+1 yılÇünkü türk kizlari erkenden hayata veda ediyorlar yani bildiğin cokuyorlar hele hele çocuktan sonra bak hallerine...
Etrafında baksana 30 yasindan sonra erkekle bayanin ayni yasta olanina, bildiğin ablasi gibi duruyorlar
Türk erkekleri arap ati gibi sonradan aciliyor olgunlastikca daha oturuyor fizik karakter...14 Yorumla- +1 yıl
Haksizmiyim, random guluslu...
- +1 yıl
Bende dedin demedim sadece teyit ettirdim.
Tekerleme gibi oldu bu lafda..;)
En İyi Cevaplar
+1 yılUfak kızları severim aliyosun boyle istediğin şekle sokuyosin severkennben bazen oradan oraya firlatiyorum çok zevkli oluyo ama opusurken sıkıntı boynun ağriyo egilmekten :D habide hem agir degiller hem ufaklar motorumda fazladan ağırlık yaratmiyolar bide örümcek maymunu gibi sirtima sarilmalari çok hoşuma gidiyor :D
1719 Yorumla- +1 yıl
Ah cok zarifsiniz teşekkür ederim güzel bayan içimden gelen duyguları yansıttım sadece :D :)
- +1 yıl
Olabilir herkes herkesin fikrini begenmek zorunda değil o butonlarida boşuna yapmadılar ya :D ya da o dislike ı veren arkadaş yanlıs anlamış olabilir yani ben minyon tipli kızlardan bahsetmistim ana okuyan arkadaş yaşça küçük kızlardan hoşlandığımi zannetmis olabilir ama hata bende belirtmemisim ama simdi söylüyorum minyon tipli kızlardan hoslaniyorum subyancı değilim :D
- +1 yıl
Biliyorum :) şuana kadar hic uzun boylu sevgilim olmadı :D
- +1 yıl
Biz aynı şeyden bahsedioz dmi :D
- +1 yıl
örümcek maymunu hahaha ıyımıs :DD
kanks minyon olmadıgım ıcın eksı verıom kbakma
şüşkolar ölsun mu olm SD:FGh: - +1 yıl
Durun l*n noluyo :D anlamadım :D Evet örümcek maymunu ufak oldukları için öyle dedim nasıl yaratıcıyım dimi :D
- +1 yıl
@mistikHadesiçe Bende hayvanım be raad ol :D
- +1 yıl
tamm kanks eyvalla :D
- +1 yıl
Oha bu arada dislike ın kralını almısım naptım l*n ben iyiki fikrimiz söyledik sucmu :D
- +1 yıl
@ipekyolu Ben normal masum öpüsmeleri kastetmistim yavrum onu bizde yapıyoruz herhalde :)
- +1 yıl
@Chuiris teşekkür ederim yavru :)
+1 yılHer erkek etrafında genç ve çıtır ister, bu yüzden alabilecekleri en çıtır kızı almaya çalışırlar. Nerde hemen pörsiyecek kadın nerde uzun yıllar taş gibi kalacak kadın... Demi yani, bu da soru mu :D
32 Yorumla- +1 yıl
Bu da nedenlerden en önemlisi ;)
+1 yılUfak kadın her zaman şanslıdır. Erkek kucağına alır, sırtına çıkarır, yatakta evirir çevirir. Her neyse :D her türlü şanslılar. Hele ki yanında iri ve korumacı bir erkek varsa.
