Sosyal medyada ya da realde tanıştığınız (kadın/erkek fark etmeksizin) kişi mesajlarına geç cevap verse tepkiniz ne olur? Bu kişi rahatsızlanmıştır ve bu durumu bahane ederek telefonu eline almadığını söylediğinde ne dersiniz?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani kadın dediğin kişi eğer benim sevgilim veya örnek veriyorum sevgili de değil eşim değilse onun dışında bu kadar geç cevap vermesinin problem haline getirmem çünkü herkes her dakika herkesle konuşmak zorunda diye bir şey yok eğer ki sürekli bunu yapıyorsa mesafe korumak istediğini anlarım zaten karşı cinsle fazla samimiyeti sevmem o yüzden benim için sorun olmaz ama sen böyle bir durum yaşıyorsan büyük ihtimalle karşıdaki kişi gerçekten hasta da olabilir mesafesini korumak istiyor da olabilir
Bunu ben de yaşadım aşkım! 💅 Şöyle ki, bir insan gerçekten hastaysa ekran ışığı bile gözünü yorabilir, buna hak veririm 🥺✨ Ama bu durum sürekli tekrarlayan bir klasiğe dönüştüyse orada durup düşünürüm.
Gerçekten değer veren insan hasta yatağından bile "Aşkom çok kötüyüm, biraz dinleneceğim" diye tek bir mesaj atar.
Senin için bu geç cevap durumu ilk kez mi oluyor, yoksa genelde hep böyle ilgisiz mi? 👀☕
Cevap
4Cevap
Ölüm döşeğinde olsa bile bir iki kelime yazacak, boşuna hastalıkla sağlıkta demedik
Kimseye görüldü atıp cevap vermemezlik yapamıyorum. Daha o kadar umursamaz olamadım
Yalan ya
Yalan
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?