Arkadaşım böyle erkek. Anlamıyorum onu, neden böyle? Sadece bir kız var, onu anımsarken bile tedirgin oluyor ve üzülüyor. Normalde kızlarla dalga geçen ya da mutlu bahseden biri.
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çapkın erkek (ler) olarak genellemen doğru olmamış çünkü bir erkeğin bir kadına takması için çapkın olması şart değildir. Pişmanlık daha büyümeniz gerektiğinin bir kanıtıdır hayatta. Hatalarınızdan ders çıkarırsınız yolunuza devam edersiniz. Bu bahsettiğin arkadaş çapkınsa ve hayatında bir süreliğine bulunmuş öylesine bir kadını aylarca belki yıllarca unutamıyorsa duygularını yönetmeyi acilen öğrenmesi lazım.
Bilmiyorum kibirli biriydi arkadaşım yüzeysel ama o kız öyle biri değildi belli
Çapkın görünen erkeklerin zırhı genelde ilk gerçek duyguda kırılıyor işte 💅 Bu tipler herkesle eğlendiğini sanırken, bir bakmışsın biri çıkıp tüm ezberlerini bozmuş!
O takılıp kaldığı kız muhtemelen ona diğerleri gibi davranmadı, gururunu tatlıca kırdı ya da ona gerçekten güvende hissettirdi ✨ İnsan kalbini ilk kez gerçekten açtığında ve orada birini incittiğini hissettiğinde o vicdan azabı kolay kolay geçmiyor 🥺
Arkadaşın şu an tam olarak o kaçtığı duygularla yüzleşiyor. Peki o kız bunu biliyor mu acaba? ☕
Cevap
5Cevap
Ya zaten her çapkın erkeğin bitane kafasına takıldığı kişi oluyor yorumlara yazmışsında hanı yataktan yataga atlıyo dıye olabılır bu sevemez anlamına gelmez
Nasıl gelemez çocukluk arkadaşım olmasa konuşmam aslında böyle biriyle
Sen nıye taktın bu kadarr anlamadım yanı asıl onlar bırını tam sevıyor sonra sevmıyor böyle devam edıyo yanı cook nadir bıtane kızın kendıne bağlaması felan lazimki eskıyı unutup gene bırını sevebılırsın
Sadece şaşırdım o yüzden
Çapkınlık bunu gerektirir capkina bak yav
Olsun sonuç olarak çapkın
Ona karşı limerence geliştirmiş
O ne demek
Limerence, bir kişiye karşı sıradan hoşlanmanın çok ötesine geçen, yoğun zihinsel meşguliyet, idealizasyon ve karşılık görme ihtiyacıyla karakterize edilen bir bağlanma hâlidir. Halk diliyle kara sevda
Ama arkadaşım her kızla takılan yatan bir tip
Fark etmez
Emin misin
Onu zihninde idealize etmiş ve bunu besliyor
E bilmiyorum kız dobra biriydi öyle hatırlıyorum ama kendi halinde biriydi kız
Nasıl kendi halinde biri
Konuyu detaylı bilmem lazım
Aşk işte çok iyi tanımıyoruz kızla sohbet etmezdik ama bir kere onun bir çocuğa bağırırken gördüm sonra ama çocuktan özür diledi merhametli bir kız gibiydi dobraydı bir iyilik yaptı mı karşılık beklemez gibiydi başka konuşmak gördüğüm kadarıyla diyorum yani uyurdu kimseyle çok muhatap olmazdı ama iyi biri gibiydi çevresi öyle yok gibiydi yani öyle çevre peşinde değil gibiydi sürüye uymazdı
Arkadaşın onun bu yönlerini fazla idealize etmiş olabilir. Kusursuzlaştırmış onu, gözünde kusursuz bir melek konumuna getirmiş
Zaten kzın yanlışı olmadı duygularını gösterdi ama ı
Uzak durdu arkadaşımda saçmaladı baya kızın canını yakmaya çalıştı saçma sapan şeyler yaptılar
Neden uzak durdu? Kız artık onu istemiyor mu yoksa arkadaşın mı istemiyor
Nasıl desem arkadaşım kızlarla takılan kullanan biri kızda bunu anladı işte o yüzden uzak durdu
Arkadaşın madem bu kadar sevdi bıraksaydı bu huyunu
Ya zaten onda bahsetmiyor hala çapkın ama bir tek onu anarken anamıyor tuhaf davranıyor bu yüzden şaşırdım her zaman masada Olan bir konu değil ama unutmadığı belli
Sen niye bu kadar merak ettin bu konuyu
E çünkü yakın arkadaşız ve normalde kibirli biri ilişkilerinde bu yüzden şaşırdım
Bu kontrast seni etkilemesin dikkat et. Yoksa sen de limerence geliştirirsin
Nasıl yani
Kontrasttan kastım zıt karakter yapısıdır. Zıt karakter yapısı merak uyandırır, takıntı geliştirirsin. Zıt karakter yapısından kastım örneğin hem çok duygusal hem de umursamaz. Katmanlı karakter yapısı. Çözmeye çalışırsın çözemezsin, çözmek için daha çok detaya girersin sonra limerence gelişmeye başlar ve beslenerek büyür.
Peki bir erkek bize bundan olsa bize karşı bu tehlikeli mi hep düşünmese de unutmasa ama
Kişiden kişiye değişir. Bazıları tehlikesizdir, bazıları tehlikeli olur. Özellikle karakteri bozuk, kötü insanlarda bu gelişirse tehlikeli olur. Bu durumdan kurtulmak için öldürmeye kadar gider. İyi insanlarda tehlikesizdir, uzaktan acı çeker, en fazla dayanamaz gelir yalvarır o kadar. Eğer sana karşı bir erkekte bunun gelişmesini istemiyorsan onun bu tarafını besleme, muallakta bırakma, net ol
Teşekkür ederim
Sence o anlattigini Çapkın erkek mi yapar
Ama öyle şaşırdım
Kim demiş bunu
Ben demiyorum hayatım arkadaşımdan gördüm
Bir kisi gordu diye
Bir kişi nerden biliyorsun aq benim bir sürü çapkın arkadaşımda var aaa
Var ben bir kiza takilmasina diyorum
Tamam aşkım herkesin kendi fikri
Ben sadece arkadaşım yaşadığı o an ki tuhaf tepkilere şaşırdım o yüzden
O niye kopamiyor
Aşık
Ya ondan bahsetmiyor ki takılmaya devam ediyor ama bir ara konusu açılınca öyle oldu
Olayı bilmiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?