Bu ay evlenecektik biz deyince ağladı. Duygusal şarkılar dinleyemiyormuş artık çalınca yine ağladı. Mutsuz insan asla değişmez vs dedi sevmeyen erkek ağlar mı bana yalan mı söylüyor
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ay evlenecektik biz deyince ağladı. Duygusal şarkılar dinleyemiyormuş artık çalınca yine ağladı. Mutsuz insan asla değişmez vs dedi sevmeyen erkek ağlar mı bana yalan mı söylüyor
Cevap
3Cevap
Onun ne hissettiği önemli olmamalı senin nasıl hissettiğin daha anlamlı
Bızım ılıskımız 9 senelık ben onun yasadıhı sehre gelmek ıstemedım nısanı son dakıka ıptal edınce ayrıldı pısman oldum hemen sonra surec boyle yanı ben onu cok sevıyorum ama onun artık sevmıyorum ıkı kere ağlaması kafamı karıstırıuor
Ben anlık korktum ama onu cok sevıyorum sence agladıysa sevmedıgı yalan mı
Yuva kurmayı ben becereemedım o degıl doğuda koyde 2 sene kalıcaktık öğretmen korktum ama hemen pısman oldum konustım ama kararım kesin dedi buna ragmen aglaması vs bu cuma oraya gıdecek konustugu bır kız da korkuyorum sevgılı olmalarından gercekten askı bıtmıs mıdır gerı donduremez mıyım
Usta bende yıllarca doğunun çeşitli şehirlerinde görev yaptım. Hertürlü zorluğu gördüm her türlü sıkıntıyı yaşadım benimde görüştüğüm insanlar vardı çoğu o sıkıntılı süreçlerde yanıma ziyarete gelip donduler yapamayacaklarını anlayınca senin gibi vazgeçtiler benden bi kayıp olmadı ama verdikleri karar ömür boyu karşılarına çıktı
ben dıyorum ya o an ve bır sure kokrtum 3 ay erteleyelım mı dedım haklı olarak ayrıldı ama ben hemen duzeltmek ıstedım 5 aydır da ugrasıyorum 2 3 aydır baska kızla da konusuyor ama buna ragmen benle defalarca gorustu arabada bu ay evlenecektık dedıgımde agladı duygusal sarkı dınlemekten kacınıyormus bır sarkı caldı agladı sen benı terk ettın dedım kararım kesın umut besleme dedı ama onu cok sevıyorum duzletmek ıstıyorum sence aglaması hala sevgısını gosterır mı bazıları alıskanlıktan aglamıstır dıye duzeltmek ıcın her seyı yaparım yeterkı sevdıgını duyayım
bıtlıs mutkı de bır koyde hıc umrumda degıl ısterse cadırda yasayalım sevıyorum onu bır anlık korku endıse sardı ınsanların fıkırlerı etkıledı ama cok sevıyorum konustum da artık sevmedıgını soyledı umudu bıtmıs guvenı kırılmıs olmaz dedı başkası varsa yoluna bak dedi ama buna rağmen bana mesaj gelınce cocuk mu attı dıye soruyor yanımda arabada ıkı kez agladı bugun onu gorucem cuma oraya gıdecek esyalarımı tasımak ıcın goruscez sence gercekten sevmıyor mu yoksa gururu kırıldı vazgecmeye mı calısıyor. Herkes alışkanlıktan ağlamıştır dedi ama bana mantıklı da gelmıyor ınsan nıye ask sarkısı dınlemekten kacınsın hıc duygusu yoksa ısrarla kapatsın ve yanlıslıkla calınca aglasın duygusunu bastırıyor gıbı gelıyor lutfen fıkrınızı merak edıyorum onun ıcın her seyı yaparım
size özelden yazabılır mıyım bugun son kez gorucem belkıde onu bıraz destek alsam fıkır alsam burdakı erkekler barısmaz sevmıyor dıyor ya sacma sapık seyler yazıyorlar dogru duzgun bır fıkır alamadım sız aklı basında bana yol gosterebılecek gıbı hıssettırdınız kısaca dedıklerınden bahsettım sıze sormak ıstıyorum
yazdım
Ayrıldıysan unut gitsin :D
9 senelık ılıskı
sev yeter
Gerı kazanabılır mıyım sence gercekren swbgısı bıttı mı bıttıyse aglar mı sarkı da
Neden sevmıyorum dedi o halde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık acısıyla baş etmek gerçekten çok zor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Sarılmak istedim şu an sana...
Canım benim, erkekler bazen sevgisizlikten değil; suçluluk duygusundan, alışkanlıkların bitişine üzüldüklerinden veya kendi başarısızlıklarıyla yüzleştiklerinde de ağlarlar. Ağlamak her zaman o ilişkinin arkasında duracak kadar büyük bir aşk anlamına gelmez maalesef. Mutsuz insan değişmez diyerek aslında sorumluluktan kaçıyor.
Sence gerçekten seni sevdiği için mi ağlıyor, yoksa kaybettiği konfor alanı ve vicdan azabı yüzünden mi? ✨💖
Ben onu üzdüm ama bu ay evlenecektık dedıgımde agladı sonra dıygusal sarkıda agladı Şu an baskasıyla konusmasına ragmen sevmuyorum dese de 5 ay gecmesıne ragmen aglar mıydı horary falında barısmayacaksınız sevmıyor cıkfı ama ınanmıyorum
Ah bebeğim fal falan deyip kendini kandırma lütfen 🥺 Başkasıyla konuşurken ağlaması aşk değil tamamen vicdan azabı aşkom ✨💖