Uzun süredir sevgili değiliz 7 ay olacak. Ama bu 7 ayda geçmişimi asla kabullenemedi. Geçmişimi sürekli takıyor daha önce kimseyle öpüşmemiş bile ama ben her şeyi yaşadım hemde çok kez ama o bunu kabul etmek istemiyorum ben kendime denk birini istiyorum diyor yapamıyorum diyor konuşmak istemiyorum artık bense konuşmak istiyorum ne yapmalıyım wpden yazmıyor bile illa yalvarmam mı lazım seviyorum ama istemiyor artık beni geçmişimden dolayı kıskanıp duruyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArkadaşım açıkça ifade etmiş kendini.
Ekstra çaba ile kazanmak pek mümkün değil. Hadi kazandın, ama sonrası için dilinden kurtulman da mümkün değil bir ömür boyunca.
Burada yapman gerek tek şey, rahatsız etmemek olur. Zorla ikna edemeyiz. Tercihler kişinin iradesine kalmış bir şey.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Davul bile dengi dengine.
Ben 28 yaşıma kadar 1 kızla aynı yatağa girmedim. Evlenmek isteyeceğim kızın geçmişinde 10 erkekle yatıp kalktığını öğrensem kabul edemezdim. Ben 28 yılımı kendimi tutarak saf bir şekilde kalmayı başarabildiysem karşımdaki ne kadar severse sevsin bende karşımdakinden saflık beklerim. Bence be kadar seversen sev anlayışlı olman lazım. Ben olsam kıza hak verir geri çekerdim kendimi.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızın geçmişi tertemiz ise ve bu durumu önemsiyorsa yapacak bir şey yok o da kendince haklı.
En güzeli yolları ayırıp herkesin kendi beklentilerine uygun birisini bulmak olmalıdır.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Geçmiş sonuçta. Ve bir de , belki sevgilin kendisinin de geçmişindeki erkekten olacağını düşünüyordur, sevginin gelip geçici olacağını falan . Bence ona hislerini belli etmelisin ve eğer onu gerçekten seviyorsan da ciddi olduğunu göstermeli veya söylemelisin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından Açıksözlü bak çirkeflik yapmamış iğrençlik pislik yapmamış geçmişinden aşırı rahatsız olmuş yutmaya çalışmış ama yapamamış kibar kızmış tebrik ettim doğrusu ben gerçekten umursamıyorum desem umursamazdım ama umursamamaya çalışmış en azından
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKafasının içindekiler asla bitmeyecek. Bir soru başka bir soruyu tetikleyecek. Yanında dursa dahi yüzüne yalandan gülüp aklı hep geçmişinde olacak.
00 Yorumla
+1 yılYani bu konuda şunu söylemek istiyorum Gerçekten yıl olmuş 2022 Millet artık uzay çağını bile atlattı biz hala da taş devrinden kalan fikirlerle yaşıyoruz ya şu geçmiş neden bu kadar önemli ben anlamıyorum ki ya herkes bir insan ve herkes bir şeyler yaşayacak tabii ki niye kendileri bir şeyler yaşamadı diye karşı tarafta geçmişte yaşamayacak anlamına mı geliyor ya bu kadar Bağnaz geri zihniyetli bir düşünce hiçbir yerde yok galiba Daha doğrusu hiçbir gelişmiş ülkede yoktur yok yani gerçekten söylüyorum 3000 de olsa 4000 de olsa bizim Ortadoğu halkının kafası hiçbir zaman değişmeyecek yok yani gerçekten ben artık şu ortadogu insanindan umudumu kestim
15 Yorumla- +1 yıl
Geçmişte bisry yaşamamış öyle mi bi tarafımca gülerim buna 😂😂😂 bari dürüst olun kadınlar sanki çok temiz kendileri istediği haltı yiyip erkeğin kadin eline değmemesini istiyor Bu konuda emin ol ki kadınlar çok ustadır yok geçmişe benim elime erkek eli değmedi Yok ben ilişkiyi yaşamadım diyerek Külahıma ortaya çıkartır ona anlattıririm
- +1 yıl
Hayatınızda sürt*k göre göre herkesi öyle sanmışsınız yediremiyorsunuz kendinize temiz kızları şu zamana kadar en fazla sarildim bende ve gayet memnunum
Tabi evlilik dışı ilişki normallesti bütün erkekler yaptı diye her kadin yapmak zorunda bu dünyada aseksüel insanlar da var unutmayın belki kiz aseksüel belki sevmiyor
Asıl sizin kafaniz değişmez yaşınızdan başınızdan utanın - +1 yıl
@jpllnnono kusura bakmada geçmişte biseyler yaşandı diye sırf ama sen o kişiyi istemiyorsan kusura bakma da sen hayatına kimseyi alma zaten git dağ başında yaşamış birini al nede olsa insan içine çıkmamış kendin diyosun sarildim diye git o zaman sırf sarıldın diye seni yargılayan insanlara yapıştır bu cevabı ben herkesi kabul ederim bagnaz ve taş devri adamı değilim ben yok sırf geçmişte cinsellik yaşadı yok sarıldı yok öpüştü sadece BA NA NE derim anlatabildimmi kişinin karakteri cinsel ilişki ile örtüsrmez geçmişi Anca beni nasıl ilgilendirir onu da sana söyleyeyim şimdiden Bunlar Hani sana anlatıyorum Tabii siz Hani bunları anlamazsınız ama ben yine de söyleyeyim geçmişte birçok sevgili yapıp yüzüstü bırakmıştır Tabii ki öyle bir insan hayatıma alırken üşünürüm zaten öyle bir insanı yatmama ama sırf İşte şu Taş Devri Fikri geçmişte biri eline değmiş yok işte cinsellik yaşamış yok öpmüş yok el tutmuş yom sarılmış ben bundan dolayı karşı tarafı istemiyorum diyorsan hiç kusura bakma devir taş devri değil
- +1 yıl
@jpllnnono ya bak yok demiyorum var evet ben onu inkar ettimmi sadece geçmişte sevgilisi olmulş bişeyler yaşamış birini ötekileştirmek nedir insanlığa sığar mı kişinin karakjteri cinsel ilişkisi ile mi sorgulanıyor bugün zaten toplumda bir akım var ki çok kolay insanlar sınıflandırılıyor ötekileştiriyor ben eskorta da giderim içkimi de içerim misal ve bu kimseyi ilgilendirmez bu benim karakterimi kötü de yapmaz benüm yaşantım bellidir hayatım bellidir ben işin orasındayım insanların geçmişini sorarsın fakat yargılayamazsın biz kimiz afedersin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş ve eski'yi açmak, dillendirmek iyi değildir. Burası çok net.
Fakat, kişi kendisi gibisini talep etme hakkına sahiptir, böylesi de en doğrusudur.
Yani siz zina ettiyseniz, birileriyle birlikte olduysanız kendiniz gibisini talep edebilir, şu tablodaki gibi aksi durumda da herhangi bir haklılık sunamazsınız. Çünkü karşınızdaki belli ki kimseyle olmamış ama siz olmuşsunuz. Siz kendiniz gibi biriyle mutlu olabilirsiniz, şu andaki kişinin gel gitlerini yaşayıp mutsuz olmaktansa. Burada haklı olan sizi kabullenemeyendir.
Cins fark etmeksizin kişiler ancak kendi gibilerini isteme hakkına sahiptirler, hele hele, şu altta gördüğüm birkaç aciz yorum ise iffet ve hâyadan uzaktır. Toplumdaki izdüşümlerine bakmaksızın saçma bir komiklik içerisine düşüyor insanlar. Allah ne verirse hayırlısını versin...10 Yorumla
+1 yılNeden hayatına bu kadar müdahale ettiriyorsun? Geçmişini saklamamışsın bunu bilerek seninle sevgili olmuş. Sana kendini Yanlış bir şey yapmış, kusurlu bir malmış gibi hissettiren biriyle neden sevgilisin? Ayrıl ve yoluna bak. Sevgi bir yere kadar, saygısı yok sana ve hayatına.
35 Yorumla- +1 yıl
Bide türbanlı olacaksın. Zorla kapatmışlar bunu belli ki. Demekki kendi geçmişi kabarık, zoruna gitmiş kızın yaptığı. Sorsan bide Müslümanım der
- +1 yıl
@YᴀꜱᴀᴍᴀᴋDɪʀᴇɴᴍᴇᴋᴛɪʀ ne diyorsun sen? Evet kapalıyım ve insanların hayatlarına burnumu sokmuyor ve saygı duyuyorum. Benim geçmişimin kabarık olması veya olmaması da seni zerre kadar ilgilendirmiyor tıpkı senin ne b. k yediğin beni ilgilendirmediği gibi. İnsanların hayatlarına burnunuzu sokamazsınız. Ben mesleğim gereği insanlara bu şekilde saygıyla ve ön yargısız bir şekilde bakıyorum ve bundan çok memnunum. Sana da tavsiye ederim. Sen misin Müslüman? Şimdi sen de kul hakkına girdin eğer ben söylediğin gibi bir şey yapmadıysam, geçmişim kabarık değilse. Zinanın affı var da kul hakkı sıkıntı.
- +1 yıl
Zinanın affı var dediysen, her şey anlaşıldı 😊 hayırlı işler
- +1 yıl
@YᴀꜱᴀᴍᴀᴋDɪʀᴇɴᴍᴇᴋᴛɪʀ sana da hayırlı işler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskançlık değil ki bu kendini nasıl evleneceği adama saklıyorsa karşıdakinin de aynı olmasını istiyor. Siz erkekler isterken sıkıntı yok bakire birini ama kadın bakir erkek isteyince vay yıl olmuş bilmem kaç yok sığ düşünce kadınlara demediğiniz kalmıyor ama ilişki yaşamış kızlara yürüyorsunuz hemen niyetiniz bozuk
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende sırf bu yuzden sevdigim halde kac kez reddettim. Yani ama bilmiyorum belkide çok ısrar etsen kız kabullenir ama gerxekten cok zor ya cunku insanlar ilk iliskisini unutamaz bende hicbir sey yasamadim kendim gibi birini isterim kıskanır insan yani ama sen ona o guveni verirsen her seyi unuttugunu falan aldatmayacagini onu bekleyecegini falan oda belki bu durumu kabul edebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılZorlasam onu döner mi bana sizcs
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ama seni sevmis unutmayi denemis onunla konus en bileyim seni taniyacagimi bilseydim yapmadim vs yani guven ver tovbe ettim pismanim aklimda umrumda bile degil hata yaptım vs once boyle bir hata yaptım ama bundan sonra senden baska kimse olamaz de ikimizde seviyoruz de bitirmeyelim falan de ama sevmiyorsun hani bundan dolayi benden soguduysan seni mutsuz ediyorsam da bilmek istiyorum durust ol de
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onu o kadar iyi anlıyorum ki ve hak veriyorum.Çok kez yaşadığım bir durum. Yok silemiyorsun aklından beyninden onca insana dokunduğunu falan. Deniyorsun, çıkamıyorsun işin içinden. En sonunda ayrılıyor, huzura bürünüyorsun, tüm özet bu.
20 Yorumla
+1 yılhaklı diyenler ne kafasını yaşıyo? beki çocuğun ciddi ilişkisi vardı ve evlenmeyi beklemediler. Sonra ayrılınca artık neyi değiştirebilir birşeyler yaşamış olsa nolur ne değişir? sende kıza yaptıklarını mı anlattın nerden biliyo ne yaptığını
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmişte kalır. Eğer hayatıma senin gibi birinin geleceğini bilseydim asla bunları yapmazdım diyebilirsin. Kızlar bazen bu tarz cümleleri duymak istiyor. Geçmişte bazen kızlar da bir şey yaşıyor. Tabi bunu anlatılmakta şekli de çok önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılKız haklı. Öncekilerle çok şey yaşayıp sonuçta ayrılmışsın. Ondan da ayrılmayacağın nereden belli? Kız saf sevgi istiyor belli ki
30 Yorumla
+1 yılBırak onu bana gel sen.
