Öncelikle merhaba, erkek arkadaşımla güzel giden bir ilişkim vardı, hâlâ devam ediyor fakat ufak tefek şeylere takıldığımı söylüyor. Fakat ilişki başında bunlar çok normal karşılanırken, elinden geleni yaparken, şu anda çok abarttığımı ve gereksiz takıldığımı söylüyor. İyi geceler ve günaydın mesajı asla atmamaya başladı, ben de bundan rahatsız oluyorum. Yani sonuçta bir ilişkim var, düzenli bir konuşma var, yani neden iyi geceler ve günaydın mesajı atılmıyor ben anlamıyorum bunu. Son zamanlarda sürekli yaptı ve ben de artık delirdim, sürekli problem hâline getirdim, sürekli kavga çıkıyor. Bana diyor ki, senin tek derdin bu mu, sorun çıkarmak için yer arıyorsun. Ya bende mi problem var, yani ciddi derecede bir mobbing yediğimi düşünüyorum ama bir türlü, içim içimi yiyor, canım çok sıkılıyor. Yani ben neden bu şekilde yargılanıyorum, işi vardı önceden de, hâlâ çalışıyor. İşim var deyip dört beş saat yazmadığı oluyor ama o ilk başlarda böyle değildi, iş olsa da yazardı. Yan yanayken benimle hiçbir problemi yok, hiç farklı davranmıyor, aynı ama ben asla davranışlarının ve konuşma tarzının aynı olduğunu düşünmüyorum. Telefonda eski davranışlarını sergilemiyor, salmış ne bileyim. Yani mesaj atsam ne olur, atmasam da olur, hani arayıp buluşuruz zaten, hani yan yana her şey çok güzel gibi düşünüyor galiba ama mesajlaşmadan olmaz ki. Yani ben farklı mı düşünüyorum, yani insan sevgilisine iyi geceler, günaydın yazmaz mı, ben mi farklı düşünüyorum? Gün içinde zaten konuşmuyoruz doğru düzgün, ben bilmiyorum, sizin aklınıza ihtiyacım var. Bu sabah da aradım, dün gece yazmamış, iyi geceler mesajı yazmayacağını bildiğim için yattım zaten sinir olmamak için. Sabah günaydın da yazmamış, ben de aradım, kavga etti benimle. Senin işin gücün yok mu, böyle şeylere takılıyorsun dedi. Sabah ondan beri konuşmuyoruz, ben de aramadım, aramayacağım, nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum, yardım ederseniz sevinirim.
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer