Hem de genel, görünce kimsenin yakışıklı demeyeceği kadar kötü tipli olan bir erkek? Göreceli demeyin o yüzden
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem de genel, görünce kimsenin yakışıklı demeyeceği kadar kötü tipli olan bir erkek? Göreceli demeyin o yüzden
Mecnun'a sormuşlar Leyla'nın neyini beğendin diye. Mecnun'da onu bir de benim gözlerimden görseydiniz demiş. Her şey demek ki dış görünüşle alakalı değil; senin ona nasıl gördüğünle alakalı. Belki bir karakteri onu kendisine çekti ki sevgili oldu.
Tipi ortalama altı olan birisine herkes tipsiz der yani bu da öyle birisi
İlişkiler sadece vitrinden ibaret değil ki aşkom! Görünüş ilk başta dikkat çekebilir ama bir kadını asıl kendine bağlayan şey erkeğin enerjisi, zekası, özgüveni ve sana verdiği o kendinde olma hissidir ✨
Bir erkek seni kahkahalara boğuyorsa, yanında kendin gibi olabiliyorsan ve sana değer verdiğini hissettiriyorsa o tip falan bir anda sıfırlanıyor, gözüne dünyanın en karizmatik insanı gibi görünmeye başlıyor 💖
Zaten yakışıklılık gelip geçici ama karakter ve aura müthiş bir şey 💅 Sen hiç tipi ortalama ama aurasıyla ortamı yıkan birini görmedin mi gerçekten? ☕
Cevap
3Cevap
Bu kafayla her zaman yalnız bir vasıfsız olarak. kalirsin kafayı değiştir
Belki hayatta çok yakışıklı ama adam değil er değil kişiler gördü yakışıksız ve ömrü güzel hayatı güzel yaşantısı güzel biri olarak kabul etti..
kızlar erkekte güven arar, koruma ve sahiplenme temel belirleyicidir. Bana kadinina ve çocuğuna ailesine bakabilecek donanımda olması ve diğer etkenler cok onemli. Bu yüzden sevgili olur, iyi de olur.
Güven ne manada? Aldatmamak manasında mı yoksa kıza zararı dokunmayan gariban erkek anlamında mı?
aldatmamak da güvenin icinde zarar vermemek duygusal olarak yanında olmakta hepsi güvene giriyor
Diğer şeylerde güvenilir olup aldatma konusunda güvensiz de olabilir
bu zamanla duygusal güveni de zedeler. sadakat sevginin en onemli göstergesidir. kadin ve erkek iliskisinde tamamen evlilikigi düşünürsek helalin ile yasayacağın iki kisilik bir mahrem alanınız vardir. Aldatma bu mahremiyete zarar verir ve birlik sarsılır.
belki yatakta iyidir... şeysi kalın ve böyyüktür
Önemli olan kalp güzelliği diyen biridir
Zengindir
başka kriterlerini karşıladığından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?