Hayatımda olan bir kişiyle ilgili şunu merak ediyorum: Bana beni sevdiğini ve arkadaş olarak sevildiğimi söylüyor. Bazen bilerek beni kızdıran şakalar yapıyor; ben tepki gösterdiğimde ise ‘seni seviyorum’ diyerek duygusunu ifade ediyor. Fakat sonrasında iletişimde geri çekiliyor ve mesafe koyuyor. Paylaştığım bazı durumları da üzerine alınıp tepki verdiği oldu. Bu kişinin bana karşı gerçek duygusu ve niyeti nedir? Beni yalnızca arkadaş olarak mı görüyor, yoksa romantik bir duygu ve ilişki isteği var mı? Yakınlık gösterip sonrasında neden geri çekiliyor ve bu bağın geleceğinde iletişim ve ilişki açısından ne görünüyor?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İletişimde bir ileri bir geri adımlar atmak genelde kafasının ne kadar karışık olduğunu gösterir. Seni kaybetmek istemiyor, ilgin hoşuna gidiyor ama sorumluluk almaktan da kaçıyor gibi duruyor. Duygularından emin olmadığı için yakınlaşıp panikleyince geri çekiliyor olabilir 🥺
Böyle belirsizlikler insanı çok yorar aşkom. Sen netliği hak ediyorsun! Sence onun bu dengesiz tavırlarına daha ne kadar sabredebilirsin, hiç konuştun mu bunu onunla? ✨💖
Evet, bu konuyu daha önce konuştum. Hatta özür dilediği de oldu ama sorun özür dilemesi değil; sonrasında davranışının yine aynı hale gelmesi. En fazla bir iki gün iletişim düzeliyor, ardından tekrar mesafe koyuyor. Bu yüzden artık onun kafasının karışık olup olmadığını anlamaya çalışmaktan çok, bu davranış biçiminin değişip değişmeyeceğini merak ediyorum. Çünkü ben sürekli aynı döngünün içinde kalmak ve sevgi kırıntılarını beklemek istemiyorum. Bu kişi gerçekten ne istediğini biliyor mu ve bu geri çekilme davranışının altında ne var?
Tatlım benim ya, özür dileyip aynı şeyi yapması tam bir zaman kaybı! İnan değişmez, seni cepte görüyor 🥺✨