Ben ağzım açık bir olay yaşadım ya. Benim acil psikiyatriye gitmem lazım. Neyse Fatih bana geçen akşam kandil gecesinde kaldı. Hayatımda ilk defa ağzımın istem dışı açıldığına şahit oldum. 🙄😲 Aynı gözlerim ve ağzım bu emojilerdeki gibi oldu. Yaptıkları yüzünden sinir olup mahallede bağırdım sanki o suçsuz gibi bağırdığım için beni ayıpladı sanki keyfimden bağırdım. Bana dedi seni sevmiyorum Damla sevmeyi hiç denemedim istemedim dedi. Bir kere insan birini bir şey için sever. Şöhreti için zengin olduğu için güzelliği için sever sende bunların hiçbiri yok dedi. Aslında ben şöhret deyince kahkaha attım sizce de saçmalamamış mı? Yani saçma değil mi sizce de aslında sevmek isteyen insan bir dünya neden bulmaz mı? Yani sorun şu ben buna 20 yılımı harcadım evde kaldım 34 yaşında hem işsiz hem bekarım ve bunların tüm sebebi 17 yaşımda Fatih yüzünden trafik kazası geçirdim. Ve benim 20 yaşımdan 30 yaşıma kadar tam hayat kuracağım yaşlarda hayatım iyileşmek ile geçti. 😢 Kırıldım bunun karşılığında Fatih ne oldu derseniz hiçbir şey iki kere cezaevine girdi cezaevine girdi orada saatlerce arayacak kimsesi yoktu benle konuştu çıkınca da soğuk davrandı uzak davrandı ve sonunda böyle yaptı. Açıkçası beni kullandı.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer