5-6 yıldır platonik olduğum biri var, red yedim ama ne olursa olsun hep aklımda, neden acaba
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Muhtemelen onu saplanti yapıp bağımlılık geliştirmiş sındır bunun kaynagida hirsindir buda seni esir ettiği için bu ulaşılmaz aşkı idealize edip sürekli kiyasliypahndur karşına cikanlarla
Üzülüyorum beni istemiyor açıldım nişanlandı başkasıyla oldu ama vazgeçmedim şu an bile ilişkisi var ama hala vazgeçemiyorum bir umutla bekliyorum çok dua ediyorum başkasıyla olmasın diye ama zaten ilişkileri çok kısa sürüyor
şu an sadece kendini avutup bir gün senin kıymetini anlayacağını sana döneceğini dusunuyosun bu pisikolojide en zor dueumlardan biridir hiç sağlıklı bir durum değil eğer içinden cikamiyosan bir uzmandan yardım almaya çalış
7 yıl oldu dönmüyor ben hariç herkese kabul bugüne kadar 150 kişiyle rahat olmuştur çok çabaladım başkalarıyla olmasın ne dualar ettim
Bu nafile çabayı kendi hayatına adamış olsan kim bilir blkide çok mutlu olurdun neden kendine bu kötülüğü yapiyorsun
Tek dileğim birgün pişman olsun yeter bana ya o kadar kızla oldu hep aldatıldı hiç değeri mi anlamadı o biraz anne abla kız kuzenlerin. lafiyla oturup kalkan biri
Hayatına odaklan ve yardım almayı ihmal etme
Gittim psikiyatri ve psikolog fayda yok ben zatten gelecek görmüyorum ama en azından birgün değerimi anlasın
Değerini anlaması için sana değer vermesi lazım seninki tek taraflı bişey
Nasıl olacak o benim dış görünüşümi beğenmiyor ve ailesi istemedi ama beni aslında
İyi bir uzmandan yardi. Almaya çalış ve değişmek için ne yaşadığını anlamam için yap bunu hoc sağlıklı bir ruh hali değil bu
Aldım boş hem ben artık eskisi gibi üzülmüyorum ki gülüyorum tek istediğim tükürdügunu yalasin bana asla bakmazmış vs vs bla bla bunu diyen adam arkadaşının sevgilisiyle evlenip boynuzlanmis 🤣🤣
Sen kendi hayatını yasamayip onu. Hayatını izleyip mutsuzluğundan mutlulukmu çıkarıyorsun kendi hayatına mutlu olmaya odaklan genç arkadaşım inan bir gün bakıp buna degmedigini anlarain
Saplantıya dönerse bu giderek kendine zarar verirsin. Başka erkek mi kalmadı.
Zaten üzüntüden hep hastayım
Bırakıver ya o erkekten sana hayır gelmez.
mal olduğun için. kurtulma formulu var ama mal olduğun için sen yapamazsın.
:) bir arkadaşımı hatırlattın bana.
öpüşmüştük iyi gelmişti
Belki de asıl unutamadığın kişi değil onunla yaşayabileceğin ihtimaldir
Zaten yaşama ihtimali o kadar çoktu ama olmuyor ben hariç çoğu kişiyle oldu bugüne kadar rahat 150 kişiyle olmuştur
Tabi ben onu kimlerle gördüm şu an bile ilişkisi var dediğim gibi ama benimki 7 yıllık takıntı
Biri beni Red etse ben yaşamayı Red ederdim. Nasıl kaldırıyorsunuz bunu
Başkalarını görmğyosun şu an fırsat var bi mes uzakta
Kanserden sonraki en büyük hastalık bu
Hiç deme neler çektim
Red yediğin için. kabullen ve önüne bak
Zoruma gidiyor ilk sevdiğim kişi ve hep aklımda o kadar red o kadar hakaret ama unutamıyorum
Salla gitsin hakeden biri çıkar karşına
Takıntı olmuş olabilir
Unuttururum gerçekten istiyormusun ki
Takıntı saplantı
Yaşlarınız kaç
Ben 25
O 28
Nasıl yolları denedin peki
Açıldım istemedi yıllarca bekledim istemiyor ama bende vazgeçemiyorum o başkasıyla olmasın diye çok çabaladım zaten ilişkileri çok kısa sürüyor
Nerden tanıyorsun onu
Aile dostumuz
Aileler biliyor mu
Yani benim ona olan aşkımı sağır Sultan kaldı bilmeyen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Platonik aşklar bazen gerçek kişiye değil, kafamızda yarattığımız o kusursuz illüzyona aşık olmamızdan kaynaklanıyor. Reddedildiğin halde kopamamanın sebebi, zihninin tamamlanmamış hikayeleri çözme isteği olabilir.
Ulaşılmaz olanı kovalamak, zihnimize güvenli bir alan yaratır ve gerçek ilişkilerin sorumluluğundan kaçmamızı sağlar. Kendini bu döngüden kurtarmak için önce o kişiyi idealize etmeyi bırakmalısın.
Geleceğini hiç var olmamış bir hayale hapsetmek yerine yeni insanlara şans vermeyi denedin mi hiç? 💖✨