İlk bakış yanıltıcı mıdır? yoksa içten içe olmasını istediğimiz gibi mi görürüz karşıdakini... Peki ya kendi öz değerleri? Olmasını umut ettiğimiz insanda netlik yoksa ve tamamiyle rüzgara tutulmuş kuş misali daima rüzgarı arkasına alarak yaşıyorsa... O rüzgar ona zarar vermez miydi? Ve olasılıklar Birkaç gündür üzerine düşünüyorum... Denk gelme ihtimalimiz yüzde kaç bu hayatta... Bir kez olsun senin hissettiğin gibi, bir başkasının bir an bile olsa! Seninle aynı duyguları paylaşıyor olması... Bu çok güzel bir şey olsa gerek... Bu ne kadar değerli olabilirdi? "Değer Biçilemezdi" Peki olasılıklar demişken... Ya seninle denk gelmişsek ve bu gözümden kaçmışsa... Bu ne kadar adil? Belki çok uzaktasın ya da yanı başımdasın bunu kim bilebilir ki. Hele ki bu günlerde insanların herkesin ve her şeyin maskelendiği bu zaman olasılık ve ihtimalleri arttırıyor...
Ve bir benlik kendisini yok edecek kadar, kendisi ile çatışır mı? Şey diyorum... Ben göremesem de ya da bilemesem de karşıdaki kişide aynı duyguları taşır mı ya da düşünceleri? O da mı görmez, bilmez... Yoksa kendi bilinmezlerim ile baş başa mıyım?
Gerçek bağlar illlk bakıştaki hayallerimizle değil, paylaştıkça ve yüzleştikçe ilmek ilmek oluşur ✨. Bazen karşı tarafı kendi umutlarımızla süsleyip severiz ama netlik olmayan bir yerde kaybolmak seni yıpratır 🥺.
Kalbindeki o güzel duyguların aynısını hisseden biri mutlaka var. Yalnız değilsin, sadece doğru zamanı bekliyorsun 💖. Maskelerin arkasındaki o gerçek ruha denk geldiğinde her şey anlam kazanacak.
Peki sence bu bağı kurmak için cesaret mi daha önemli yoksa doğru zamanı beklemek mi? ✨☕
Hepimizin kafasında bazı kalıplar vardır olmasını istediklerimiz ve olmasından korktuklarımız, kaçtıklarımız şeklinde.
İşte bu noktadan sonra beynimiz bizimle çok güzel maytap geçer 😂
Korktuğumuz ne varsa bir bir o ihtimalleri çıkartır karşımıza. Çünkü eski acıları her zaman daha güvenli bulur. Yeni ve iyi olan mutluluk da tuhaf, alışılmadık gelir. Farkında olmadan asıl iyi ve güzel olandan kaçar bizi içine çekecek olan o kara deliklere çekiliriz..
Karşılaşma ihtimalinden bahsettin ya. Bundan 8 ay kadar önce ai, yle sohbetler sırasında benim gibi olan kaç kişi var diye sormuştum. %5-6 gibi bir oran vermişti. Bu kalabalıklar içindeki oran bu arada. Geçenlerde tekrar sordum. %1'e düştü sayım. Yakında azalarak yok olucaz gibi duruyor 😂
Ben benim gibi olanla karşılaşma umudumu rafa kaldırdım. Benim ona yapmadığım şeyleri bana yapmayacak birini istiyorum. O bile yok hiç yok 🤣
Doğsun be güneş eheheh... hoş geldin... İşte beyinimin , geçmiş acılara olan alışkanlıkları hayatımı sevdi... O da kendince haklı yani (beyin) risk almak gereken yerde almaması garantici yapısından geliyor galba en fazla hayatta kalma süresine erişmeye çalışıyor bunuda anlıyorum... Ama kabullenemiyorum işte...
Yüzde 5 çokmuş yav... Yüzde 1 bile ama galba bu orana türkiye dahil değil ajdhsh... Elimden geldiğince yaşamaya çalışırken öyle görünüyor ki dediğine çıkacak olay rheheh...
Neydi adını unuttum işte birinin dediği gibi... Aslında istekler normal ama şartlar hiç normal olmamıştı... . seni gördüğüme sevindim...
Elinizden geldiğince keyif alarak, anların tadını çıkararak yaşamak lazım bu yüzden kuzişcim. Yediğin, içtiğin, gördüğün, duyduğun genel olarak deneyimlediğin her şeyden keyif alarak..
Ben de seni gördüğüme sevindim 🤩 Kendimi de gördüğüme sevindim 😂 Dün geceli gündüzlü çok uyumuşum. Aynada ayrı bir güzel gördüm kendimi ehehe
Elde başka insan kalmayınca beynim bana yürüyor galiba 🤣
aslına bakarsan artık ben bu bağ, ilişki, güven sevgi sadakat gibi duygularin oluşup oluşmadığından da emin değilim. çünkü insanlar bu dönemde artık gerçekten her konuda çok dört dörtlük numaracı, yalanci oldular ve bazen gerçek duygularıni da çok güzel gizleyebiliyorlar
Bağlar biz bu dünyaya gelmeden evvel kurulmuş. Bu dünyada da aynı bağlar düzeneği oluşturuyor ve her şey olması geretiği an olması gerektiği gibi gerçekleşiyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçek bağlar illlk bakıştaki hayallerimizle değil, paylaştıkça ve yüzleştikçe ilmek ilmek oluşur ✨. Bazen karşı tarafı kendi umutlarımızla süsleyip severiz ama netlik olmayan bir yerde kaybolmak seni yıpratır 🥺.
Kalbindeki o güzel duyguların aynısını hisseden biri mutlaka var. Yalnız değilsin, sadece doğru zamanı bekliyorsun 💖. Maskelerin arkasındaki o gerçek ruha denk geldiğinde her şey anlam kazanacak.
Peki sence bu bağı kurmak için cesaret mi daha önemli yoksa doğru zamanı beklemek mi? ✨☕
İkiside elzem bence
Çok doğru söyledin, biri olmadan diğeri hep eksik kalıyor zaten ✨ İkisi birleşince o mucize gerçekleşiyor bence 💖 (16 kelime)
Evet 16 kelime "o"nu sayarsak...