Ben de vermiyorum, iş yerim var telefonum da önemli, manyak manyak gider bir yerlere yazar numaramı, yaşımız yakınmış hatırlarsın otobüs koltuklarının arkalarını, yani bir çeşit tedbir tabi ben laylaylom görüştüklerime karşı alıyorum bu önlemi
02 Yorumla
Soran1 yılSanırım bende laylaylomum onun gözünde. O öyle sanıyor. Konuşmayı kestım zaten
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSenin ile iletişim kurmak istemiyordur. Güvenmediği için sadece görerek konuşacak. Sonra tekrar senin onu bulmanı istemiyor.
Belki önceden numarasını verdi başkasına, onlarda sağa sola ifşa etti. er şey olabilir.Ama önce güven vermelisin.
04 Yorumla
Soran1 yılYa ısım gücüm yerinde bır insanım ben. Dıs görünüşümden bile bellı guvenılmez bır kadınni ızlenımı yokki tipimde.
Cevap sahibi1 yılİnsanlara belli olmaz, Her dış görünüşe sizde inanmayın insanlar çok farklı oluyor. Giyim düzgün ama her tür işi beceriyorlar.
Normalde yapmaması lazım, bana da kadın banka vs her tür işlemlerini vermişti güven önemli burada.
Soran1 yılDemekki arkadaşa 3 yıl yetmemiş güven ıcın
Cevap sahibi1 yıl3 yıl da artık güvenemiyor ise bırakın artık, uğraşmayın ve zaman harcamayın.
İnternet & Teknoloji konusunda 333 cevap paylaştı. Ben böyle insanlara değil de böyle gizem yaratan insanlari hayatınızda tutmanıza şaşırıyorum. Baş tekmeyi sektirsin gitsin. Telefon numarasıni bile gizleyen bir varlıktan ne beklersiniz ki?
31 Yorumla
Arkandan iş çeviriyor/sana gram güvenmiyor ikisinden birisi ama ikisi de berbat ayrıl rahatla
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, erkek milleti bazen gerçekten karışık bir zihin yapısına sahip olabilir. 😅 Birkaç nedeni olabilir aslında:
1. Güven Meselesi: Belki henüz tam olarak güvenini kazanamadığını düşünüyor olabilir. Bazı insanlar biraz daha temkinli davranır.
2. Özel Alan: Kendi özel alanlarına çok önem veren biri olabilir. Belki de telefon numarasını daha samimi ilişkiler için saklıyordur.
3. Eski Tecrübeler: Önceki ilişkilerinden kötü deneyimler yaşamış olabilir. Numara paylaşımı konusunda bu yüzden çekimserdir.
4. Bağlanma Korkusu: Daha derin bir ilişkiye adım atmaktan korkuyor olabilir. Numara vermemek, bu bağı yavaşlatmanın bir yolu olabilir.
Ama en güzeli bu konuyu açıkça konuşmak! Doğrudan sormak ve nedenini anlamaya çalışmak sizi rahatlatabilir. Belki de hiç düşündüğün gibi değildir. 😉🌟21 Yorumla- 1 yıl
Sanki yorumu ben yazmışım. Çok ilginç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
1 yılEvlidir, sevgilisi vardır, risk görebilir, bunlar olmayıp rahatsız edilmek istemiyor da olabilir telefon kişiye özel sonuçta iyi tanımadıgı birine vermeyebilir, güvensizlik göstergesi de olabilir olmayada bilir. benim ki her yerde yazıyor, işi olmayan aramıyor mesela veya özellikle vermediysem rahatsız eden de olmuyor. Ben şahsım adına anlamsız buluyorum ama bu saydığım nedenlerden olabilir ne amaçla sorduğunuzu da yazmamışsınız anlam çıkartıp yazdım.
20 Yorumlabaşına bela olacağını düşünüyordür öyle brisimisin scaba merak ettim yani şoyle anlatayim aslnda genelde erkekler ozgur ruhlu olur zaptrap altında kalmk istemzler evli erkklet dahi arada serbert kalmk kendi badina vakit gecirmeye kafa dagitmsya istiyaci vardir kadinlar ise duygusal tarafi agir badtigi icin erkegine diysm ikisizi hibi yapismk ister sendede boyle bir izlenim almissa badka sebblrde var tabide uztmaya gerek yok
14 Yorumla
Soran1 yılHıc öyle ızlenım vermedim. Yapışmak ne kelime. Kendi kafasına göre yazar çizer görüşürüz vs ben ona ısrar bıle etmem. Manıpule ediyor narsist çünkü
Soran1 yılHayır telefon numarasını bıle vermemıs neyın ılıskısını yasıcam kabul etnıyorum tabıkı
1 yılBu ne arkadaş herkes ya evlidir, ya sevgilisi vardır yazmış.
İnsanların tercihlerine neden saygı duymuyorsunuz?
Buralara soracağına onca zaman bunu karşısına yüzğne soracak bi cesareti toplayamadın mı?
Geçiştirmesine müsade etmeyecek olan yine sensin. Kendine saygı duy ki , karşındaki de saygı duysun.
Bunca zaman her şey normalken anladığım kadarıyla sen şu an onun numarasını değil, neden vermediğini öğrenmek istiyorsun gibi geliyor..11 Yorumla
Soran1 yılKaç sefer sordum adama ne yapabılırım allah askına? Cevap vermiyor yani.
Sevgilisi var. veya flörtleşmeyi çok seviyor sende onlardan birisin. Sen varken de başkalarıyla haşır neşir yani. O yüzden çok içi içe olmak istemiyor
12 Yorumla
Soran1 yılBravo en ıyı görüş sececgım seni🥰
Soran1 yılBu kadar alakalı yorum olamazdı 👍👍👍
İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. Kimse sebebini bilemez ancak kafanı karıştıran olur. Biraz da ben karıştırayım.
çok alakasız bir durumdan dolayı vermiyor olabilir. Sadece güvenilmez olanlar erkekler değil sana güvenmiyordur.
çok darlamandan korkuyordur. Belki başka bıdı bıdılar olabilir
04 Yorumla
Soran1 yılBirazda sen karıştır bakalım. Darlama konusunda puan veriyorum oda olabılır.
- 1 yıl
Ben verdim pişman oldum mesela. Daha yeni tanışmışız 100 yıllık sevgiliyiz gibi davranıyor işte çişte arıyor. Maynag
Soran1 yıl3 yıl oldu ya. Yoruldum artık. Zaten kapıyı kapattım konuşmuyorum kendısıyle
- 1 yıl
İyi yapmışsın paşam
1 yılSizden başkaları da olabilir hayatın da Real gelecek kadar güvenip numara dahi veremmek hmm hocam bu tür kişileri direk çıkartın hayatınızdan keşke şimdi ki aklım 17 yaşımda olsaydı da travma yaşatan olayı takmadan ve 170 üstü olup 135 düşüp hala uğraşıyor olmasaydım
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 451 cevap paylaştı. Bekar olduğunu emin olmak için e devletine falan bak çünkü bazıları iyi yalan söylüyor bekarım diye ya da sevgilisi var vermek istemiyordur
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler öyle dengesiz öyle tuhaf varlıklar ki. Peşinden koşarlar koşarlar ilgiyi sana aşık deli divane gibi verirler "Aa biz bir ilişki içerisindeyiz galiba buldum" dersin. Sonra şak diye çeker ilgiyi "Ay eyvah bi hata mı yaptım" diye kendini sorgularsın. Numarasını bunca görüşmeye zamana rağmen vermemekte ilgiyi çekmeye dahil bişey. Fazla pollyannayız. Engeli çek bitir ve asla şüphe ve tereddüt etme. Ya evli ya da ilişkisi veya flöetleri var.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBbende aynı şeyi yaşadım, asla numarasını vermedi ikinci ayda birden her yerden sildi. Evli değilim diyordu ki geceleri saatlerce sohbet ediyorduk. Sevgilin var diyordum, senden başkasını gözüm görmez diyordu. Sonuç; öğrenemedim. sessizce çıkıp gitti hayatımdan ( sen üç yıl iyi dayanmişsin
00 YorumlaBenim de böyle bir durumum olmuştu kızı beğenmediğim için vermedim sürekli Telegram’dan yazıştık sonra bıraktı gitti zaten bir hafta filan sabah aldım işe bıraktım akşam işten aldım ikinci hafta bıraktı zaten beni
10 Yorumla
1 yılEvli değilse, sevgilisi ya da nışanlısı vardır. Güven problemi vardır. İlişkiye ciddi bakmıyordur. Buluşup numara vermemesi bunları getiriyor benim aklıma, başka bir sebep yok.
11 Yorumla
Soran1 yılCiddi bakmıyor. net
İster evli ister bekar
Ne fark eder
Sana numara vermek istemiyor işte
Bunun neyini anlamıyorsun
Gurursuz musun arsız mısın yüzsüz müsün hangisi?01 Yorumla
Soran1 yılÜslubunu neden bozuyorsun beğenmeyeni zorla mı tutuyoruz. Yazmasın o zaman. Devamlı yazıyor
Geçici gözle bakıyordur sana. Niyeti ciddi değildir. Bunlar da ihtimaller dahilinde olabilir yani
12 Yorumla
Soran1 yılAllahın cezası ya
ya evlidir ya sevgilisi var
ya da malın önde gidenidir10 YorumlaEvli olabilir , sosyal medyası gizli olabilir tanıdığı herkese , eve gidince kapatır sosyal medyayı ulasamazsin
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 710 cevap paylaştı.
1 yılBazıları inattır bendende istemişti numaranı senmi verirsin benmi yazayım dedi uzun süre vermedim. Onu tanıyan sizsiniz nasıl biri olduğunu daha iyi bilirsiniz
00 Yorumla Evlidir, evli değilim diye ikna etmiştir ya da çok ciddi bir ilişkisi vardır seninle de boş zamanlarında görüşüyordur. Muhtemelen amaç yatak odası..
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Bana göre bir insan sadece eşine veya sevgilisine yakalanmaktan korktuğu için numarasını vermez. Aksi halde numara vermemek kadar saçma bir şey yok.
00 Yorumla
1 yılSevgilisi varsa kız durmadan niye geç yazıyorsun sennn diye sorgulayacak sevgilisine laf anlatmakla uğraşacağına vermemiş adam numarayı işte bas engeli gitsin
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı.
1 yılProblemleri olabilir belki telefonu dinleniyordur ya da internetten tanıştığın biriyse numara vermek istemiyor olabilir... ilginçmiş açıkçası kız olsa da numara vermese anlarım da erkek yani...
00 Yorumla Evli değilse kesin bak %100 başka biri de var hayatında, tecrübeyle sabit 😅 hele ki mesajlaşmalarınızın çoğu onun tek olabileceği zaman dilimlerindeyse geçmiş olsun 😅
00 Yorumla
1 yılSevgilin değilse vermek istememesi doğal ama sosyal medyadan konuşuyorsanız garip. Güven vermiyor.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet sosyal medyadan konuşuyoruz. Yakın temasta kurmak ıstıyor ama numarasını vermıyor bır turlu
- 1 yıl
Ne kadar samimi olduğunuzu bilmiyorum ama sevgiliyken vermesi gerekir.
selam.. peki bir seçenek olarak bu kişi senden özel hayatını gizliyor olması kişinin evli ya da nişanlı olması ola bilirmi bir seçenek tabi..
03 Yorumla
Soran1 yılEvlı olmadgını biliyorum. Neden vermıyor dırekt sormuyorum. İma edıyorum konuyu gecıstırıp duruyor
- 1 yıl
pardon evli olmadığı nerden biliyorsun? bir düşünce tabi... ? telini ısrar la vermeyen biri sana ben evli değilim diyor ve sende buna inanıp evli olmadığını anlıyor ve bu kişiyle konuşuyorsun.. çok pardon yine bir düşünce bende evli değilim inandın mı... bu da seylenen bir söz
1 yılNumarasını bile veren erkekler karşısındakini bazen önemsemeyebılıyor yanı numara vermemesının sebebi evli olduğundan değildir belki güvenmıyordur ya da kendine de güvenmiyordur ya da geçici bir hevessındir onun için sosyal medyaya güvenme derim
10 Yorumla
1 yılVardır kırığı mırığı. Aşırı çekingen biri diyeceğim ama zaten sen de istemişsin numarasını.
13 Yorumla
Soran1 yılIstedım hemde kaç kez
- 1 yıl
ya seni istemiyordur ya da zaten başka biri vardır hayatında
Soran1 yılAmacını biliyorum. Elde edemedıgı için hala pesımden koşuyor. Numara va hıkaye yani. Elde etse muhtemelen ıletısımı sosyal medyadan da kesıcek
- İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı.
1 yılbaska sevgilisi vardir ya evli olmamasi disinda ihtimal bulamadim
20 Yorumla
1 yılYa anlamıcak ne var ya evli ya da sevgilisi var biri görürse nolcak düşündün mü o yüzden ya ver ya da s. g dicen
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılGitme oranı yüksek olduğu için. Kalıcı olmak isteyen numara üzerinden iletişime devam etmek ister.
00 Yorumla
1 yılSen de sana her türlü açık olan insanlarla görüş sorunlu insanların sorunlarını çözmeye çalışırsan hayatın sorun olur
00 YorumlaHerkes bir yorum yapmış bunu biz bilemeyiz kendisine sor net bir şekilde :)
eğer tekrar vermezse gerekçeli bir nedeni yoksa bağlarını kopar.00 Yorumla
1 yıl3 yılda guvenmemisse o kişiden hayır yok başka erkeklere yonel o bir çöp
05 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın
- 1 yıl
Aynen birde erkeğe herseyini sunma bırak o peşinden kossun yok sen her şeye tamam dersen olmaz değerin olmaz talepkar ol. Zaten seni isteyen herseyini sunar sana
- 1 yıl
Bir kız bir erkeğe güvenemediğinde normal oluyor da, bir erkek bir kıza güvenemediğinde neden çöp oluyor? O zaman biz erkekler de bize güvebemeyen kızlara o bir çöp diyelim. Bundan sonra bana bir kız güvenemedi mi ona çöp diyeceğim.
Soran1 yıl@KarizmaGenç1 ne alakası var bayan onu demek istemedi ki
- 1 yıl
@KarizmaGenç1 üç yıldır face to face konuşuyor ve görüşüyor. O zaman ne diye oyalıyor. Bir kadın givenmiyorsa bye bye diyor
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yaşını geçmiş bir erkekse işi gücü yerindeyse he bire arama konuşması yapamayabilir... sabahları günaydın akşamları iyi uykular gibi rutinlere zamanı ve enerjisi kalmayabilir.
03 Yorumla
Soran1 yılEvet 30u geçim bır iş insanı
Cevap sahibi1 yılO yaşta bir adam ergen flörtünü kaldıramaz... ben günde 14-15 saat çalışıyorum ve eve gittiğimde beni bekliyen bir hanım olursa iyi olabilir ama telefondan-sanaldan iyi geceler diyip havadan sudan konuşucağım ve Z raporu vericeğim birini asla istemezdim 14 saatlik bir çalışma sonrasında.
Soran1 yılÇok yoğun bir iş hayatı var ama ergence flört isteyen yokkı Ondan. Gunaydın iyi geceler bıle yazmam ben mıy mıy sureklı. Oda bunu biliyor ama bilmiyorum eğer bır gun çözersem soruyu edıtlıcem😀
Gizli Üye(25-29)1 yılYa evlidir ya da sevgilisi var sürekli telefonunu karıştırdıgı için numarasını vermiyor. bence ikinci seçenek sevgilisi var kız telefonunu kurcalıyor 😂😂😂
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılya da ikinci bir numarası var 😂😂😂
Soran1 yılO my godddd😯
Soran1 yıl@Hyt84 ahahhaha
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂😂kesin sevgilisi var telefonunu kontrol ediyor demi bildim
Soran1 yılBı ben bılemedım 😀 bencede sen doğru bıldın. ulan ne kadar şerro var hepsımı beni bulur ya
1 yılBir erkek numara hemen verir naz yapmaz sizin gibi...
03 Yorumla
Soran1 yılVermıyor valla şaka değil gerçek
- 1 yıl
Manitasi vardır aldatıyor böyle buluşarak kardeşim
- 1 yıl
Sen gel iste ben verim benim no kızım 😂
1 yılevli değilse bile sevgilisi var başka açıklaması yok
10 YorumlaHayatında birisi vardır net evli olmasa bile üç dört kişiyi birlikte götürüyor olabilir
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılNumarasını seviyordur, daha önce bir tatlım verdiğine vereceğine pişman etmiştir. O da numarasanı boş yere değişmek istemiyordur 😂
03 Yorumla- 1 yıl
*daha önce bir kev*aşe verdiğine vereceğine pişman etmiştir 😂
Soran1 yılNaparsa yapsın turşusunu kursun
- 1 yıl
Sende numara diye diretme o kadar iletişim aracı varken
1 yılBaşka kız vardır ya da gizli karısı vardır 😅
00 Yorumla
1 yılTahmin edip kafanı yorma bence. Tek doğru olan şey “seni ciddiye almadığı”
00 Yorumla
1 yılCiddiye almıyor tekmeyi bastığında engel atıp kurtulabilmenin düşüncesinde
00 Yorumla
1 yılGüven meselesi tabiki geçmiş ilişkiler den ötürü
00 YorumlaSakladığı bir şey var. Ne olduğunu bilemeyiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOzaman ver yolu gitsin çakal telefondan başka sosyal medyadan başkasıyla görüşüyor ikiniz arasında seçim yapcak ya da seninle farklı bir amaç için görüşüyor
00 YorumlaGörüştüğü biri vardır güvenmiyodur erken buluyodur vs
00 YorumlaOna sormak✅
buraya sormak❌
Vardır bir sebebi kötü düşünmemek gerek.01 YorumlaSeninle ciddi ilişki dusunmuyordur... yoksa o isterdi sen değil.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı.
1 yılBi iş çevirdiği için başıma iş olma diyor😂 sende hala kaçıncı kez görüşüyosun😏
00 Yorumla
1 yılOzaman hadi naş naş de gitsin nedir ya bunlardaki hava Bi gına geldi artık banada heee
00 YorumlaVerdiği zaman ne olacak sanki 😅😅
Zaten işini sosyal medya üzerinden yapıyorsunuz00 YorumlaSeni istemiyor sadece arkadaş gibi görüyor sende öyle davran
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılArkadaş evli, ondan bir beklentin olmasın seninki bile bile lades demek gibi bir şey evli olmasa bile seninle tek beklentisi vur kaç üzerine zamanını öldürmeye değmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNerde tanıştınız? Aynı iş yerinde misiniz üç yıldır? Yoksa üç yıldır flört mü ediyorsunuz da vermiyor?
05 Yorumla
Soran1 yılEvet flört gibi. Aynı ısyerınde degılız sektörler çok farklı. Vermıyor konuyu degstırıyor
Cevap sahibi1 yılNerde karşılaşiyorsunuz
Cevap sahibi1 yılNerde flört ediyorsunuz
Cevap sahibi1 yılBenim evli sevgilim bile bana telefon numarasını verdi. Sadece her zaman müsait olmuyordu, ordan anlıyordum evli olduğunu. Eve erken dönmem gerekiyor falan diyordu. Seninki bir işler ceviriyor veya seni beğenmiyor
Cevap sahibi1 yılÇirkin mi bu çocuk
Evli, nisanlı, sevgilisi olma ihtimali en yüksek ihtimaller 😂 gecmis olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilisi vardır anlamadın mı bunu cidden? Olmasa anında zıplar zaten
18 Yorumla
Soran1 yılBende varım😯
Cevap sahibi1 yılSen olsan numarasını verirdi safoz
Soran1 yılAhhh ne safozum😃😃
Cevap sahibi1 yılKonusma o asalakla baskasını bul
Soran1 yılHemen ilk ısım baskasını bulmak olucak
Cevap sahibi1 yılAdamsın kanka
Soran1 yılSevıyorum seni🥰
Cevap sahibi1 yılI love you bebegim
- İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılEvli, sevgilisi var ya da sevgilileri var..
01 Yorumla
Soran1 yılMuhtemelen 3. Şık
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli/sevgilisi var/başkalarıyla konuşuyor
Seç beğen al02 Yorumla
Soran1 yılHepsi 👿
Cevap sahibi1 yılOvvvvv
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni kurnaz olarak gördü konuyu evliliğe götürürsün ya da çok sık bogaz edersin diye korkuyordur 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGüven sarsıcı bir durum bu. Sırf bu yüzden iletişimi keserdim.
04 Yorumla
Soran1 yılIletısım kurmak ıstıyor sureklı. Ama sosyal medya uzerınden. Buluşuyoruz sosyal medyadan haberlesıyoruz şaka gibi ama gerçek
Cevap sahibi1 yılNumara vermeme konusunda tatmin edici bir yanıtı yoksa ayrılmayı düşünebilirsin.
Soran1 yılYok maalesef çünkü net bırsey soylemıyor. Devamlı konuyu gecıstırıyor benı manıpule edıyor
Cevap sahibi1 yılSaygısızlık bu. Sana kötü hissettiriyorsa bu ilişkiye mecbur değilsin.
Seni sevmiyordur belki de canım benim 😍😍😍😍😍😍🥰🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸🥰🥰🥰😍😍😍🥰🥰🌸❤️❤️🥰🥰🌸
11 Yorumla
Soran1 yılÇok sağol kanka😃😃😃
1 yılEvli olmadığından emin misin? Uzun süredir birlikte olduğu erkeğin evli olduğundan haberi olmayan bir sürü kadın var. Telefon numarasını verirse sen aradığında eşi bu kim derse ne diyecek?
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat