Platonik bir aşığım ben. Nasıl anlayabilirim?

Platonik bir aşığım ben. Belki de aşık da değilim sadece hoşlanıyorum. Henüz ben bile kendimi anlamış bir durumda değilim ne yazık ki. Aynı sınıftayız onunla. Sürekli onun yakınına oturmaya çalışıyorum. Aslında o hariç bütün arkadaşlarıyla aram çok iyi ama onunla konuşmak için bir türlü ortam oluşmuyor. Oluşsa bile kendisi fazla çekingen olduğundan dolayı pek konuşmuyor. Peşinden koşmuyorum öyle bir kız izlenimi verdiğimi de zannetmiyorum. Çünkü fazlasıyla mesafeli duruyorum ona karşı. Bana karşı bakışlarını çok nadir de olsa yakalıyorum. Ama çok da üzerime alınmak istemiyorum ileride üzülmemek için. Şu an tatildeyiz onu görmüyorum. Biliyorum ki onu görünce yine aptal aşık moduna geçeceğim. Sürekli facede açık duruyorum onun online olmasını bekliyorum. Olunca da hiçbir şey yapmadan sadece fotoğrafına bakıyorum. Arkadaş ortamlarında falan sürekli gözlerini benden kaçırıyor. Onun bana bir şey hissedip hissetmediğini nasıl anlayabilirim acaba? Karşılık falan beklemiyorum. Onu uzaktan sevmek en güzeli ama her hareketini aptalca üzerime alınmak istemiyorum. Nasıl anlayabilirim bunu çok merak ediyorum. Üstelik onu hiç tanımıyorum. Tanısam belki sevmeyeceğim ama uzaktan severken insanın gözü hiçbir şey görmüyor. Garip bir duygu gerçekten. Diğer yandan da çok güzel:)
Platonik bir aşığım ben. Nasıl anlayabilirim?