- Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamanı gelince sevişecek misin? Ayrıca bu işin zamanı mı olurmuş?
Zamanı gelince sevişeceksen zamanı gelmiş, o seni arzuluyor işte. Sevişmeyeceksen de zorlamasına izin verme, ayrıl.Bunun başka çözümü yok."Ben istemiyorum." de, bırak.Zaten bir aşk ilişkisi bütünseldir.İçinde duygu da olmalı, seks de olmalı.Zaten seks demek duygusuzluk demek değildir.Eğer sen onu yeterince çekici bulmuyorsan, sadede kişiliğini seviyorsan, kendine hem kişiliğini sevebileceğin, hem de aynı yatağa girebileceğin birini bulmalısın.Sonuçta çekici olmayan biriyle evlenmezsin.Onun gibi düşün..20 Yorumla
+1 yılo kadar çelişkili yazdıkların...hem yeni istemiyorum diyorsun,hem zamanı var diyorsun hem yeni olmasına rağmen onu çok seviyorum diyorsun...sevginin özü , güvendir..seni bu şekilde kullanmak isteyen adama nasıl güveniyorsun? güveneceksin? sonrada bunu söylerken nasıl sevdiğini iddaa edeceksin..erkeğin aklı cinsellikte ise zaten durduramazsın..istediğini alana kadar kırk takla atar önünde..sonra işi biter, arkasına da bakmaz,sorumluluk almaz..sonra ne mi olur..sen burada çook sevdim,birlikte olduk ama beni terk etti diye konu açarsın..
12 Yorumla
Yeni ilişkiyse çok basit zaten :D daha yeni tanışıyoruz sen benimle bunun için mi çıkıyorsun gibi direk söylemesen bile o an ortama göre ima et baktın hala uzatıyor zaten seni kaybetme korkusu yoktur, demekki cinsellik amaçlı beraber olmak istiyordur, zaten uzatmazsa da bir süre atlatırsın. Bu arada eufukx doğru bir yorum yapmış :D adamın niyeti belli aslında.
Birde yeri geldiğinde hayır demesini bilmiyorsan zaten her konuda pişman olursun benden demesi, kız erkek fark etmez insan yeri gelince ağırlığını koyacak...12 Yorumla
Soran+1 yılNiyetim evlenmk diyo ailesine bahsetmis bnden. Ama bnim hatam agirligimi koyamamakoldu cok haklisin:(((
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eğer daha önce cinsel ilişkiye girmişsen seni tutan şey ne. Yanlış anlamayın zaten bedeninin hakkı sadece sende. O zaman onun hislerinden emin değilsin, cinselliği bir ödül veyahut ceza olarak kullanılabileceğini ya da ilişkinin ikram edilecek değeri olarak görüyor olabilir misin? İnsan sevdiğine taksimetre açar mı? Keşke sevişerek başlasaydınız ilişkinize, öz olsaydı tam olsaydı.Ha evlenmeden cinsel birliktelik sana uymaz saygı duyarım ama bu durumda bu bambaşka bişey.
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
iş çıkmaz ondan kesinlikle yapma derim.gerekirse ayrıl.yok öyle kaybetmek istemiyorum filan ayakları.hiç birşey hiç kimse namustan daha önemli değil.elin oğlu içn namusundan vaz geçmen çok mantıksızca olur.zaten gerçekten seven bi erkek sevdiği kadına evlenmeden dokunmak istemez.amacı belli arkadaşın cinsellik düşünüyo tamamen.eğer sen onun istediğini yapmadığın için senden ayrılmayı düşünüyosa zaten sevmiyo demektir yani yapsan da yapmasan da bir süre sonra senden soğuyup ayrılacaktır.sonra gelir burda ağlarsın millete beni kandırdı gitti diye.tekrar ve tek kelimeyle söylüyorum :YAPMA
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılne demek ne yapıyım yav istemiyorsan bas küfürü s.. gitsin zorlamı kardeşim hayırdan anlamıyormu çok istiyormuş kesin tavrını koy gidersede gitsin ya daha çok şey söylerim de şimdi ağzımı bozmıyım sana saygı sı yoksa hadi yallah demektyen korkma alasını bulursun
11 Yorumla Niyeti evlilik olsa yatağa atmak için acele etmezdi. Gönül eğlendireceksen eğlendir ama evlilik beklentin olmasın. Ya da daha az çekici de olsa; evlenebileceğin kıçı başı oynamayan birileri ile ilgilen. Erkeklerin seni bulmasını beklersen çapkınlarla karşılaşırsın, evlenmekse niyetin çocuklarına baba olacağına inandığın birine yatırım yap.
10 YorumlaYok sen bence de istedgını ver ona sonra senı pacavra gıbı atsın köseye tamam mı. Hayır dmeeyı bılemeyen ınsanlar cok sey kaybeder: ornegın ben. ınsanlar her acıdan senı kullanır.
33 Yorumla
Soran+1 yılBen de senin gibiyim:(
güncellemeni okuduktan sonra sana şunu söylicem ilerde çok daha pişman olcan o çocuktan ayrılmazsan. Kalbi penisinde atan adamdan hayır gelmez.
55 Yorumla- +1 yıl
hahaha +1
Soran+1 yılSurekli sevismekten bahsediyo gina geldi artik ama birakamiyorum da bi kere ayrildim geri dayanamadim baristim of cikmazlardayim
tatlım yalan söylüyor...
senin çekiciliğinden falan değil o yaklaşımı tamamen kendi şerefsizliğinden..
bir erkek böyle bir şeyi karşısındakine sormamalı bile adam kalkmış apaçık söylüyor arsız ve abaza..
uzak dur derim ama sen bilirsin..34 Yorumla- +1 yıl
ben kızı suçlarım kardeşim...hem çok çok yeni..hem çok seviyor..bu ne yaman çelişkidir ...
- +1 yıl
o zaman önce duygularını gözden geçirmesini bilecek...
- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılbir anlık zevk yüzünden yaşanan problemleri bilirsin.. Eğer güçlü bir kişiliğe sahipsen o bir an için bütün hayatını heba etmezsin. Kendine hakim olmayı öğren ve bunu onada öğret. Bide soruyosun burda bence sende istiyosun da açık açık yazmıyosun
22 Yorumla- +1 yıl
artı yazmışsın ama vermemişsin be laz (:
uzulme o i*ne icin. allah oyle insanlara akil fikir versin kaybetmek istemedgm insanlar boyle seyler icn ayriliyorsa uzulmeye degmez seni cinsel obje gbi gormus ve sadece bunun icin yaninda olmuss sevismeden sevgili olunmuyor mu ya sacmaliga bakk
11 Yorumla
+1 yılYumurtalıklarımda iltihap var antibiotik alıyorum, demen birkaç ay vajinal seksten seni kurtarır.
Anala kasinlikle karşıyım aşağılayıcı olduğunu düşünüyorum demen de seni diğer türde ilişkilerden kurtarır.
çantana yarım kutu antibiotik koy destekleyici olsun bu kafayla iyice tanışana kadar sadece öpüşüp koklaşabilirsin.00 Yorumla
+1 yılEger gercekden Seni Seviyorsa inan Saygi duyardi ve üsdelemezdi anlasilan oki Seni sadece yataga atmak isdemis.
Ve inan bir Kac hafda sonra Seni arayacak demedi deme..02 Yorumla
Soran+1 yılBarismak istiyo musun yazdi ama hayir dedim ya yine sevismek isterse nasil guvenecegim:/
- +1 yıl
Biraz birak zaman gecsin arada simdi hemen Barisirsan ozaman Degerini bilmez..
Sabirli olacaksin ve bir iki ay bekliyeceksin bakacaksin Sana Sadik kalacakmi yoksa Seni Gözden cikaracakmi eger cikarirsa Sükür dersin bu Genc yasimda fark ettim gördüm dersin. Kurtuldum diye Sevinirsin...
Zırt diye nasık çok seviyoesunuz ya. Çocuk musun sen? Kendini kullandırma ona bence...
Zamanı gelse bile! Adam istediğine ulaşırsa tekmeyi basacak çünkü. Bırak istediğine ulaşamadığı için bitsin bitecekse...01 Yorumladurumun kötü kızım..güvene biliyorsan bazı şeyleri paylaşabilirsin,özveri gösterirse o da ortak bir yol bulabilirsiniz fazla aşırıya kaçmadan.ama dediğim gibi bişeylere güveniyorsan,yoksa 2gün sonra seni bırakıp giderse pişmanlık para etmez...
01 Yorumla
Soran+1 yılNiyetim seninle evlenmek neden korkuyorsun bu kadar diyor:/
Vajinam yok benim de. Sonradan söylersin artık doğruyu bi şekilde.
56 Yorumla
Soran+1 yılAc bakiyim der bliyorumben onu:(
+1 yılAyrıca, bir erkek eğer çok coşuyorsa ve sizde vaginal veya benzeri bi ilişki yaşamak istemiyorsanız
elinizle aniden boşaltın onu oracıkta bak eser kalıo mu o coşkudan :)00 Yorumla
+1 yılson güncellemendeki bilgi ve sonuç,
senin aslında onunla değil, kimseyle cinsellik yaşamaya hazır olmadığının göstergesi
bence sen bu konuda kararını ver şimdi rahat rahat düşün işte artık00 Yorumlaamacı farklı... sereflı namuslu bı erkek cok cok yenı bır ılıskının basında kız arkadasına boyle bırsey asla soylemez...umarım sana dokunmaya kıyamayanını bulabılırsın..ama erkek arkadasının yanlıs bır ınsan oldugunu dusunuyorum
00 Yorumlaonu kaybetmek istemiyosan çocuk hertürlü alır yani sorman çok sacma çocuğu kaybetmekmi kendini kaybetmekmi arasında secim yapıp karar ver onu yap seçim yapmak için "SEÇİM" yaz bana gönder en güncel seçimler cebine gelsin :D
10 Yorumla
+1 yılüsdelersen ayrilmamiz gerekecek dersin. Olur biter isin ciddiyetini ve Ciddi oldugunu anlat.
Korkma celiskiler ve Korkular icinde olursan er yada gec kendini Yatakda bulursun...00 Yorumlamadem sevismeye niyetin var -ki "Onu kaybetmek istemiyorum cok seviyorum" sozunden bunu cıkardım, sevisin gitsin.ha simdi ha sonra..nasıl olsa yapacaksan ne zaman yaptıgının ne onemi var
03 Yorumla
Soran+1 yılAma cok basindayiz biseyler otursun istiyorum niyeti gercekten dedigi gibi evlilik mi onu gormek istiyorum
- +1 yıl
yazdığım yorum neden silinmiş ayıp bir şey yazmamıştı ki gerçek söylüyorum boğaların sürüyü rahatsız etmemesi dağıtmaması ve kısırlaştırmak için yapılan bir uygulama bu eski usul şimdi yapılmıyor ama önce böyleymiş daha bilimsel konuşayım hayvanın cinsel organını iki kızdırılmış taşla eziyorlar ve hayvan iktidarsızlaşıyo eskiden osmanlı saraylarında hadım etme ususluda böyleymiş bunda ayaıp olan ne var soru çok mantıklıda sanki cevabım saçma kim sildiyse kendisisni geliştirsin
TEKRAR GÖNDEREME
daha ilk günden anı yaşamaya değmez. sonra çok pişman olursun. ayrıl ondan. senden böyle bişey istiyosa tek bi amacı vardır ...
