Transım ve güzel olmama rağmen sürekli haksızlığa hayatımın her alanında sorun yaşadım. İşten tut aşka kadar artık insanlara acıma duygum yok, ölseler bile.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Transım ve güzel olmama rağmen sürekli haksızlığa hayatımın her alanında sorun yaşadım. İşten tut aşka kadar artık insanlara acıma duygum yok, ölseler bile.
Cevap
9Cevap
Haklısın insani duygular bunlar
Sevgi yoksa nefret geliyor yerine ameliyat oldunuz mu
Sevgi mi yok sadece yoksa benim direk uzayda falan yasamami isteyen milyonlar mi var
Zamanın getirdiği şeyler var
Eskisi gibi sevmeye sevgiye aşka insana değer verme yok. hayvan sevgisinin artması bence bir gösterge kimseye guvenemiyor sevemiyor insanlar zarar gorecegim veya farklı amaçları vardır diye
Sizin durumunuz özel
Ne alaka sizin hetero bencil fasistler beter olsun mutsu olsun yalniz kalin bu beni zaten mutlu eder. Ama benim durumum zamandab bagimsiz beni kimse sevemz anketlerde iste yuzde 2 sadece tranla flort etmek isteyeb kisi sayisi.
Neyseki kimsenin umrunda değil senin bu halin
Umursanmak gibi bi derdim yok ki? Duygu hissetmiyorum. Tek istedigim kimligi artik gizeleyecek noktaya geldim neyse gerisini ayzmiycam
Sorunlarını kendi içinde çözmeden başkasıyla çözemezsin başkası sana daha da kötü hissettirecek
Kendi icimde cozdum kimligimi saklayacak noktaya geldim daha da gelicem bi kac estetikle. Kendimi sakliycam erkekleri kullanip aticam lobilere gidicem zarar vericek ne varsa erkeklere yapicam politika vs katilcam lobiler ameriakda gucli
Mutlu olmak için arayışta olman çok zavallca.. ben seni yargılamiyorum. Kalbini gözünü kin bürümüş. Bir gece çok büyük patlama yaşayacaksın umarım doğru yolu bulursun
Evet kin burudu cunku beni artik hayatta tek mutlu eden sey erkeklerin gebermesi haklarinin alinmasi ya da toplumda linc edilmesi vs. Trde de zatwn ne mal oldugunuz anlasildi artik kadin cinayetlrri vs gorunur oldu umarim daha da kadinlar gozunu acar kim simarttiysa szi bu kadar
Hayallerin bittiyse gerçek dünyaya dön kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor burada ufak bir depresyon yüzünden kendi kendine hayatı zindan ediyorsun senin gerçeklerle yüzleşmeye ne gücün var ne cesaretin tutturmuşsun erkekler acı çeksin. Sen daha çok üzülürsün bu kafada
Nefret etmeye gerek yok. Herkes kendi olduğu şekilde güzel
Oyle mi yuzde 3 sadece benle flort etmek isteyen ya da bilemiyorum is bulma istatitiklerine baktin mi ya da zorbalik siddet vs? insanlardan komple nefret ediyorum translar disinda kimseyi sevmiyorum
Sorunun icinde cevap
Sende bizim çok umrumuzdaydın
trans kadın diye bişey yok 1b1neler vardır
Aga haklisin
Aga üzdün be🥺🤣
Sana tek bi soru soucam ama sirf meraktan mesela senin gibi bi guruh var ya trans bi kadina inatla erkk hitabiyla yaklasan. Simdi bunu komik oldugunu mu dusundugunuz icin mi yaziyosunyz yoksa karsi taraf uzulsun ve siz bundan sadist bi zevk mi aliyosinuz
Senin ne yaşadığın beni ilgilendirmiyor. İster mutlu ol ister üzül nötr his
Yo ben sadece merak ettigim icin sordum cidd anlamda. Umursamaz ve bencil karsi tarafa saygisiz oldugunuz zaten cok acik? Ben sebebini ve amacini merake ediyorum. Ban gore sadist bi zevk icin bu sekilde davraniyosunuz karsi tarafa zarar verdginizin farkindasiniz cunku
Tamam aga 👍
Büyük sorunlar yasadin galiba
Sorun mu deniyodu sistematik fasizme? Ben daha cok Hitlrin toplama kampinda hissediyorum
Ne yasadinki
Translar tatlı bence
İst da mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın haksızlıklar ve hayatın her alanında karşına çıkan engeller yüzünden kalbinin bu kadar kırılması inan çok anlaşılır 🥺 Yaşadığın hayal kırıklığı ve acı zamanla kocaman bir savunma mekanizmasına dönüşmüş.
Kendini korumak için duygularını kapatmışsın ama bu öfke en çok senin ruhunu yorar. Sen çok güçlü bir kadırsın ✨ Yaşadığın kötü tecrübelerin, gelecekteki güzel günlerin üzerine gölge düşürmesine izin verme lütfen. Seni gerçekten anlayacak insanlar da var.
Peki kalbini biraz olsun rahatlatmak için kendine hiç vakit ayırıyor musun ☕💖