Sevgilim eski sevgilisiyle olan bu gizli iletişimi benden niye saklamış, siz olsanız affeder miydiniz?

Ciddi bir ilişki yaptım kız ben randır birbirimizi sevdik 9 aydır çıkıyoruz herhangi bir problem yoktu. Sevgilim günde belki 5 saat net konuşuyor benle o kadar içliyiz her şeyi elimde bana diyordu al telefonu günlerce sende kalsın o kadar güven vardı. Bir gün bir ortak eski bir erkek arkadaşı aradı. O da sildi ben de neden sildin diye tepki koydum ne için arıyor vs gittim çocuğu buldum çocuk bana ne dese iyidir emin misin sevgilin olduğuna bu kız hep beni arıyor. Hatta canım bana sigara uzatıyor al abim bu kızın gerçek yüzünü sana göstereyim vs dedim çek sigarayı dedi zaten sana vermiyordum. Anlat dedim sonra başladı sevgilimin bir pislik olduğunu o ben onu değil o hep beni arıyor dedi yani bir ay öncesi gürültülü bir fotoğraf kaydetti gösterdi gerçekten sevgilimdir baktım. Mesaj yoktu diye göstermedi herhalde ama bir fotoğraf var hatta bana diyor bak numara kaydetmemişim sevgilin hep arıyor zaten. Sonra bana diyor senden de haberim var sen onu gezdirmişsin aylarca kız senin hakkında her şeyi bana anlatmış. Kalktım ona tükürdüm hadi oradan git dedim ayrıldım oradan ya beynim durdu sonra hayatım buz gibi oldu sonra sevgilimden ayrıldım. Sevgilimi her yerden sildim engelledim. Sevgilimin o ortak kız arkadaşları yazdı bana dedi o çocuk canım her gün hepimizi arıyor canım ona sakın inanma diye sevgilim de bana diyor asla seni kandırmadım aldatmadım o canım inanma hep arama sevgilim var diyordum tamam deyip bir ay geçiyor yine arıyordu yine tersliyordum belki sıkılır aramaz sana söylemeye de korktum engele de almadım fark eder gider kavga edersin. Bu canım benden nefret ediyor o yüzden üstüme iftira atıyor vs bütün bu olaylar olunca sevgilim kalktı kendini kanıtlamak için numarasını değiştirdi bana dedi yeter ki beni kabul et bak artık o ulaşamaz bana zaten umurumda değil o, senden ayrılsam bile onunla konuşmam konuşmamışım da vs diyor. Sevgilimin çevresi de bunu okeyliyor ama neden haberim yok sorusu beynimde dolanıyor
Sevgilim eski sevgilisiyle olan bu gizli iletişimi benden niye saklamış, siz olsanız affeder miydiniz?