22 Yorumla- +1 yıl
KIZ GELDİN Mİ NAPIYON
çok seviyorum diyorsun onunda çok sevdiğine inanıyorsan bunda bence hiç bi sakınca yok. ama yinede onun seni sevip sevmediğinden kesinlikle emin olmalısın ki sonradan üzülüp kendini kötü hissetme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılbunu gerçekten istiyorsan ancak henüz erken olduğunu düşünüyorsan direkt olaraka sevgiline söyle.. oda anlayışlı olmak zorunda..
02 Yorumla
Soran+1 yılKac kere soyledimlaf anlamiyo azmis durumda:(
- +1 yıl
o zaman kendi işini kendisi görmesi için yardımcı ol.. ne biliyim beğendiğin kızların resimlerini yolla.. hazır olana kadar bu şekilde idare et de oda senin ona açık olduğunu ama zamana ihtiyacın olduğunu anlasın..
+1 yılzamanı gelsin istiyormuşsun nasıl olsa verecekmişsin.
ne olduğun belli
ne demeye 3-5 gün hafta bekledin ki00 Yorumla
+1 yılhıh çıss dersin yasakk sen isteyince degil sadece karsılıklı istememiz daha guzel olur ve ben buna daha hazır degılım dersın anlarsa ne ala anlamazsa kolay gelsın sana
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. çok çok yeni bir ilişki ve kaybetmek istemiyor çok seviyorsun.
bu şartlarda ikna edemezsin. baştan vermişsin tavizi. bence senin de gönlün var ama biraz zaman geçsin adet yerini bulsun istiyorsun.00 YorumlaYok yok sen hakediyosun boşa uğraşma seviş.Daha başındayız diyosun adam açık açık niyeyitini belli ediyo hala kaybetmek istemiyorum diyosun.
23 Yorumla
Soran+1 yılOyle deme:( sence ne kadar zaman gectikten sonra bisyler yasamali( gercekten bimedigimdn soruyorum)
peki ya o üzüldümü? seni kaybetmemek için çabaladımı?
012 Yorumla
Soran+1 yılHayir...
Soran+1 yılhihi:(((
Soran+1 yılinsallah akillanirim...
Soran+1 yıl:) o degil de bu cocuk ararsa affetmem umarim:)
Soran+1 yılAma napiyim yaa gonul bu bota da konuyor:)
Soran+1 yılBarismak istedigini yazdiii ama hayir dedimm ya yine sevismek isterse demi:/
- +1 yıl
kesinliklee,bekle bakalım hemen pes edecekmi hem ne kadar seni sevmiş olduğunu görürsün.zaten insan sevdiği kişiyi sevişmek için o kadar zorlamaz,hatta sevdiği kişi kırılır üzülür zorlamiyim diye düşünür.iki kişi zaten birbirini gerçekten seviyosa zaten zaman geçtikçe güven kazandıkça öpüşürde sevişirde...
katlanabileceksen ona de paralı yapsın ıhtıyacını gıdersn
14 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim kac kere git baskasiyla ol diye ama sadece seni istiyorum diyo:(
- Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılok yay'dan çıkmış bir kere. o ok bi yere girecek. ama nereye bilemedim.
12 Yorumla
Soran+1 yılBana gelmesin nolur
- +1 yıl
valla bilmem artık (: handjob deneyebilirsin ne bileyim yahu
Genelde erkekler sevdikleri kıza pek o tarz yaklaşamazlar kıyamadıkları için.Seninkinde var bi numaralar bence uzak dur sonra çok ağlarsın =)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgünah günah cehennemlerde cayır cayır yanarsın benden demesi :D
21 Yorumlaevlenmeden olmaz de sakıanda ılıskıye gırme ılıskıe gırıp kızlıgını kaybettıkten sonra senı terk ederse ıkı gun sonra burda aglarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok buyuk konusmayim da o yola girmek istemiyorum. Tam olmadan yapalim diyor nasilcikacagim ben bu isin icinden off
en ıyısı.. senı ne sanıyordu kı.. ıyı yapmıssın uzulmeye degıcek bırı degıldı bence
00 Yorumla
+1 yılşap at yemeğine daha olmadı en etkili yöntem şaplak at...
10 Yorumla
+1 yılseviş gitsin nereye götürcen sakla sakla onu... örümcek ağı bağlamadan kullansan iyi olur.
00 Yorumlaseks yapmak istememiş sevişmek istemiş ne sorunvar burda anlayamadım
00 Yorumlaistemediğiniz bir şeyi yapmayın.sizi gerçekten arzuluyor olabilir ama siz istemiyorsanız yapmayın.
00 Yorumlasevişmedin diye ayrılıcak olursa..senle olmasını sebebi bariz belli olmaz mı ?
42 Yorumla- +1 yıl
çok yerinde +
arkadaş istemiyorum de zaten sen istemeden dediğin olursa ne sen haz alırsın ne o bu kadar basit ...
02 Yorumla
Soran+1 yılGtsin baskasiyla yapsin demi
herifin cinsel isteğini bastrmya çalış.mesele aysel gürel in NÜ resimlerini göster
21 YorumlaBiraz mantıklı olsun
her çekici bulduğu ile sevişebiliyor mu10 Yorumla
+1 yılgazozuna ilaç at kısırlaştır :D yoksa azmış bi erkeği zor durdurursun ..atalarımız bile demiş.azmış kudurmuştan beterdir diye :D
10 YorumlaSeni babama abime söylerim de gözünü korkut evlenmeden olmaaz de mesela
00 Yorumlasizi su istimal ettiğini rahatlıkla söyleye bilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviş. sonra da ayrıl ondan. kullan onu. gelsin burda başlık açsın sonra. yap bunu.
21 Yorumla- +1 yıl
Kim kimi kullanmış oluyor _? :)
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. çözemezsin. Artık beyniyle düşünmüyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın ola birlikte olmaya kalkma.o sevdiğin adamdan nasıl iğrenebileceğini hayal bile edemiyorum.
00 Yorumlaiyisini yapmışsın sana mutluluklar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılseni tebrik ediyorum.. Aferin kız sana
00 Yorumla Lezoyum de o zaman kaçar:)
00 Yorumla
+1 yılsakın...sakın kendini tesim etme...
00 Yorumlaaman Allahım dünyanın bütün dertleri üstünde.. :S
12 Yorumla
Soran+1 yılSu an benim icin en buyk dert malesef
- +1 yıl
+1
Cinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. erkenide bir geçide bir ver kurtul
00 Yorumla
+1 yılHak yoluna yönlendir 3<
010 Yorumla
Soran+1 yılAilesi hak yolunda ama kendi bk yolunda malesef
- +1 yıl
Sen beni hiç anlamadın sister :(((
Soran+1 yılAnlamamisim:( hala anlamadim
- +1 yıl
Ya şimdi açıklama yaptırma bana :((((
Soran+1 yılTamam cahil kalayim:(
- +1 yıl
Her şey senin iyiliğin için <3
Soran+1 yılKeske soyleyeydin belki iyi biseydi bana yardimin dokunurdu falan:(((
- +1 yıl
Yani yardımım falan dokunursa erkek arkadaşın kızabilir :(
Soran+1 yılKizsin ben zaten kizginim ona:((
- +1 yıl
Bırak onu ya ben göstercem sana hak yolunu <3
+1 yılvur kaç taktiği dikkatli olmanızı tavsiye ederim
10 Yorumlaadetliyimde 1 hafta yırtarsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı. 40 yıllık içiciyim böyle kafa görmedim
13 Yorumlaiyi yapmışsın o yalvarıcaktır sana
00 Yorumlasıcak su dök ayrılsın rüyadan:)
01 Yorumlaşap yedir.
02 Yorumla
Soran+1 yılMantikli aslinda
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne