Son raddeye kadar direndiğinizi düşünün. Yoksa böyle bir ihtimal yok, düzgün insan aldatmaz mı?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son raddeye kadar direndiğinizi düşünün. Yoksa böyle bir ihtimal yok, düzgün insan aldatmaz mı?
Cevap
20Cevap
Oy o insanın orisbu evlatlığına bulduğu bir kılıftır. İşine gelmiyorsa ayrılırsın. Aldatmak adı üstünde aldatmak, ihanet etmek, karaktersizlik yapmaktır. Sizin soylediğinizde bütün bunları içine sindirmek için kendi ufacık beyninde bahaneler yaratmaktır insanın.
Anladım teşekkür ederim
İnsanlar bunu anlamakta neden zorlanıyor anlamıyorum. Aldatmak diye bir şey söz konusu olamaz. Ya ayrılır ve defolur gidersin ya da seviyorsan devam ettirirsin ilişkiyi. Cahil düşünce yapısı kadar aşağı bir şey yok.
Bir insanın her şartta aynı kalıp kalamayacağını bilemezsin. İnsanları gözünüzde ilahlaştırmayın. Hepimiz biyolojik varlıklarız. Bazen duygularımız iner bazen çıkar. Bazen irademiz zayıflar ve güçsüzleşir, duygular da sert bastırabilir. Ne kendini, ne de başkasını garantide görme. İnsanın böyle bir canlı olduğunu bilerek böyle kabul et. Gözünde insanı idealize edersen hayal kırıklığı kaçınılmaz olur
Aldatmanın bir mecburiyet olduğunu savunmak saçmalıktan başka bir şey değil. Aldatmak da ayrılmak da bir tercihtir.
Anladım
Toparlıyordunuz yine mi başa döndünüz. Bak bu evlilik seni çok yıpratacak demedi deme, soruya gelecek olursak da gördüğüm genelde kişiler bu noktaya itiliyor ve mecbur bırakılıyor her ne kadar doğru bir durum olmasa da insanız.
Mecburiyet, seçeneksizlik demektir... Aldatmanın karşısında ayrılmak/boşanmak gibi bir seçenek var.
Neyin mecburiyeti eğer anlaşamıyorsan ayrılırsın sonrasında ne yapıyorsan yap kendi bileceğin şey
Mecbur kalma diye bir şey yok, tercih vardır 😙 ve iğrenc
Öyle mi diyosun :(
Başına geldimi
Bu nasıl soru bir insan aldatmaya nasıl mecbur kalabilir. Bu nasıl bir normalleştirme çabası
🫤🫤
Ayrılmak diye bir şey var aldatmaya da kılıf bulmayın be bi zahmet
Böyle bir ihtimal yok. Madem olmuyor ve gözün dışarıya bakıyor boşan, ayrıl geç
komedi yav zbxbz otobüs mü bu binmeye mecbur kalıyor
Son raddeye kadar direnmek derken son radde zaten ayrılık aldatmaya gerek yok
Aldatma asla mecburi değildir nefsidir kendimize yalanlar uydurruz sadece
Aldatmak tamamen seçimdir mecburiyet değil.
Aldatiyor bunu buradan gizli bi sekilde soyluyorum aldalttim
niçin mecbur kalayım. birisi kafama silah dayayıp sik şunu demezse mecburiyeti olmaz-ki beraber olduğum biri yok-
Yok artık 🤦🏼♀️
O kadar mı kötü cinsel hayatınız
Hayir be
Karakterli insan aldatmaz sever sadikdir
Ben hep kinardim basima geldi
Pof
Oyle bir durumdamisin yoksa?
Kınama başında gelir derlerdi demekki doğruymuş
Omecburiyetin ne oldu
@yalnızım20 Cikarmisin yorumumdan?
Peki
fırsatını bulan herkes aldatır bence
Aldatır herkes..
Öyle de öyle de
Sadece yeri ve zamanı kestiremeyiz..
İnsana bağlı
haıyr kalmaz
Hayır belkide evet
Aldatırım.
Sevmeyen aldatır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aldatmak asla bir mecburiyet ya da çaresizlik değil tatlım 💔 Bir ilişkide sorunlar varsa, iletişim tamamen koptuysa veya sevgisizlik başladığında önünde her zaman iki medeni yol vardır: Sorunu çözmek ya da saygıyla ayrılmak ✨
Hiç kimse son raddeye geldi diye aldatmak zorunda kalmaz. Bu durum sadece kişinin kendi sorumluluğundan kaçma şeklidir. Karşındaki insanı kırmamak için dürüstçe veda etmek her zaman en olgun davranış 💅
Peki senin ilişkinde seni böyle düşündüren bir durum mu var 🥺☕