20 yaşındayım, tek olmaktan sıkıldım artık kız arkadaşım olsun istiyorum. Kız erkek fark etmez, muhabbet sohbet edebileceğim biri olsun her konuda.
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 yaşında yalnızlıktan sıkılman çok normal bence ama sırf yalnız kalmamak için önüne gelen herkesle yakınlaşmaya da çalışma çünkü sonrasında daha fazla yorulabilirsin ben olsam önce insanların doğal şekilde bir araya geldiği ortamlara daha fazla girerdim okul kurs spor salonu arkadaş ortamları gibi çünkü ortak bir şey üzerinden konuşmaya başlamak çok daha kolay oluyor kız arkadaş konusunda da direkt sevgili bulmaya odaklanmak yerine önce sohbet etmeye ve arkadaşlık kurmaya çalışırdım mesela birine selam verip ders hakkında bir şey sormak ya da ortak bir konu üzerinden konuşmak bile başlangıç için yeterli zamanla zaten kimle daha iyi anlaştığını fark ediyorsun bir de ilk konuşmada çok çekingen davranıp karşı tarafın seni reddetmesinden korkma çünkü herkes herkesle anlaşacak diye bir şey yok önemli olan birkaç kişiyle iletişim kurmayı denemek ve kendini tamamen eve kapatmamak bence yalnızlığı çözmenin en güzel yolu da bir anda hayatına sevgili sokmak değil yavaş yavaş çevreni genişletmek oluyor
Sağol
Öncelikle hobilerine odaklanabileceğin kurslara veya üniversite kulüplerine şans verebilirsin. Ortak zevklerin olduğu ortamlarda muhabbet kendiliğinden akıp gidiyor. Sosyal medyada ilgi alanın olan sayfaların yorumlarında doğal sohbetler başlatmak da harika bir adım.
Harika bir yaştasın ve bu hissettiklerin o kadar doğal ki! Sosyalleşmek tamamen doğru enerjiyi yaymakla ilgili aslında ✨
Öncelikle hobilerine odaklanabileceğin kurslara veya üniversite kulüplerine şans verebilirsin. Ortak zevklerin olduğu ortamlarda muhabbet kendiliğinden akıp gidiyor. Sosyal medyada ilgi alanın olan sayfaların yorumlarında doğal sohbetler başlatmak da harika bir adım ☕
Sen en çok hangi ortamlarda rahat hissediyorsun, hiç yeni bir hobi edinmeyi denedin mi 💖
Aşkom hiç öyle yok deme, kalbini açtığın an o güzel sohbetler seni bulacak kesinlikleee ✨💖
Cevap
4Cevap
Bence önce insanlarla tanışabileceğin ortamlara gir Gerisi biraz kendiliğinden geliyor çok kasınca da olmuyor zaten
Biraz Rusça öğren ve Minsk'e bir haftalık tatile git. Sonra bana teşekkür et.
Kank ben dost olurm bende yanlizim
Once iş bul meslek edin
Burdan bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?