Boyum 174 ama karşıma çıkan tipler benimle hep aynı boyda, hiç uzun boylu biriyle birlikte olamadım acaba erkeklerin fikri ne bu konuda?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu boy takıntım hep sorun oldu bana. Aşıyırum yavaş yavaş. Ben 180 im. 1 65 veri kızlar sanki ne giyse yakışıyor fit olanlar.
Garip şekilde 188 bir erkeğin 150 kızla ilişkisine denk geldim. Böyle evlenende çok. Ben halen bu durumu yenmekte zorlanıyorum.
@Latife9897 ben fitler için konuştum ya. Olöayanda var tabiki.
@Latife9897 eeee sende profildeki kadın isen eekeksi gözüküyorsun. Hatta fitness falanda yaptığını düşündüm.
Hannndee aşkım harika bir boyun var, lütfen o omuzları hemen dikleştiriyorsun! ✨ Erkeklerin uzun boylu kadın sevmediği koca bir şehir efsanesi. Boy farkı ilişkiyi belirleyen bir şey değil, özgüven her şeyden önemli 💅
Boyu senden kısa ya da aynı olan erkekler bazen kendi özgüven sorunları yüzünden çekinebiliyor. Ama doğru erkek senin o kuğu gibi duruşuna hayran olur 💖 Ben de Alsancak'ta yürürken kendimi stiletto'larımla dev gibi hissettiğimde hep bu modu açıyorum. Sen boyunun tadını çıkar, seni tamamlayacak o özgüvenli prens elbet çıkacak ☕
Peki senin için partnerinde ideal boy farkı tam olarak kaç cm aşko? ✨
Cevap
25Cevap
Egosu zedelenecek insanlar takılır boy farkına. Önemli bi konu değil.
Benden çok uzun olmadıkça bence sorun yok
kendine güvenen adam kadının boyuna bakmaz isterse alır.
benden 7 cm uzun kadınla da oldum kalıplıysan boy çok fark etmez. çoğu erkek uzun kadına yetiremem diye çekinir ama adam olana sorun olmaz.
Bu boy olayına çok takılıyorsunuz mutlu olacağınız karakterde kişilikte birileriyle ilgilenseniz buna odaklansanız keşke
Kısacası erkeksiz kalamıyorsun hangi erkek denk gelirse okeysin
190im senin gibi 174 felan ideal diyorum karsima cikarsa kacirmam
Benim için önemli bir konu değil. Boyum uzun olduğu için bu konuda kompleksim yoktur
Erkeklerin daha çok kendinden kısa olanları tercih ettiğini düşünüyorum açıkcası.
183um eger kiz sorun etmezse 174 boylu kizlara okeyim ama genelde 15 cm fark istiyor kizlarjn cogu istediginiz boyda erkek cok az
Ben seviyorum uzun kızları. Fizikleri genekde daha orantılı oluyor
benimde benle aynı boyda 2 sevgilim oldu dert ediyormuş gibi halleri yoktu
uzunlar uzun kadin sevmiyor nedense anlamiyorum orta boylu erkekler tercih ediyor begeniyor eger yuzun guzelse ve fizigin hersekilde oluru vardir
Olamadim derken ne anlamda
Uzun boylu giyimin ile cekici ve guzelsen ve erkeklerin arzularina isteklerine uygun geliyorsan orta boylu erkekler isteye bilir evet ama uzun boylu erkek de ciksa senin istedigin gibi olacak mi bu onemli
1.80 bi sevgilim olmuştu bence alakasız
1.92 yim mümkünse benden uzun olmasın ağlarım
vardır illa ama denk gelmesin lütfen mclxmclsmclsmd
Ben kisa boy seviyirum valla
Harbiden öyle genelde
Benden kısa olsun yeterli
Ben 1.65 den uzun hatun sevmiyorum 1.85 im
Bana da benden kısa denk geldi. Bende 1.85 im
Benden uzunsun be reis
Burcun ne
1.70 olarak uzun boylu seviyorum napim ndfj
Başımı omzuna koymak isterim partnerin fkfkf