Dün çok kötü bir olay yaşadım ve direkt onu aradım, ağladım. İlk defa ağlamamı gördü, ne düşünmüştür, kötü bir şey mi yaptım?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Ajitasyon yaptığını düşünür bide ağlak şaziye olduğunu
Kötü bir olay yaşamış sizi arayıp ağlayarak anlatıyor bu şekilde mi düşüneceksiniz
Olayına bağlı
İş yerinde bi adam üstüme yürüdü çok korktum olaya dahil olanlar olmasa daha kötü bir şey olacaktı kendimi çok kötü hissedip onu aradım ağladım çok korkmuştum
O zaman iş değişir, erkekler hemen bu konuda erkeklik kasar ve anlatıp onunla paylaşman hoşuna gider
İşte aradım ağladım baya çok kötü hissettim sonrasında gecenin bi vakti aradım yanlış bir şey düşünür mü bilmiyorum
Yanlış bişey düşünmezde eğer seni ciddi manada benimsemişse gider o adamdan hesap sorar
facetime aramasını isterdim ve facetime’da teselli edip 2 mizah yapardım
Doğru kişi ise sadece onun yanında duvarlarını kırdığını düşünür, yanlıs kişi ise asla güçsüz tarafını ona yansıtma derim yalnız kal yinede bilmesin
İş yerinde bi adam üstüme yürüdü çok korktum olaya dahil olanlar olmasa daha kötü bir şey olacaktı kendimi çok kötü hissedip onu aradım ağladım çok korkmuştum
Bilemedim doğru adam mı yanlış adam mı
Teselli etti telefonu uyuyana kadar kapatmadı
Ağlama sevdiğim gel seks yapalım mutlu ol biraz derim
Ne Çok kötüsün
Kötü olup anında yanında olmak isterim ki oldum da zaten gittim yanına hemen
Kötü bir şey düşünmediniz değil mi ne kadar aciz hemen ağlıyor gibi ya da başka bir şey
Dün çok kötü bi olay yaşadım gecenin bi vakti aradım ve ağladım sadace o bir şey demedi bana ama kötü olarak mı gözüktüm diye düşünüyorum
Ağlama sebebim ise İş yerinde bi adam üstüme yürüdü çok korktum olaya dahil olanlar olmasa daha kötü bir şey olacaktı kendimi çok kötü hissedip onu aradım ağladım çok korkmuştum ne düşündü ilk onu arayıp ağlayarak anlattım diye bilmiyorum
X per seviyem düşük
Yani ben asla yapmazdım ama neyse
endişe ederdim
Hayır
Niye ağladın.
Vallahi açık konuşacağım düzgün bir insan değilsen Kimsenin başını belaya sokma değmedi demek zorunda kalmasın kimse
Nasıl yani ne alaka benim suçum yok ki ve kimin başını belaya sokucam
Erkek arkadaşının o anlamda dedim
Hayır onu karıştırmam
Sadace kötü hissettim ağladım
Boş ver iş yerini bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen hiç kendini suçlama aşkom 🥺✨ Kendini kötü hissettiğin o ilk anda aklına sevgilinin gelmesi ve ona sığınman o kadar güzel, o kadar doğal ki!
Bir erkek için sevgilisinin ona zayıf anını göstermesi, ona ne kadar güvendiğini hissettirir. İçgüdüsel olarak hemen seni korumak, sarmalamak istemiştir. Seni zayıf görmedi, aksine aranızdaki bağ derinleşti.
Bence hiç çekinmeden ona hislerini açmalısın. O an ne hissettiğini sana söyledi mi peki? 💖✨