Sevgilisi için ağlayan erkek gerçekten seviyormudur?
Kızı arada bi üzse bile sinirlenince seni sevmiyorum dese bile gerçekten seviyor olabilirmi?
Kızı arada bi üzse bile sinirlenince seni sevmiyorum dese bile gerçekten seviyor olabilirmi?
Aynı şekilde 2 yıllık ilişkimde ayrıldım ve bugün erkek arkadaşımla buluştuğumda konuştuk ve birbirimizden uzaklaşmamız gerektiğini söylemeye başladığında direkt ağlamaya başladı erkek arkadaşımı ağlarken hiç görmedim telefon başında arada ağlıyordu ama çok öyle içli içli değil normal bir şekilde bugün omzuma yaslanıp öyle bir ağladı bana sarıldı ve omuzunda birden hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı belki bu son sarılışımız olabilir dedi birbirimizden uzaklaşmamız gerekiyor diye bana defalarca sordu ve ben de bilmiyorum diye cevap verdim ve o daha çok ağlamaya başladı
Sinirlenince söylediklerimizin asıl hislerimiz olduğuna inanmıyorum. Çünkü kendimden biliyorum insan bilincini kaybediyor bazen. Her ağlayanın da hisleri gerçektir diyemem. Bunu genel olarak bakıp anlaman lazım.
Yani şu an istemediğim biseyi yine yaptı kaç kere yalanı oldu yemin etti o yüzden hiç emin olamıyorum. Çok kafam karıştı
Nasıl bir yalan olduğuna bağlı. Bu sürekli tekrarlıyorsa artık kendi tercihidir ağlaması da senin dayanamayacağını düşündüğündendir. Küçük toz pembe dediğimiz yalanlar gibiyse affedilebilir belki bir yere kadar.
Yani yalan şu. Bu şimdi cnsel içerikli videolar izliyordu kendini tatmin etmek için falan . Ben bikac kere yakaladim bunu. Bidaha yapmam tövbe ettim dedi yeminler etti ama bugün baktım ki yine yapmış. Ağladı falan ama bi yandanda sustu bisey diyemiyom sen haklısın dedi
Aslında bu bir alışkanlık yani bu konuyu bence sen çok kafana takma sonuçta bir iletişim yok vazgeçmesi zor olabilir.
Peki ne yapmalıyım şu an? Çok karasizim ya
Cevap
1Cevap
herşeye zır zır zır ağlıyorsa gerçek değil ama normalde ağlamıyor ama senin için ağladıysa o gerçektir
Yani eskiden hiç ağladığını görmezdim çok nadir yani. Bu aralar ama ağlar. Benle konusunca çoğu zaman ağlıyor başkası için ağlar mi bilemiyorum ama sanmiyorumda
sürekliyse sıkıntı
Hayır, yalandan ağlayacak kadar korkunçlar.
Olabilir mi gerçekten ya.. sevgilimle 1.5 yıldır beraberiz onun hatasi oldu ben baya kizdim ayrilmak istedim ağladı sürekli.. şu an emin olamıyorum hatası yüzünden sevip sevmediğini
Ağlaması sevdiğini asla göstermez bunu bil.
Timsah göz yaşlarıdır o aşko
Anladım ozaman güvenmeyim ben en iyisi
Evet
Peki o kızı bile bile üzse bile seviyormudur? Hatalarini tekrarlarsa
timsahlarda Ağlar
Evet
Ağladıkta ne oldu hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?