Üstelik evde de kalmışken o kızın neden kıymetini bilmez anlamıyorum hem güzel hem geleceği parlak hemde güzel severken neden yani pişman bile olmaz o kızdan iyisini de bulamaz ki bunu biliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇirkinlik ile alakası yok konunun. Fazla materyalistsiniz. Bu konu tamamiyle özsaygı meselesidir. Ayrıca anlamadığım, sevgiliniz size yakışıklı gelmiyorsa sizde sevmiyorsunuz demektir. Toplum nazarında çirkin dahi olsa, siz bakınca farklı bir insan görmelisiniz bence. Tabii olayların detayını bilmiyorum, sanırsam da , evlilik kararından vazgeçmişsiniz. Eğer bu yarı yolda bırakma tarzında olmuşsa, Yaptığınız şey çocukça geliyor, iki üç lafı da hakettiğinizi düşünüyorum.
Olayların zaman örgüsünü de yaptığınız yorumlardan öğrenemiyorum, bence tam detaylı bir güncelleme yapın sorunuza ki diğer insanlarda ona göre cevaplasın.
06 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda yazıyor aşağıda size zahmet bir okuyun ben onu dış görünüşüyle asla yargilamadim çevrem yargilarken ailem bile çünkü gözüm kör gibi birseydi sevgiden neyse
- +1 yıl
Eğer bu erkeğin kişiliğinde yoksa ve sana o tarz bir cümle kurduysa ve sende dediğim gibi yarı yolda bıraktıysan, sende az şey yapmamışsın diye tahmin ediyorum walla kanka hiç öyle masum durmuyorsun cidden
Soran+1 yılYarı yolda bıraktım evet çünkü bana saygısı olmayan bir adamla mutlu bir evlilik yapamazdim gerçek yüzü buymuş demek ki senelerce tanımamışim
- +1 yıl
Kusura bakma da aynı şeyi erkek yapsaydı demediğiniz kalmazdı, biliyorum ben.. Onun dediklerini pek tabii desteklemiyorum fakat kendini de öyle masum çıkartmaya çalışma derim. İkiniz içinde karlı bir iş olmuş, birbirinizi tanımış oldunuz. Yeni limanlara artık keenks, hayatta bol şanslar :)
Soran+1 yılOnun yeni limanı hakettiği bir ceza olacak
- +1 yıl
Şans..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize insanlara çirkin deme hakkını kim veriyor? Şuraya 2-3 resim bırakında bı nur cemalinizi görelim. Kaç defadır denk geliyorum kadınlar erkeklere, erkekler kadınlara bu tarz ithamlarda bulunuyor.
Makyajla 84 yaşında ki nenem de güzel olur. Elinizi yüzünüzü yıkayıp bir gösterin bakalım kendinizi, kimsiniz necisiniz bir görsün insanlar. Biraz uslubunuza dikkat edin. Özellikle yorum yapanlar için söylüyorum. Bir zamanlar belki düne kadar hayatınızda olan insana ayrılınca bu tarz sözler söylemeniz sizin kalbinizin cirkinligini gosteriyor.
Soruyu soran arkadaşa zaten diyecek söz yok. Ayrılığın vermiş olduğu yaraya bağlıyorum.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Güzel kızlar genelde güven vermezler çevresinden gördüğü ilgiler yüzünden kendilerini 1 kişiye layık göremezler doyumsuz bir şekilde arayış içinde olurlar aradıklarını kendileri de bulamaz. Eğer öyle biri değil isen sadıksan gerçekten sevmişsen o zaman kaybetmiş seni. Anlattığım gibi ilgiye doyumsuz güzelliğinden dolayı sürekli başkalarından ilgi görüp onlara da açık kapı aralayan bir tip isen o kazanmış seni kaybederek. Özgürlüğünü kazanmış.
04 Yorumla
Soran+1 yılSadıktım senelerce sadık kaldım ona ama aptalmişim onun için endişe ediyordum mesela iyi mi diye nasıl hasta mı diye sesini duymak için sohbeti uzatiyordum arıyordum falan neyse en sonunda hakaret küfür ve sen kimsin diye küçük görmeler bulunmaz Hint kumaşı mısın diye
- +1 yıl
Oooo bak eğer cidden kaybetmişse seni boş ver gitsin. Bu lafları genelde egoist veya kendini beğenmiş insanlara kullanırlar ama sen sevmiş gibisin ben öyle hissettim o seni kaybetmiş gibi şimdi yaşanılanları tam olarak bilmediğim için hislerime dayanarak konuşuyorum yaptığım yorumum %100 sağlıklı olmasa da hislerim bunu söylüyor. Koç aslan yay burcu olabilir misin?
Soran+1 yılBen onun beni sevdiğini düşünmüyorum belki bir ihtimal ilişkinin en başında biraz ama aşık değildi olsa beni kaybetmeyi umursardi eminim zaten sevgisinin bittiğini demişti
+1 yılTravmaytik akut bronşit bozukluk (TABB) Uzun vadede ilişkilerinde rahatsız edici davranışlar sergileyebilirler.. Yakınlarının anlayış göstermesi rica edilir tedavi süreci için miheng taşı niteliğinde.. En yakın zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar böyle çirkin olupta kendini kaf dağında gören tipler. Seninle oldu ya kendini senden de üstün görüyor. Çünkü çirkin haliyle onu seçtin demek ki kendisi çirkin de olsa tercih ediliyorum diyor. O yüzden çirkin erkeklerle değil yakışıklı erkeklerle olmalı kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş derler. Yakışıklılarda öyle. Dışarı çık uninin oralarda gez yakışıklı birini görünce o çirkini unutursun bile
18 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı sayılacak biri karşıma çıktı da bir hayrını mi gördüm sanki hepsi aynı bunlarin ilgi alaka önce göklere uçurur sonra dibe çekerler
Soran+1 yılVe onu unutmadim işe yaramadı anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yılSayılacak birini bulmuşsun kanka yakışıklı birini bulmamışsın bulsaydın sana hakaret küfür edeni kolaylıkla unuturdun
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum bende çirkin bir adamı beğenmiştim ama o hiç pas vermemişti hala aklımda ama bir sürü yakışıklı erkekte çıkıyor karşıma. Ha bende sürünsün pişman olsun isterim ama senin tarafından olmasa da inan bana zorluk çekiyordur bir yerden
Cevap sahibi+1 yılşu an aklında olması sebebi onu sevdiğinden değil seni küçümsediğinden kabullenemiyorsun aslında senden ayrılmasıni sen ayrılsaydın medeni bir şekilde hiç umursamazdın aklına bile gelmezdi. O tipiyle kendini bir şey sanıp seni terk etmesi ağır geldi muhtemelen ama hiç kendini bozma. Geri dönerse kabul et ama duygularıyla oyna psikolojisini boz kendisini aşalık hissetir. Böylece intikamıni alırsın
Soran+1 yılHayır ben ayrıldım ama kabullendi fazla umursamadı
Cevap sahibi+1 yılSoruda senden ayrıldığını yazmışsın
Soran+1 yılEvet çünkü ayrılmam için elinden geleni yaptı kaç defa uyardım umursamadı benimle böyle konuşma diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz genel olarak kızlar (özellikle de yeni nesiller için) zeka özürlüsü olduğunuz için olabilir mi?
Onlar için her şeyin dış görünüş olduğunu düşünürsünüz kendiniz gibi ama hiç te öyle değil. Hele üstün minare altın kerhane ise ya da geçmişinden dolayı 2. el isen çocuk ta böyle biri değilse helal süt emmiş çocuk aferin ona.
Bayağılaşıp ta kimsenin gururuyla özsaygısıyla oynamayın.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSert konuştuysam kb ama dost acı ve gerçekleri söyler.
Soran+1 yılHehe anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın sözde namuslu insanlar anlamayabilir.
Soran+1 yılAynen senin gibiler mesela ahlak bekçileri ve yargısız infaz yapan insanlar herkesi kendi gibi aynı kefeye koyan neyseki yorumunuzdan IQ akıyor maşallah
Cevap sahibi+1 yılBenim namusumla ilgili bir sorunum yok kimsenin ahlakı beni ilgilendirmez beynin olsaydı geçmişte o oyunlara gelip hata yapıp ta sevgiline şebeklik yapmazdın. Yargısız infaz yapmam için bir neden yok zaten gerçekler öyle. Yarası var da dokununca canı yandı yazık.
Kendimde ne sorun varmış ta kendimi aynı kefeye koymuşum. Eve karı kız atıp ta duygularıyla oynayacak adam değilim çünkü bende sizde olmayan iki şey var. Şeref ve beyin.
Soran+1 yılBelli ne kadar beyninin olduğu maşallah maşallah şerefinde belli
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki dediğin gibi güzel değil o kız 👍 ayrıca bir kız kız gözüyle güzel olabilir ama biz erkekler siz kızlar gibi düşünüp güzel veya çirkin demeyiz. Güzellik göreceli bir kavram ve kişiden kişiye değişir.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma konunun güzel olup olmamamla ilgisi yok ki
- +1 yıl
Lamı cimi yok seni istemiyor bu kadar basit.
Soran+1 yılNiçin aylar sonra yazıyor mesaj o zaman derdi ne
- +1 yıl
Nereden bileyim derdi ne?
Belki seni yatağa atmak istiyordur.
Soran+1 yılHayır ilgisi yok o zaman niyetini belli ederdi
- +1 yıl
Aylar sonra yatağa atmak istiyor
+1 yılKız kendini fazla yukarıda görüyor, karşısındakinin bir gönül ve zihin taşıdığını unutuyor gibi geldi. Beni anlamayan kadın prenses şehrazat olsa (nereden çıktı o bilmiyorum🤪) fark etmez. Saygımı bozmadan çıkarım.
07 Yorumla
Soran+1 yılYukarda görmedim hiçbir zaman neyse o bana hakaret küfür derken iyice haddini aştı
- +1 yıl
İyi o zaman öyle birini düşünüp niye vaktini harcıyorsun. Yoluna bak.
Soran+1 yılAma pişman olması gerekmez mi duygusuz mu ya da aptal
- +1 yıl
Dürüst olacağım, bana pek masummuşsun gibi gelmedi. Sürekli çocuğa narsist tavırlar sergiliyormuşsun gibi bir anlam çıkıyor cümlelerinden. Kalbine kur bir mahkeme, objektif olarak kendini bir sorgula bakalım. Masumsan yoluna devam et. Çok da düşünme!
Soran+1 yılMasum olduğumu düşünüyorum başta kendimde suç arasam da ama ben ona üstünlük kurmadım aksine o kurdu sen kimsin kendini ne sanıyorsun işin bile yok ama bak bana ben çalışıyorum diyerek herşeyimi küçük görmeye küfür etmeye başlamıştı
Soran+1 yılOnun kizmasinin sebebi onunla evlenmekten vazgeçmemdi bu yüzden ve tam evlilik kararı almışken böyle davrandi gözümden düştü nasıl evlenirdim böyle biriyle
- +1 yıl
Konu sorduğun sorudan çok başka hale geldi. Beni aştı. Umarım güzel bir ömür senin olur, ne diyeyim.
İstediğin kadar güzel ve geleceği parlak ol. Seni sevmediyse ten uyumu bulamadiysa olmaz. Onun senden ne beklediği önemli belki bekledi güzellik ve güzel gelecek değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumu vardı güya seviyordu neyse
+1 yılKızların çirkini kötüsü güzeli prenses olmaz. Erkek kimi seviyorsa güzel onun için odur isterse manken getir değişmez onun için güzellik kavramını seven kişi belirler
02 Yorumla
Soran+1 yılGüldürmeyin beni erkekler ve aşk mı 😀
- +1 yıl
Tam tersi olduğunu biliyosun. Bence kızlar ve askmi dicektin sanirim
Kendinden bahsediyorsan eğer bak sen yakışıklı olmadığını söylüyorsun yani tip senin için çok önemli değilmiş ama aynı zamanda onun içinde önemli değilmiş demek ki.
016 Yorumla
Soran+1 yılMesele sadece dış görünüş değil ki başka güzel özelliklerimde var gerçekten anlamıyorum kafam almıyor yahu
Soran+1 yılGeçenlerde mesaj attı bilmiyorum ama pişmanlık mesajı değildi dalga geçtiğini düşündüm nedense
Soran+1 yılUzun sene ya 5 senedir tanışıyoruz
Soran+1 yılNeye yazık olmuş ona mi
Soran+1 yılKüfürü bastı hakaret falan ben ayrılalım dedim o da kabul etti
Soran+1 yılBaşta blöf çekti canıma kıyarım falan ciddiye aldım birde ah canım kafam 😀
Soran+1 yılYok neden diyeyim iyi olsun yaşasın ama benden uzak olsun onun hiçbir haberini almak istemiyorum ne iyi ne kötü
Soran+1 yılSadece delirmediğime şükrediyorum çünkü çok sevdim emek verdim zaman zaman kendimden taviz verdim tahammül ettim yuttum bazı şeyleri
- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda olay güzellik değil karakterdir, karakteri kötü ama yüzü güzel olan bir kadınla hiç bir erkek evlenmeyi düşünmez
01 Yorumla
Soran+1 yılO düşünüyordu ama huyum pis değil sadece psikolojik bir rahatsızlık var hepsi bu
+1 yılBir bizi bulmaz böyle kadınlar ki el üstünde tutalım, böyle hayatın ben taaa... Bulanda kıymet bilmez,
02 Yorumla
Soran+1 yılAman bilmesin ne çıkar ömür boyu bekâr hayatı yaşar gider kendi bilir 🙂
- +1 yıl
Banane ondan ben bekarım diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKız kişisi tek kayda değer varlığının güzelliği olduğunu düşünüyorsa ayrılması normal. Sırf kız güzel diye ilişki yürümez.
00 Yorumla
+1 yılYa vermedin diye ya da fizik olarak guzel degilsin baska bir neden olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBilip bilmeden yorum yapmasaniz keşke
- +1 yıl
Sorma o zaman
Bu hayatta her şey çıkar ilişkisi mi lan, bu nasıl bir leş zihniyet müptezel
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne çıkarı sarhoş musunuz
Soran+1 yılSeviyordu sözde aşıktı bilmiyorum sonradan sevgim bitti dedi ne oldu nasıl oldu anlamadım bence en başından aşık değildi de neyse yoksa ona kötülük yapmadim
Soran+1 yılBen böyle yapmıyorum iki söz ettim bunu mu anladınız iki kelimeden ilginç
+1 yılGüzellik çirkinlik değildir belki de gerçekten güzel gidiyorsa sıkıntılı bir tip demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCirkin erkeklere hep asik olursunuz insallah insanlarin tipini ayirmayin karakterini ayirin kotu iyi diye
00 Yorumla
+1 yılBir kız "ben güzelim ben güzelim diyorsa erkek soğur hemen
Cinsellik bile istemez artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılBuraya yazdım ona ben güzelim benden iyisini bulamazsın demedim ki aksine o dedi benim gibi sevenini bulamazsın diye
Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı. kendisini yetersiz gördüğünden olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılAksine bencil egoist biri narsist gibi
Her şey güzellik değilmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet her şey değil de daha ne istiyor bu adam her şey varken mi
+1 yılfazla burnu havaya kalktı bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Huzur ve mutluluk yoktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılKafanin boyle calistigini anlamistir
00 Yorumla Bulur
08 Yorumla
Soran+1 yılBulması mümkün değil
Soran+1 yılİnsan kendini tanimaz bilmez mi ayna diye bir şey var hani icat edildi 😀
Soran+1 yılŞimdi bunu mu tartışacağız sizinle ne saçma yahu güzel olduğumu söyledim illa kanit mi lazım
Soran+1 yılGereksiz mi evet çirkin olsam gereksiz oldurdu her neyse yorum için teşekkürler bu site garip insanlarla dolu zaten görmeden bilmeden sadece yorum boş boş işler
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılDemek bulmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bulmadı anlaşamadı galiba
Demekki deger vermiyor boyle seylere
00 Yorumlaİlgisi bitmiştir
00 YorumlaAnlaşamamak
00 Yorumla
+1 yılŞizofrn dir
00 YorumlaAdam sıkıntıymışş
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında