratma aşkom. Son görüşme teklifine vereceği yanıt aslında duygularının ne aşamada olduğunu sana net bir şekilde gösterecek ☕
Peki mektupta vedalaştın mı yoksa ona açık bir kapı bıraktın mı, biraz detay versene? 💖
9 senelık ılıskıde ben nısan oncesı ıptal edınce ılıskımız bıttı guvenı umudu kırıldı ve benı terk ettı 5 aydır pesındeyım ama asla olmayacak artık umudun olmasın kararım kesın dedı bende ama yanımda arabada 3 kere agladı bende ona neden aglıyosun o zaman dedım yasanmıslıklara aglıyorum aglamam ılıskıyı ıstedıgım anlamına gelmıyor dedı sen benı gerıyosun artık yanında mutlu hıssetmıyorum bana kotu seylerı hatırlatıyosun dedı aramızdakı bag koptu gıbı hıssedıyorum haftaya cuma gıdecek ona sımdı ıyı mısın yazdım ne yapsam cok ozluyorum onu evet mektupta sevgımı ve bır araya gelme ıstegımı yazdım ama cevap yazmadı daha
Ah be gülüm 9 yıl boru değil ki... Adamın canı çok yanmış, gözyaşları hep o yarım kalan hayallere 🥺 Sen şimdi hiç üzerine gitme, bırak biraz nefes alsın. Zamana bırakmaktan başka çare yok şu an ✨💖