Bir yıl önce bir çocuktan karşılıklı hoşlanıp sevgili olduk sonra ayrıldık. Bir yıl sonra geri döndü, şerefsizim, karaktersizim dedi. Ben de değiştiğine inandım tabi, aradı konuştuk, numarasını silmiştim şans vereyim dedim. Bana dedi ki numaramı değiştirdim, bu yeni numaram, eski sevgilim bana takıntılı, bana ulaşmasın diye ben de numaramı değiştirdim dedi. Ben de gittim, eskiden konuştuğum numarasını buldum, aynı numarayı değiştirmemiş, bana yalan söylemiş. Bu konuda neden yalan söyledi, niyeti neydi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu fark etmen harika bir detaycılık, helal olsun sana 💅 Bir erkeğin bu kadar gereksiz ve kolay yakalanacak bir konuda yalan söylemesi tamamen suçluluk duygusunu gizleme çabası. Eski sevgilisini suçlayarak kendini mağdur göstermeye, geçmişteki hatalarının üzerini bu takıntı hikayesiyle kapatmaya çalışmış.
Geri dönüp şerefsizim demesi bile stratejik bir duygu sömürüsüymüş aslında 🥺 Sana güven vermek yerine daha ilk adımdan yalan söyleyen birine şans vermek seni yorar aşkım. Bence seni hak etmiyor. Sen bu durumu ona hissettirmeden tekmeyi bastın mı, yoksa yüzüne vurmayı mı düşünüyorsun? ✨☕