Eski eşe geri dönmeli mi?

8 yıllık evliliğimize son verdik. 1 kız 1 erkek, 2 çoğumuz var. Çocuklar konusunda sürekli beni vicdanen rahatsız etmeye çalışarak geri döndürmeye uğraşıyor. Bu zamana kadar zaten çocukların hatrına sürmüştü bu birliktelik. Tamam çocuklarım için adım atayım diyorum ama hemen şöyle bi düşünüyorum ve sevgimin tükendiği biri olduğu aklıma geliyor. Birlikteliğin son iki yılında nerdeyse aynı yatağı dahi kullanmadık. 2 yıldır kendisini görmüyordum geçen gün aynı ortamda 40-45 dk geçirdik, çocuklarda yanımızdaydı o gün emin oldum ki o kişiye karşı içimde en ufak bir hissiyat kalmamış, bir kere bile dikkat edip yüzüne bakasım gelmedi. Çocuklarımın annesi saygım çok ve bu saygımdan dolayı da ona tekrar dönmek istemiyorum. Çünkü tarafından sevilmediği biriyle ömür geçirsin istemem. Bu duruma üzülüyorum ama yapacak bişey yok duygu olayı farklı bişey. Çok zor bir durum.

Böyle bir zorunluluk durumu yaşayıp da eski eşine sevmesemde dönen oldu mu, olduysa sonu nasıl oldu, pişmanlık oldu mu. Herkes kendini bi yoklasın bi bakalım, bu durumda naapardı?

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca biliyorum ki dönersem, bana kendini sevdirmek için ömür boyu çaba gösterecek ve bu vicdanen beni inanılmaz yaralar. Saygım dan ve merhametimden dönmüyorum aslında
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Eski eşe geri dönmeli mi?