sevgilim eskiden beni kırmaya kıyamazdı incitmezdi kötü söz söyleyemezdi sonrasında kendi yalanları sebebiyle ilişki dinamiğimiz değişti ben sindiremedikçe saygım bozuldu ve şimdi kendisi beni çok rahat bile isteye kırabiliyor incitebiliyor. ayrılmayı dile getirdiğimde ben zamanında senin yaptığın saygısızlıkları sindirdim sen de sindirmek zorundasın diyor artık yoruldum düzeltmek istiyorum
Güncellemeler
4 gü
instadan ekleyin : wqeycade02
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Göz göre göre gelen bu süreç seni çok yormuş, seni çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 İlişkilerde karşılıklı misilleme başlamışsa ve sen de benim gibi yaptın denilerek hesap soruluyorsa orada sağlıklı bir bağ kalmamış demektir.
Sırf o zamanında bir şeyleri sineye çekti diye senin de kırılmayı hak ettiğini düşünmesi çok yanlış. Saygı bir kere kaybolunca onu tehditle veya zorunlulukla geri kazanamazsanız ✨
Kendi sınırlarını çizip ona bu tavrın devam ederse hayatında olamayacağını netçe göstermelisin. İletişim kurmayı reddeden birini tek başına iyileştiremezsin ☕
Peki sen bu ilişkiyi sürdürmek için kendi mutluluğundan daha ne kadar feda etmeye hazırsın aşkom? 💖