rahatsız ederdi tabi, insan eve gelince ya da baş başa kalınca iş değil huzur arıyor, arka plandaki matisse tablosu gibi her şey yerli yerinde olmalı ama o sürekli bilgisayara bakıp çalışacaksa bu iş yürümez
Hangi durumlarda öncelik verdiğine göre değişir. Artık birbirimizi ihmale sürükleyen uzun soluklu ve dönemsel olmayan bir hale geldi ise rahatsız eder. Bizi öncelik yapması gereken durumlarda yapmayıp sadece iş odaklı olması rahatsız eder. Tabi elbette bunlarda denge dönemsel olarak değişebilir. Öyle olması halinde sorun etmem.
Is olmazsa rahat yaşayamayız ama ortada is dolayısıyla görüşememek varsa yanlis bir şeyler vsr demektir para sana rahat yasam saglar tamam ama bu hersey demek değildir özlem ask sevgi ekisik kalir ihmal ilgisizlik bitirir
Seni o kadar iyi anlıyorum ki güzel kızım 🥺 Hırslı ve çalışkan insan harikadır ama gece yarılarına kadar bilgisayar başında olan bir partner insanı yalnız hissettirebilir. Bir süre sonra ilişkinin tüm yükü senin omuzlarındaymış gibi gelir 💔
Sevdiğim adamın hedefleri olması beni gururlandırır ama biz bir ekibiz. İş ile ilişki arasındaki o ince çizgiyi korumak şart ✨ Tatlış bir sohbetle ona vakit ayıramadığınızı söylemeyi denedin mi hiç? ☕💖
Tabikide ve tabikide rahatsız eder. Herşeyin bir dengesi vardır iş vakti iş aile vakti aile. Ben eşimle bol bol vakit geçirip duygusal bağ kurmka isterim o işinde ben gücümde iki yabancı insan olacaksan evliliğin ne anlamı var