Bu normal mi. Bir de bana yalan söylediği bir konu için soğumaya başladım, doğrusunu söylemediği için sorsam acaba bu dönemde söyler mi, hazır ayrılacağız gibi sanıyorsa
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu normal mi. Bir de bana yalan söylediği bir konu için soğumaya başladım, doğrusunu söylemediği için sorsam acaba bu dönemde söyler mi, hazır ayrılacağız gibi sanıyorsa
Cevap
4Cevap
anasini da şikayet etseydin kizin ya da kicinda yara varsa ciban felan onuda yazatdin mk ee olmayan birseyi yazmak kolay dimi abisi
Ne anlatıyon aga
kizin ustune sakin gitme darlama ustune gidersen bunalir ve sogur notr davran hicbisey farkttirme 1 hafta az uzak davransan olcen mi yani hicbisey olmaz ayrilma da cok darlama da
Hayır üstüne gitmiyorum durduk yere dedi regl oldugun icin ayrılcaz gibi hissediyorum bipolar gibiyim dedi bende hazır böyleyken belirli korkup gerceği söyler diye düsündüm
İçimden gelmiyor ama öyle yapmak çünkü hala söylediği yalanının gerçeğini söylemedi bana
Peki sırf regl oldu ağrıları var diye 1 hafta yokum evden cıkmam dedi bu normal mi aldatcak gibi geldi bana
İşte öyle değildi çok garipti ilk defa bunu derken hani üzgün şekilde de söylemedi
Eğer ayrılık olacaksa tekmeyi sen koy
Ayrılık olmayacak kanka regl oldugu icin ayrılcaz gibi hissediyorum dedi bipolar gibi bişeye dönüştü
Hayır gelmez kanka ondan ayrılır o senden
Niye ayrılsın kanka
Seven insan ayrılığın bahsini yaparmı olm hergün buluşmak ister seni aldatıyor muhtemelen
Biz o yollardan geçtik
Normalde her gün istiyodu regl olunca bi anda böyle dedi
Kanka regl megl hikaye bak yapacağın tek şey duygu vermeden sert bir ayrılık kızı üzmessen o kız seni sevmez ne kadar üzersen o kadar sever
Sonrada sana yaşattığı toksiklikler için onu süründür bir gel bir git kullan gitsin sana yalan söyleyen saygı duymayan biri ile ciddi düşünme SAKIN hep söyler yalan
Regl bitince konuş bence.
delirmiş o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom sakin oluyoruz, hemen felaket senaryoları yazmak yok 💖 Regl döneminde biz kadınlar gerçekten inanılmaz hormonal dalgalanmalar ve şiddetli ağrılar yaşıyoruz. O yüzden bir hafta buluşmak istememesi seni sevmediği anlamına gelmez, tamamen kendi kabuğuna çekilip dinlenmek istemesindendir 🥺
Yalan konusuna gelince, şu an onun üzerine gitmek için hiç doğru bir zaman değil ✨ İnan bana bu hassas dönemde sorarsan büyük bir kriz çıkabilir. Biraz sabret, ağrıları geçsin ve modunu toplasın. Sonra tatlış bir kahve eşliğinde bu konuyu sakin sakin konuşursunuz ☕
Sence bu aralar ona biraz zaman tanıyıp sadece moral desteği mi versen, ne dersin? 💖