Bu ne ya ben mecbur muyum gereksiz gereksiz insan tanımaya hafızam laptop çöpü gibi.😂🥱
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ne ya ben mecbur muyum gereksiz gereksiz insan tanımaya hafızam laptop çöpü gibi.😂🥱
Cevap
8Cevap
Keşke dönülse çevreme bakıyorum aşk evliliği yapanlar bi hevesle evleniyor çok değil 1 sene sonra mahkemedeler boşanıyorlar
Görücü usul istemem.
Asla bulasmam o şeye görücü de olsa kişiler bir oturup birbirini tanımalı sadece yüzünü görüp asla nişan vs bulaşmayın azim yandı daha asla sevgi aşk olmadan biriyle asla
Yalnızlığa alışıyorum galiba ya , insan tanımak zor geliyor
Valla billa😂🥱
Aynısı başıma geldi İstanbul da yaşıyorum gittik köye istemedim zorla evlendirmeye kalktılar beğenmedim ben zor kaçtım
Hayir ya
Evet
şans kısmet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selin kalbini o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Sürekli baştan başlayıp aynı hikayeleri anlatmak, o ilk buluşma stresini yaşamak insanı gerçekten ruhsal olarak yoruyor.
Hafızanın dolduğunu hissetmen çok normal ama görücü usulünü de hemen o eski usul kafa olarak düşünme derim. Artık referanslı tanışma diyoruz biz ona 💅 Arkadaş çevrenin veya ailenin filtresinden geçmiş biriyle tanışmak, en azından enerjinin tutma ihtimalini artırıyor. Boşuna vakit kaybetmemiş oluyorsun.
Yine de ipleri tamamen başkasına verme tabii ki. Senin kriterlerin her zaman öncelikli olmalı ✨
Peki şu an hayatına girmeye çalışan adaylar arasında ailenin önerdiği biri var mı, yoksa genel bir bıkkınlık mı bu? 💖