55 Yorumla- +1 yıl
ımmmmm
- +1 yıl
Sizde varya kendinizi böyle avutuyosunuz :D her iki taraftada uzun olmak iyidir bir erkek uzun boylu iken nasil karizmatik oluyorsa ayni şekilde uzun boylu kizda her zaman çekici gelir erkeklere :) kisa boylu kixlarin bir cekicligi var mi? Bence yok kusura bakma kiz dedigin uzun olmali uzundan kastim en az 178 bana göre 1.75 aşagisi kisa :D
- +1 yıl
:D senin fikrin gezgin
- +1 yıl
Kız dediğin diye bir cinsiyeti özetliyorsan sorun senin zaten kafa yapında :D Kısa kız seven çok. Sen sevme gülüm biz çok üzüldük sen kısa kız sevmiyorsun diye var ya :D oturup ağlayacağız şimdi gezgin bizi neden beğenmiyor diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Kızlar nasıl yaşca büyük erkeklere meğillilerse, zıt kutuplu etkileşimle erkeklerde kolay olana yönelebiliyor.
Minyon tipli kız olayında da kızların erkeklerini fizik yapısı olarak iri görmek istemesindendir.
Her ikisinin nedeni de kızlardır. Bunu siz yarattınız kızlar.13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yaşta tabi ki küçük olmalı.. Kartoloşu ne yapalım? Pabuç kadar dil, türlü türlü üçkağıt..
Boyutlar olarak da ufak tefek daha tatlı görünüyor..
Ama 1.80 boyunda olup spor yapmış bir kız da cidden dehşet görünür..13 Yorumla
+1 yılkendi istedikleri gibi büyütmek için tabiri caiz ise ağaç yaş iken eğilir :D
56 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
@varyasyon teşekkürler :)
Benim anlamadığım da kadınlar genelde eşlerinden yaşça küçük oluyor ama daha çabuk yıpranıyor ya peki nasıl oluyor da kocalarını önden gönderiyorlar? :D
11 Yorumlaçıtır olduklarından olabilir mi? olabilir bence evet :d
72 Yorumla- +1 yıl
valla ben çıtır mıtır bilmem karşımdaki insan dürüst olsun olduğu gibi olsun sonrada canımı yeşin başımın tacı olsun yaş neki
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Algıda secicilik
Sanırım kücük kizlar erkeklere göre kafa olarak daha erken olgunlasiyor
Tip ve bilimde böyle geçiyor
Be sekilde erkek ile kafa uyusmasi olgunluk davranislar güven falan...
Bundan dolayi olsa gerek18 Yorumla- +1 yıl
Yani
Hani abi deme işin düşer gibisinden
Amca diyip de benim yasindan daha büyük erkeklerle evlenenler de var
bir bitmedi bunlar
Durum bu
Tipta ve bilimde durum bu
bir de tabiri caiz ise
Sevmem bu kafi ama
Kartlaşıyoe kadın 25inden sonra
Eşek kadar adamlar onun icin 20-23 aliyorlar
Önce neden kızlar kendinden yaşça büyük erkekleri tercih ederler diye sormak lazım. O zaman cevap ortak olarak ortaya çıkar :)
47 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇabuk yıpranıyorlar. yani bir erkek 45 yasına geldiğinde 40 yaslarında ki bir bayanla aynı gösteriyor. Zaten ergenlik Çağınada bizden önce giriyorlar doğalarında var demek ki
13 Yorumla- +1 yıl
Ama geç çıkıyorsunuz :)
Bnce daha uyumlu olduklarii icin ve Her zman icin erkeqin buyuk olmasii daha guzeldir :)✌️
24 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Yaş ve boyca kısa ve küçük olması daha iyidir. Yaşça büyük karıyı kim napsın. Erkek biraz daha olgun olmalı bence o yüzden yaş önemli bir mesele. Boy anlamındada sanırım kadına güven vermek için kadından biraz daha iri yapılı olması iyi olur :) ya da artık nasıl hissediyosanız. Okan bayülgenin yaptığı gibi uzun kadınlarla çıkmak bize gelmez :p
10 Yorumla
+1 yılgenelde erkek ilişkisinde büyük olmak ister. Olgun olması kafii benim için
11 YorumlaKızların da bundan yana olması lazım.
Ki genelde öyle.
Erkekler geç olgunlaşıyor.
Bayanlar çabuk yıpranıyor.
