Sevgilime birkaç kere bir şeyler aldım. Doğum gününde 4 adet pasta aldım daha sonrasında buluştuk kahveyi ben ödedim sigarayı ben ödedim. O da yemeği içecekleri ödedi daha sonra ona PS5 almıştım sonra iptal ettim o da telefon alacak kendisine ve iptal ettiğim için bana dedi ki telefon bana ne zaman alıyorsun. İşte ben de yedek telefon var iPhone 14 onu bana versen ödünç telefon ben alana kadar falan yani. Gerçekten çok şey istiyor tamam para benim için gelip geçici ama ilişkide erkek gibi hissediyorum hatta petrolde durduk gittim ona bir paket sigara aldım verdim düşündüm yani ama ondan hâlâ bir şey göremedim sadece seviyor.
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, durum gerçekten çok hassas ama hislerinde sonuna kadar haklısın 🥺 İlişkilerde karşılıklı alma-verme dengesi bozulduğunda böyle hissetmen çok normal. Sevgi elbette çok güzel ama tek başına faturaları veya lüks istekleri ödemiyor maalesef 💅
Sen jest yaptıkça o bunu bir görev gibi görmeye başlamış. Ona açıkça bu durumun seni duygusal olarak yorduğunu ve ilişkideki rolünü karmaşıklaştırdığını tatlılıkla anlatmalısın.
Peki sen bu konuyu onunla hiç açıkça konuştun mu, tepkisi ne oldu? ✨☕
Hayalet casper benim yorumumu neden sildin ya