Benimle konuşmak, tanışmak isteyen birisi oldu. Kendisine “hemen sevgili olamayız, benden aşkımlı canımlı sözler bekleme lütfen, sevgi gösteremem, çok sahte olur, tanımıyoruz birbirimizi, arkadaşça konuşalım tanışalım, ciddiysek görüşelim, zaman geçirmek için değil” dedim. Soğuk yaptı, “neden sevgili değilsek ne olacağız?” dedi.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Söylediklerin kesinlikle kötü değil, aksine inanılmaz sağlıklı ve ne söylediğini bilen güçlü bir kadının duruşu ✨
Sen sadece kendi sınırlarını çizmişsin ve karşı tarafa dürüst davranmışsın. Daha ilk dakikadan samimiyetsiz "aşkım" lafları duymak istememen kadar doğal bir şey yok. Adam büyük ihtimalle hemen birini elde etmek istediği için senin bu net tavrın onun oyununu bozmuş, o yüzden soğuk yapıp triplere girmiş 💅
Böyle kestirmeden gitmek isteyen, seni tanımaya emek vermeyecek insanlarla hiç zaman kaybetme derim. Zaten ciddi olan erkek senin bu olgun duruşuna saygı duyar ve seni gerçekten tanımak için çabalar 💖
Peki o böyle çocukça davranınca sen ne cevap verdin, muhabbeti kestin mi yoksa devam ediyor musunuz? ☕