Ben tecrübeli erkek arıyorum zaten. bdnjfopğre
@yhadhemeseneolee ben buldum kardeşim ya:Eqw:EAQW:EE17 Yorumla- +1 yıl
@soran kiz hakli aw herkesle yat kalk herseyi yasa sonra gel seni seviyom sen oyle olsaydin o olmasaydi kabul etmezdin demi oc wpwpw @real_animegirl askim bu bakir degilmis ama ya olmaz bu cinsel hastalik bulastirir bakir olsun ilk ben kirleteyim onu uzerine atlayip sonra beraber threesome yapariz hiv aids frengi bulastirmaz ihtimali sifir veya ona yakin off fena oldum dusununce wpwppw
Soran+1 yılÇekip kenara sarılsam öpsemdemi dönmez
- +1 yıl
* sene donmez niye donsun hicbisey yasamamis kiz veya erkek kendi gibi birini ister diger turlu en ufak biseyi yasayan icin farkeden bisey olmaz karsi taraf icin kendisi oyle zaten kabul edip etmemesi soz konusu olamaz kendisi oyle sonucta bu durum bu devirde herkesin kaldirabilecegi bisey degil aslanim nasilsan oyle birini bul ve itiraz etme herkes dengine hadi yalla
- +1 yıl
Öf it gibi ''döner mi bana, zorlasam olur mu'' demişsin
Olmaz anlasana?
Sen düzüş düzüş sonra gel el değmemiş kızı iste.
Ne cürret bu? - +1 yıl
Oc iste kiz oyle olsaydi burnundan getirirdi ama bunlari alip gaz odasina atacaksin hitler gibi yakacaksin tollama kamplarindaki gibi azdir bile pwpw
- +1 yıl
duzus duzus kiminda koptum balim wppwwp
+1 yılGeçmişinden ayrıntılı bahsettiysen kafasına takması normal. Bunu aşamazsınız. Kız arkadaşının sana olan sevgisi bu durumu kabullenecek düzeyde değil. Saygı duyup bitirmen en doğrusu.
00 Yorumla
+1 yılAmaan ayrıl ya 7 ay boyunca aklı nerdeymis geçmişe birsey yapamazsın yani bu durum yorar seni sürekli laf sokar takıntılı biriyle olmaz
10 Yorumla
+1 yılIstemiyorsa yapacak bişey yok. seninle olmak istemiyor belkide kirli mazini bahane ediyor. pesine düşme boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişinizle ilgili fazla detay vermeyin. İnsan paranoya oluyor. Acaba unutabildi mi hala dusunuyor mu gibisinden. Oldu bir şeyler geçmişi kurcalamayalım ama seni daha güzel sevicem söz veriyorum falan demek lazım bence
10 Yorumla
+1 yılkaldımı ya boyle kızlar... helal olsun kardesıme alnından operım... bakıre kız bakır erkek ıstemelı nokta
10 Yorumla
+1 yılOfff yol ver kendisi aynı şekilde olsa beni geçmişime göre yargılama yhaa falan derdi.
122 Yorumla
Soran+1 yılZorlasam onu döner mi bana
- +1 yıl
kime hak verdin burada balim @corpse_bride
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee beyefendiye çünkü herkesin geçmişine kimse karışamaz. Kaldı ki o, o zamanlar yoktu bu neyin tantanası kardeşim geçmişten birilerini bugününde kıskanmak çikolatalı ekmeğe çikolata sürmek kadar saçma jemsmsms. Hah birde kendime denk ne demek ya davul musun kardeşim jdjsjs
- +1 yıl
pwpwpwpw tamam da cikolatasi azsa tat almazsin nutellayi malzemeden kisarak mi suruyosun ekmege pwpwpw bi de su var gecmisinde bisey yasamayan oyle istiyo yasayan icin zaten farketmiyo zamaninda o yoksa diye herseyi yasamak zorunda degil ki kendisi oyle degilse akli kalir insanin bu temel durtudur kiskanclik vs. roller degisseydi bu sefer kizin basinin etini yerdi ama kendin oyle misin de kizin oyle olmasini bekliyordun derdik oyle degil mi pwpwpwpp
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee zihniyet ne büyük imtihan, bazende hazine.. seviyorum seni bebekim öptüm.
- +1 yıl
ayy laf soktun ama askm ya :(
zihniyet ne buyuk imtihan
bu devirde cok zor inan
az cek eyle kafani duman
hazinedir emin ol bakire iken anan - +1 yıl
Bahsettiğim tam olarak buydu nrnsnsns seviyesiz.
- +1 yıl
eksik kalmasin dedim bende diyorum ki babana sor bakalim ayni mi dusunuyomus wpwpw
- +1 yıl
gerci izmirli ne bekliyon ki wppwpw
- +1 yıl
Aha.. çattık gece gece kızım burada namus bekçiliği yapıyorsun 'ağıza alınmayacak' şeyleri 'ağzına alıyorsun' beyninin 3 nöronu var onlarda içeride bir mucize eseri çarpıştı yazdın bunları bi de ben çarpmadan seni uza buradan ya yok babammış yok anammış ne diyon jdjsjdjs kendini free style rap yapan siyahi falan mı saniyon? Mâni gibi yazmışsın zekanın yettiğince şeyleri.. Eğitim şart diyoruz anlatamıyoruz.
- +1 yıl
olmayan seyin bekciligi yapilamaz estagfurullah niye kizdin ki simdi sen o noronlari tespit edebilecek teknolojiyi uretecek kapasiteye sahip biri olarak anlamadim asko wpwpw
- +1 yıl
emin ol sen kadar almis olamam hic bir yerime bisey yapmadigim icin wppwpw
- +1 yıl
Hahah sen iflah olmazsın kapasiteye nasıl sahip olacaksın?
- +1 yıl
agzinda baska biseyle de poz veriyo musun boyle
- +1 yıl
Eglendiriyorsun beni bu hoşuma gider soytarı seni..
- +1 yıl
Hayır o kadar zekasizsin ki beni nelerle itham edip hemsincini yererek hala daha aşağılık kompleksinle kendinin 'bir şeyler yapmadığını' ispat gudusuyle bunu yazman mide bulandırıcı zavallısın ACIDIM 😋
- +1 yıl
sen de ayni sekilde cidden hossun ama bossun maalesef
- +1 yıl
Cıks tarzim değil ama esas senin fotodaki eğriliğinin mesleki deformasyon olduğunu düşünüyorum ahdjajsjaj
- +1 yıl
ya ben sana kiyamam benim zekami da sorgularmis meslegimi de tahmin edermis ne yaptigimi da bilirmis bak çeeen ispat da edermis :)
- +1 yıl
bir hayat kadiniyla ayni zihniyete sahip olmaktan yeğdir hepsi balim wppwpw
- +1 yıl
Diliyorum ki sahip olduğun beyni birgün kullanabilirsin.
- +1 yıl
inş. canım ya wppwpw
Şey yapıcak bir şey yok gibi
7 ay kabullenemeyen biri bundan sonra hiç kabullenemez12 Yorumla
bende hiç bisi yaşamadım ve kendim gibi istemem de hakkım yani katılıyorum kıza
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılKadın da erkek de, madem bu kafa da gitsin fanusta büyümüş insan bulsun. Geçmişi dert eden insanlar kandırılmaya mahkum...
00 Yorumla
+1 yılAbbas yolcudur baglasan durmaz. Ona yalvararak iyice kendinden sogutmussun. Bunu bende yasadim. Kadinlar nankorler ve bunun ilacida yok maalesef
00 Yorumla
+1 yılKonussa bile takintisi yuzunden iliski yurumeyecek.. kizin kendi tercihi, hakki da var, zorla guzellik olmaz..
00 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle hala ilişkiyi sürdürmekte neden ısrar ediyorsun? Açıkça söylemiş istemediğini, kabullenmediğini? Daha ne yapması lazım?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok haklı benim eski flört flörtüz diye benle tanıştıktan sonra da devam etti. Onla evlenemezdim eskorta değmiş sonuçta evlendiği gün bana değince ne kadar ıyy bi durum. Ya da dudakları belki başkasının şeyini öptüyse ben nasıl öpüşçem
00 Yorumla"Geçmiş" mevzusuna ne çok takılıyor insanlar ya. Ayrılacaksın mecbur
03 Yorumla
- +1 yıl
neye takacaklar baska wpwppw
+1 yılboş ver bu ruh hastasını, şimdimi aklı başına gelmiş baştan başlamasaymış
10 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa zorlama gitmek isteyenin yolu açık olsun
00 Yorumla
+1 yılİsteği öyleyse yapabileceğin bir şey yok en iyisi ayrılmak
00 Yorumla
+1 yılIstoyor ise sakın zorlama gitmek isteyen gitsin.
Kadınların dilini iyi bilir misin?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye anlattın sen de? Aklından zorun mu var.. Olmaz o iş boşuna peşinden koşma. Senin yaptığın iyi bişey değil ama o da eğer seni kınadıysa beterini yaşayabilir. Allah şaşırtmasın.
00 Yorumla
+1 yılKız sonuna kadar haklı onu hak etmiyorsun uzak dur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yapılacak bir şey yok. Saygı duymalısın. Bu durum onun için xok önemli demek ki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılBende sevgilim den gelmişi yüzünden ayrıldım kızı anlayabilirim
00 Yorumla
+1 yılBırak zorlanmaz bence. Sevgisi kıskançlığını aşsa o gelir zaten.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin de kendine göre haklı zorlama bence bitirin bu ilişkiyi sağlam temelleri olmayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de geçmişimde kimse olmadı şahsen ben de bitirirdim en ufak bir ilişkisi olmuşsa bile haklı oldugunu düşünüyorum
00 YorumlaHer b*ku ye her s*ki hep sonra o kızla devam etmek iste yok öyle bir dünya kiz hakli uzak dur o kızdan zaten zorla 7 ay beraber olmuş seninle
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafa açar böyle kızlar iki duble rakı bile içirmez bu yobaz kafa. Uzaklaş ordan yeeen
17 Yorumla- +1 yıl
Her haltı yiyin sonra temiz kız isteyin kız da böyledir isteyince yobaz kafa olsun ne kadar komik
Kendinizde asla suç aramayın zaten yazık size
Bu kadar düşüncesizsiniz işte
Bu kızın hakki gayet de yorumları okurken midem bulandı seninle aynı düşünenlere
Yok öyle halt yiyip temiz kız istemek
Cevap sahibi+1 yıl@jpllnnono kirli kim temiz kim? Bakire olur başka yollardan yapar. Ben çok biliyorum böyle olup temiz geçinen aile kızı
Cevap sahibi+1 yıl@jpllnnono evet en son seni gördüm
Cevap sahibi+1 yıl@jpllnnono sanane benim yorumumdan niye sazanlık yapıp 12 saat önce sorulmuş soruya damlıyorsun? Git özelde kırolar seni bekliyormuş hadii
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskileri unuttuğuna kız ikna olmalı. Aşağıdaki yorumlardan anladığım kadarıyla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTebrik ederim kızı tabiki sen onun dengi değilsin zaten her şeye doymussun sen sevgi denen duyguları yaşayacak insan değilsin. Yani şimdi diyeceksiniz normal şeyler falan ama o kız sana göre değil
20 Yorumlainsanların böyle kriterlerinin olması çok saçma geliyor. senin kişiliğine ve karakterine hiç önem vermiyor mu yani
00 Yorumla
+1 yılNormal bence geleceğini kuracağı kişinin geçmişine önem vermek bu onun nasıl biri olduğunu gösterir (gecmis)
00 Yorumla
+1 yılSeni geçmişinle kabullenmeyenin geleceğinde yeri olmasın NET.
00 Yorumla
+1 yılBakire bakir isteyebilir bu normal de bilemedim sizin durum için ne denir 😶
00 Yorumla
+1 yılİlişkiyi sürdürmek için çabalamayı bırakmalısın. Seni gerçekten sevseydi bunun için seni bırakmazdı.
00 YorumlaHaklı kız kendine denk birini istiyor normal bişey saygı duy bence
00 Yorumla
+1 yılBen bıraktım artık uzun ilişkiyi böyle daha güzel ve heycanlı hayat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Bence birakin. İlerde daha kotu olur bu durum.
11 Yorumla
ya o iliski yurumez ki
12 Yorumla
İyi yapıyor hep erkekler mi yapacak aferin kız
20 Yorumla
+1 yılO ilişki mümkün değil yürümez. Dengin birini bul.
02 Yorumla
- +1 yıl
Zorla güzellik olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılOnu bir süre kendi haline bırakman lazim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBırakın bitirsin
00 Yorumla Ah bu geçmişler hepimizin a qoydu cnmm yha
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi olmamış mı hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzatma sen git kasar bir kız bul onla ciddi düşün
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzor sanmıyorum
Soran+1 yılÇekip kenara sarılsam öpsemdemi dönmez
Cevap sahibi+1 yılbunlar hikaye boş çöp
+1 yılbırakmalısın
02 Yorumla
- +1 yıl
zannetmiyorum
Yapacak bir şey yok
01 Yorumla
Ne saçma bi durum
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen , kiz hayatim tanimiyor. Geçmişe odaklanmak kötu
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim geçmişimi kaldıramadığı için ilişkiyi bitirmek istiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler