İlk defa bu konuda açılmaya karar verdim lütfen bana güzel bir akıl verin..
Lise yıllarımda birgün yine pencereden bakarken birini farkettim aslında hep ordaydı ama ben okadarda dikkatli bakmamıştım, sonra sürekli sokakta markette bahçede karşılaştım onunla ve kalbim deli gibi atıyordu yıllar öyle geçip gitti üniversiteyi başka bir ülkede okumak için ailemden ve mahallemden ayrıldım mezun olduktan 10 yıl sonra geri döndüm okuduğum yeri sevmiştim orada bazen çalıştım bazen gezdim.. döndüğümde ağır bir hastalığa yakalandım 3 yıl evden çıkamadım sadece ev hastahane ev arası gidip gelebildim tekrar yürümeye başladığımda bahçeye çıktım matkete gittim ve birgün yine onunla karşılaştım başım döndü yanaklarım alev gibi kızardı utandım ve başımı öne eğip devam yürüdüm yüzüne bakamadım unutmaya çalıştım belki yıllar sonra evlenmiştir diye düşündüm ona olan hislerimi bilmiyor bile çok üzüldüm kendi kendime sonra aradan aylar geçti yine karşılaştım sormayın çok çekindim yine eve kaçtım başımı eğip.. tabi bu arada sürekli onu pencereden bakarken görüyordum perde arkasından bakıyordum ama ben pencereyi açtığım gibi içeri girip penceresini kapatıyordu daha çok umudu kaybetmeye başlamıştım tamam dedim kendi kendime ya evli ya da nişanlı filan.. ama hiç yanında birini görmüyorum hep yanlız pencereden ondan başkasının baktığınıda görmedim hiç
şimdi beni tekrar heycanlandıran olay ise şöyle: artık pencereden bakmiyorum ve sürekli bizim pencereye bakarken yakalıyorum onu uzun uzun bakıyor sanki beni bekliyor gibi ama ben kendimi göstermeden anlamaya çalışıyorum gerçekten bana ilgi duyuyormu duymuyormu bakıyormu bakmıyormu diye.. kendimce analiz yapmaya başladım perde arkasından birazda beni merak edip etmediğini kestirmeye çalışıyorum sürekli bizim balkona dönüp dakikalarca bekliyor arada bir kafasını çeviriyor ama gözleri nin hep bizim mutfağın penceresinde olduğunu görüyorum ve son 2 aydır bu adamın sürekli rüyalarıma girmesi!
Şimdi diceksinizki çok düşündüğün için ama inanın öyle değil hiç düşünmediğim zamanda tamamen unutmuşken onu, okadar gerçekci rüyalar görüyorumki anlatması zor
En az 20 defa rüyamda gördüm ve bazen beş gün arka arkaya onu gördüğüm oldu çok yorgun ve üzgün uyanıyorum hatta rüyalarda ağlamış olarak uyandığımda oldu çok..
hepsindede hem çok sinirli hemde bana kötü davranıyor sizce bu ne olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer