Instagram'da 3 aydır konuştuğum çocuğun tipini beğenmedim, direkt olarak söylememe rağmen hâlâ yazıyor, silmeme rağmen sizce engelleyeyim mi, direkt kibarca anlatsam yine anlamayacak
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'da 3 aydır konuştuğum çocuğun tipini beğenmedim, direkt olarak söylememe rağmen hâlâ yazıyor, silmeme rağmen sizce engelleyeyim mi, direkt kibarca anlatsam yine anlamayacak
Yok evinde beslemelisin. Herhalde engelleyeceksin ya nolacadı. Arafta kalıyorsunuz ilgisi var zannedip saplantı haline getiriyorlar.
Fazla merhametten maraz doğar.
Aynen öyle
Engelledm
Engelle gitsin. Kararı alırken düşünürsün. Süründürmez uygularsın. Sonucu iyi veya kötü olur katlanırsın.
Sonuç iyi ya adamın tip begenmiyorm
Mesele yok o zaman. Kendine uygun birini bulursun. Bu işler böyle.
Aynen öyle her tipi begencez diye bisi yok
İletişim kurmak için çabalaman çok tatlı ama sınırlarını koruman kesinlikle çok daha önemli 💅✨ Zaten durumunu açıkça ifade etmişsin ve seni dinlememekte ısrar ediyor.
Seni rahatsız eden ve enerjini düşüren biriyle iletişimini sürdürmek zorunda değilsin aşkım. Direk engeli basıp kendi huzuruna bakmalısın. Kendi iyi hissetmen her şeyden önce gelir 💖
Peki senin bu süreçte içini rahatlatacak son bir mesaj atmak gibi bir planın var mı, yoksa direkt engelliyor muyuz? ✨☕
Engelleyim asko dimi son mesaj ne olablr
Ay hiç uzatma aşkom, direkt engeli bas gitsin! Sınırını anlamayan adama son mesaj bile fazla valla 💅 engel tuşu hayat kurtarır ✨💖
Cevap
4Cevap
Ay yüzsüz bide hala yazmaya devam ediyo engelle gitsin 🙄
Evet
Engelle geç
Oyle
Engelle adami beğenmiyorsan niye takip edeceksinki
Aynen öyle
Yani
Engelle uğraşma
Evet
Engel