Bu sabah ayrıldım çünkü yanıma gel dediğimde sürekli yok çalışıyorum, yok param yok, yok mesaiye kaldım, sürekli bahane, erteleme
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Gonderdigin iyi olmus sonra asalak gibi yapisirlar hayatina erkenden kurtulmussun benimde vardi maalesef oyle herkese vakit ayiriyordu hanfendi bana gelince yol musait degilim yok laf soz olur falan nefret ederim oyle insanlardan
Ama cok agrima gitti ya gercekten Şu an cok kotu hissediyorum degrsiz ve cop gibi
Evet 3 ay falan salya sumuk bende zor atlattim kendine mesgul olacak bisey bul yoksa gecene kadar kendini yipratirsin
Inan bilmiyorum ya
Bide sınavım var kpssye hazirlaniyorum cok az kaldi
Unut hemen unut bu psikoloji ile onun cikan firsati bosuna kacirmis olursun
Dogru soyluyorsun Şu an ders çalışmaya çalışıyorum ama dokunsan ağlarım zor duruyorum
Yani sohbet etmek rahatlatiyosa ederiz sorun degil
Yani 1 günlük o yolu de çekmek kolay değil kendi arabası var mı, ailesine çevresine anlatmak genelde aileler endişelenir çok söylerler o kadar yolu çekmeye ama kızlar bunu anlamaz olayı sevmiyor yapmıyor demeye getirirler şaşmaz.
Otobüs ile gelecek ailesi izin veriyor okudugum yere kac defa geldi
Geldiyse ozaman oraları biliyordur öylemi ve işi nasıl maddi sıkıntı çekermi senin yanında erkekler ondan çekiniyor genelde
Şöyle söyleyeyim buluştuğumuza falan Zaten ben hesabın çoğunu onu ödetmiyorum mesela Ben birine o dediyse birine ben ödüyorum maddi yönden sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum işi özel güvenlik şu an Aldığı maaşın yarısını annesine veriyor neye verdiğini de bilmiyor öyle bir sevgilim var beyinsiz biraz
Yani erkekler illaki ailesine destek vericek özel güvenlikse vardiyası sıkıntı olabilir uykusuz kalıyor olabilir ciddi ciddi konuşman lazım üzüldüğünü kötü hissettiğini söyle siz baskı yaparsanız istediğinize erişiyorsunuz yap sende yap
Artik gelse bile görüşmek istemiyorum
Konuşmakta istemiyorum
Şans tanı bi yüzeysel bakıyorsun aynısını bizde yaşadık ama bizim şehirler yakındı ayda bir filan gitmeye basladım benimle konuştu ciddi ciddi ve bende öyle düzeldim konus son kez bisey kaybetmezsin ama yinede sen bilin
Ben cok konustum cok uyardım bugun bi kere bile yazip aramadi umrunda degil
Oo ozaman tamam sal onu
Uzak mesafe = pişmanlık... şehirler nereydi?
Kahramanmaraş kocaeli gebze
Gebze'de sen misin?
Hayir o
Anladım
Sevseydi gelirdi
Haklisin
Bitirmelisin seven bahane üretmez
baska erkek bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok haklı bir kırgınlık yaşıyorsun şu an, Seni o kadar iyi anlıyorum ki... 🥺 Bir ilişkide emek ve çaba karşılıklı olmalı. Sürekli bahanelerin arkasına saklanan biri, ne yazık ki önceliklerini çoktan belirlemiştir. Sevgi sadece güzel sözlerle değil, yolları aşma isteğiyle gösterilir.
Sen üzerine düşeni yapıp kendi değerini korumuşsun ve harika bir adım atmışsın. Kendini asla suçlama, sen ilgi ve çaba hak eden şahane birisin! 💅✨
Peki o bu ayrılık kararına nasıl bir tepki verdi, hiç çabalamadı mı? ☕💖