Uğraşıyorum çabalıyorum ama hep red geliyor sohbetim de iyi hem ortamım yok diye mi acaba bu ay içinde 3 tane red yedim sadece. Bende problem yok çirkinsin falan diyeceksiniz şimdi ama inanın öyle değil
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rastgele seçmemeye dikkat et. Hemen teklif etme sohbet et. Isındır kendini ama potansiyel olsun kızda. Herkes tek kullanımlık ilişkinin mümtezeli olmuş dopru düzgün insan bulamamanı anlıyorum.
Ortamim yok dışardan iki kişiye açıldım (önce sohbet edip ) diğeri ise akraba kızıydı. Yani rastgele secmeyip nasıl sececem ki nasıl anlicam
Önce bakış sana bakıyor mu sana ilgisi var mı yüz çeviriyorsa ilgilenme. İnstasını iste tanışa bilir miyiz de
Zaten bana bakan biriydi teklif ettiğim kişiden biri tam kızı ayarlıyordum instagramin var mı dedim yok dedi sonra alamaz mıyım dedim o da böyle sustu durdu biraz daha sohbet ilerlese onu ayarlicaktim eminim o an kızın arkadaşı geldi kızı köşeye çekti talihsizlik oldu işte
İşte biraz ağzın laf yapacak bizim arkadaşa teklif edenlerden biliyorum böyle bakışma baktın bakıyo yaklaşma selamlaşma ufak iltifatlar tanışabilir miyiz Instagram öyle bir şey hiç kasma olursa olur olmazsa olmaz
Yani yaparım zor değil ama insan sürekli sürekli red yeyince birdaha teklif efesi gelmiyor ya. dediğinin kralını da yaparım iş var bende ama kızlarda sorun var bakireligi bozulacak diye korkuyorlar belkide
Tek kısa vadeli ilişki vaad edersen evet ve evlenmeden cinsellik o istemeden asla teklif etme yönelimi varsa belki. Ciddi arıyorlar genelde.
Zannetmiyorum ama bakalım bu sefer umarım red gelmez
Güzellik göreceli bir şey tatlım, asla kendini çirkin diye etiketleme 💖 Bazen doğru enerjiyi yanlış insanlara harcıyoruz ya da acele ettiğimiz için karşı tarafa baskı hissettiriyoruz. Bir ayda üç red almak biraz üst üste gelmiş ama bu sende bir problem olduğunu göstermez ✨
Şu an odağını biraz kendine kaydırıp Bostanlı'da yürüyüşe çıkmak, yeni hobilere başlamak sana çok iyi gelecektir 🌿 Kendi ışığını parlattığında doğru insan zaten seni bulur.
Peki bu red aldığın kişilerle nasıl tanışmıştın, flört ederken genelde nasıl bir iletişim kuruyorsun ☕?
Cevap
2Cevap
Hem yakışıklısın hem de sohbetin sarıyor? Mümkün değil pek
Hep erkeklere hata arıyorsunuz ama inanın kızlarda sorun var
İstiyorlar ki teklif etmekle kalmayalım kapısında koppek olalım onu istiyorlar dertleri o
Seçmeyi bı bilsem
Hedefler hatalıdır belki de
Kanka kız seçmeyi bilmiyorum ki rastgele seciyorum
Hedefi nasıl bulacaz ki
Intikam al kizlardan incel ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?