Birde yaşıtlar hep didişir.42 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızların kendinden büyük erkekleri seçmesiyle aynı mantıktadır.
13 Yorumla
+1 yılKendilerini daha buyuk ve savunmaci korumaci hissetmek icin :) bir nevi ego tatmini :)
11 Yorumla
+1 yılbu genelde evlilk yaparken tercih edilir sewgilide erkek için önemli değildir.. evlilikte en az 3-5 yaş küçük olmasını tercih ederler çünkü bayanlar daha çabuk olgunlaşır erkeğe göre
20 Yorumla
+1 yılBen 19 yaşındayım düşünce yapısı olgunlaşmış kızlardan hoşlanırım yani genelde kendimden birkaç yaş büyük kızlardan 19-23 yaş arası ilgimi çekiyor.
11 Yorumla
+1 yılKüçükler daha tatlı oluyor hem yaşanma süreci çocuk durma vs vs o yüzden... ben 30 yaşındayım 30 yaşındaki bir kız kadın herneyse çok yaşlı...
17 Yorumla- +1 yıl
2 çocuk sahibiyim 23 24yaşında ancak varsın iki çocuk için erken değil mi diyenler var mesela biri 8 biri 9 dokuz yaşında ellerinden öperler ablası. :)))
- +1 yıl
Allah razi olsun... daha fazla olabilirdi ama olmadı malesef?
- +1 yıl
Yeter bana kalırsa? gelecek olan kadında isteyecektir ama? :)).
Çnku küçücük minicik bişeyiz... bole kocaman elinizle küçücük ellerimizi avuçlarınıza alyonuz :D
35 Yorumla
+1 yılbir o kadar da uzun seven var boyum 1.60 olduğu için kendimi ezik hissettiğim zamanlar oldu
13 Yorumla- +1 yıl
topuklu giyiyorum zaten ama yerine göre
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Ben sorunluyum arkadaş kesin bende bişey var ben hep büyük kızlardan hoşlanıyorum en az yaşıtım olanlardan o yüzden sapım haralde
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılömre ömür katsın diye kirlenmişliği pisliği unutmak için
11 Yorumla
+1 yılBen bu gruba girmiyorum sanırım hep kendimden büyüklerle beraber oldum. şu an ki sevgilim benden 5 yaş büyük..
10 Yorumla
+1 yılPeki kizlar neden kendinden buyuk erkekleri tercih ediyor? Bizden daha gec olgunlastiklari icin mi? (🙊)
10 Yorumlaerkeklerin geneli minyon kız sever bunun altında yatan ana sebep bence şudur ona tam anlamıyla hakim olmak onu tam olarak kanatlarının altına almak falan buna benzer nedenler :)
13 Yorumla
+1 yılLolita sevdası. Ama bazı erkekler kendilerinden büyüklerden hoşlanır yani genelde tabiri ikisi içinde yanlış
10 YorumlaKüçük mü? önemki olan beyni fikirleri vücüt güzel olsa ne yazar mal olduktan sonra :D
28 Yorumla
+1 yıldaha hos ufak tefek evir cevir kullan :D yormaz seni :D
13 Yorumla- +1 yıl
uzun kızlara göre de yatakta daha iyidirler kesinklikle tek bir pozisyon da zorlanılabilir :D
+1 yılbende tam tersini düşünüyorumneden kızlar kendilerinden büyükleri tercih ediyolar
11 Yorumlaçünkü saflar bide biz seneyede kulanıyoruz misal tay gibi düşün besliyoruz büyümesini bekliyoruz :D
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendinden yaşça küçük bayanlarla olanlarda şöyle bir mantık var : bayanlar erkeklere göre daha çabuk yaşlanır ve çökerler onun için kendilerinden yaşça küçük bayanlar seçilir
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D ben öyle duydum
Cevap sahibi+1 yılkendinden yaşça küçük biriyle olmak bence çok yanlış bişey zevkler uyuşmaz kavga çıkar falan da filan..
+1 yılAçıkcası büyükleri daha hoş görüyorum olgun davranıyorlar
14 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın büyüdüğümüzdede küçükleri hor görürürz çünkü yaşlanırız ve onlar güzel gözükür bu amaç..
- +1 yıl
Evet. aynen öyle
Bilmem öyle seviyorlardır belki. Benim içn farketmiyo güzel olsun ve kanım ısınsın yeter.
15 YorumlaHerşeyden geçtim bizimde bir egomuz var ondan olabilir 2 metrelik kızın yanında oyuncak gidi durmak istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Erkekler anatomik olarak, kadınlardan daha geç erişkinliğe ulaşırlar. Kadınlar, 22-23'te kendilerini bulmuşken, erkeklerin 28-29'u bulur da o yüzden.
20 Yorumla
+1 yılSanırım bende nedenini bilmediğim bir nedenden dolayı kendimden yaşça ve beden olarak büyük erkeklerden hoslanıyorum
20 YorumlaBayanlar fiziki olarak cabuk olgunlasir ama zihniyet olarak olgunlasmasi gec olur. O yuzdrn buyuk yaslar iyidir. Brnimde tercihim kendimden buyukler. Tasiyabilme meselesi
10 Yorumlaben sevglım 1 yas kucuk benden ama genelde buyuklere ılgı duyarım :) ama boyu bnden kısa sevglımın gecen gun neden uzunsun dıorduu
13 Yorumla
+1 yılKızlar erkeklerden daha erken olgunlaşır. bir erkeğin dengi birkaç yaş küçük kızdadır genel olarak. O yüzden mantıklısı kendinden küçüğü seçmek
30 Yorumla
+1 yılyaşım 24 ama 21 üstüne pek bakmam genelde 19 20 sebebi çocuksu gelmeleri hoşuam gidiyo ya da minyon tipli olanlar ilgimi çekiyoo
13 Yorumla- +1 yıl
ileriye yönelik yatırımda yapmak lazım zayıf kısa bişeyle herşeyi yaşarısn . d anladın sen
+1 yılKüçük kızlar daha tatlılar ondan :D Şaka bir yana. Ben mesela çocuk ruhluyum. Eşiminde çocuk ruhlu olması gerekir tabiki dimi yoksa anlaşamayız. O yüzden tercihim benden 3 yaş küçük kızlar :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ya guzel oluyolar oyle kucakta falan rahat oluyo yani agirlik yapmiyo. Hem bu kizlarin buyuk erkeklerden hoslanmasiylada alakali niraz
11 Yorumla
+1 yılben kendi yaşıtımı tercih ederim ama onlar benden büyükleri tercih ediyor nedense
17 Yorumla- +1 yıl
Daha güven veriyor geleceğe dair
- +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim hee biz güven vermiyoruz yani
- +1 yıl
Olgunluk, ayakları yere basarlık yönünden bir güvendir kastettiğim
Sözgelimi en az 25 yaşında bir insan olarak siz bana güven verirsiniz
Ama aynı güveni yaşıtım 19 yaşındaki bir erkekten alamıyorum, erkeklergeç büyüyorbu bir hakikat - +1 yıl
İnsanları yaşadıkları olaylar, karşılaştıkları zorluklar olgunlaştırır. Şu an 30-35 yaşında olupta 22-23 yaşındaki birinin düşüncelerine sahip olmayan o kadar çok kişi var ki
- +1 yıl
Anlıyorum elbette bu bir genelgeçer kural olama zaten...
Hayatlar başka, ruhlar başka
Sadece tanıdığım yaşıt erkek arkadaşlarımdan yola çıkarak hissettiğim bir çıkarım bu... Kişisel bir durum biraz da...
Büyük söz etmeyeyim hayırlar dileyelim
:) - +1 yıl
hayırlısı be gülüm :)
+1 yılYa bende çok severim hele bide Citi biti birşeye âşık olunur ve hayat çok güzel olur
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya boyumda uzun ama çok severim
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an kendimden 7 yas kucuk bir kiza asik oldum galiba yeni bir haftadir aklimdan cikmiyorr adim da atamiyorum kafayi yiyebilirim şu an :(
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKiz tanidik acildam ya kabul etmezse rezalet ama kabul edecekmis gibi de var sanki valla ne guzel yalnuzdim aklimda kimse yoktu musmutluydum
Cevap sahibi+1 yılTeseklurler ama zor bir olay benim icin offff
+1 yılYasca büyük olmasını ya da aynı olmasını tercih ederim ne kadar olgun o kadar iyi
11 Yorumlakıza soruyorum kac yasındasın 18 dio kardeşim diyorum
aaa gotu kalkık bunu diyor
ben 23 ün abi en kötü +20 istiyorum 20 yaş aldı cocuk bana göre20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların büyük erkek takıntısı olmasından dolayı olabilir mi?
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim benden 1 yaş büyük. Boyuda topuklu giyince benimle eşitleniyor. :)
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük kızlar cinsellikte hos geliyor, hakim olunabilir geliyor, algı işte...
23 Yorumlapeki neden sizler de olgun erkek fetişi var? yaşça büyük erkek istiyosunuz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Baskın taraf olma güdüsü erkeğin genlerinde var.. o yüzden küçük olan her zaman tercih sebebiddir
10 Yorumlayürüyeni çauk dağılıyo masraf yapmak gerekiyo yaşça büyükleri
10 Yorumlaben büyük seviyorum. 35 yaş civarı efsanedir.
15 YorumlaCitir olsun diye Kadinlarda oyle kucuk erkek seviyor cogu
10 Yorumla
+1 yılyani kızlar kendinen büyük ve kendisinde daha iri bir erkeği seçmiyomu
10 YorumlaSecilen kizlar neden kendinden buyuk erkeklerden hoslanr lar :D
10 Yorumla
+1 yıl28 yasındaki kız neden bu zamana kadar evlenmezki secici olur yaşlılıgı gelmiş
021 Yorumla- +1 yıl
10 sene sonra menopoza girer :D
- +1 yıl
hem cok bilmiş oluyolar secici oluyolar tecrubeliler ya :D
- +1 yıl
:DD
- +1 yıl
@IgoemonI google icat edileli bayagı sene oldu
- +1 yıl
@IgoemonI bende bilmiytomda yataktan uzaklaşabilirt
- +1 yıl
@elabensm yaş otuza geliyo amaa
- +1 yıl
@elabensm bak orta yaş dedin gencken yapmalısın yapcaklarını orta yaşta socuk büyütürsün
- +1 yıl
@elabensm gec yaşa kadar beklemek saçmalık hayatını yaşada evlen diyolar yalamaktan kasıt ne? karı kızla dolaşıp barlardan cıkmayıp her haltı yiyip yaşamakmı oluyo
- +1 yıl
@elabensm erkekler neden evlenmez cunku basına iş acmak istemez cinsel ihtiyaclarınıda bulur bir kaşar sevgili onla giderir erkeklere göre yalamak budur sorsan cunku cok duydum 39 yasındaji bekarlardan
- +1 yıl
@elabensm o konuda haklısın hatta kadın iş güc sahibi olana kadar beklerken bakmısın 28 olmuş fakat o aştaki bir kızı 30 üstü alır ki buda biraz yaşlanmıştrır
her zaman olgun kadın. hep öğretmenlerime aşık olmuşumdur.:-))
00 Yorumlahep benden büyük birisini istemişimdir ve hala kendimden büyük olgun kadınlara ilgi duyarım. erkekler cocuk gibidir onu çekip çevircek düzeltcek bir bayan lazımdır diye düşünüyorum.
00 Yorumlaboy değilde yaş olarak ilerde kartlaşıyorsunuz
11 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne