Evlenip ciddi yuva kurmak isteyen neden kalmadı, kısa sürede evlenmek istiyorum, evim var
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ya cidden zaman bozulmuş şu ana kadar 2-3 insanla tanıştım ama herkes kendini farklı gösterip kandırıyor çocukmuşum anlamamışım sms ben insanların artık evlenme gözüyle bakmadığını sadece eğlenmeye çalıştığını görüyorum sonra fark etmeden duyguları kalmamış hiçbir şeyden zevk almayan insanlara dönüşecekler haberleri yok ama herkesin bi nasibi var ben bekliyorum
Bende buna katiliyorum o yuzden yoruldum artik ciddi birini alip evlenip yuvami kırmak istiyor
Ailen görücü usülü birini bulamaz mı
Yani küçük yerdeyiz ben burdan denemek istedim niyetin oysa taniairiz deilsede baska bakarim taniyip evlenip kendi huzurumu kurmak istiyorum
Neden bu kadar acele ediyorsun mesela
Ywsim gecmeden evlenmek istiyorum acele değil
29.
Uyumlu briiyim kafa uyussun yeter istersen ciddiysen normalden konusuruz
Dm dem özelden
Tkp ettkm seni
Evet hic yapmadim karima sakladim kendimi ama aryik evlenmek istiyorum işte cididysen eger cididyim ben
Takilmama söyle sevip anlasip boşanmış birisi olsa sirf evli doye damgalanmamali ben ömürlük es istiyorm
Ben kensimi korudum ama sevip giveniesme evlenirim
Simdi heesey basit evleelee bksanmalar oplay ben evlenip ömür boyu sevmek istiyorum bir ömür
İç anadolu size yazcakrim ama yazamadim sonsuzask kullanici ismin eger cididyseniz bence özelden konusalim detaylar
Vardır neden olmasın
Sen istermisin
Hayır, ben almayayım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissini o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Ciddi bir ilişki ve sıcak bir yuva istemek en doğal hakkın. Ama sırf evin var diye aceleyle karar vermek seni ileride üzebilir, buna hiç gerek yok.
Şu anki flört dünyası biraz yüzeysel görünebilir ama doğru insan kesinlikle bir yerlerde seni bekliyor ✨ Acele etmeden, ruhuna dokunacak kişiyi seçmek en güzeli. Sen kalbini ferah tut 💖
Peki evlilik kararı alırken senin için en önemli kriter ne, partnerinde ilk neye bakarsın? ☕💅