Eski sevgilim benden para isteyip kendi birikimini saklayınca haksız mıyım, böyle erkekle evlilik düşünülür mü?

Ailesinin yanına gittik, ilk defa tanışmaya. Kız kardeşi çeyiz yapacağım, ev eşyalarına destek olacağım dedi. Benden için elinde olsa o da yapar ama ailesi zorda, onlara yardım etmesi gerekiyor dedi. Bu denir mi, sevdiğini evinde küçük düşürür mü? Söyleyince olsa yapar dedim, yücelttim seni diyor. Babam zenginlerle evlenin diyor dedi, çok ağladım. Evinde özürler diledi, annesi bile kızdı ona. Sonra olayı orada kapattım olgunlukla. Aylar sonra, ailesinin evi arabası olmasına rağmen ve bunun katkısıyla alınmış olmasına rağmen, bizden bir şey bekleme elimizde yok demişler ve bana sen yanımda olduğunu göstersen onlar da destek olur dedi. Bana, bana mı bağlı ailenin sana verdiği değer dedim. Neyse, geçen aramız bozuktu, barışalım, aramız ısınsın diye havuza gidelim dedim, param yok dedi. Sende varsa hallet, ben sana vereyim maaşı alınca dedi. İlk defa şok oldum. Kenarda evlenmek için biriktirmeye başladığı 10 tane altından 1 tanesini bozdursaydın benden isteyene kadar dedim. Başladı, kardeşimin kız arkadaşı sevgilisine 10 bin borç vermiş vs. Ben evlenince çalışmak istemiyorum ama bunun tavırlarını gördükçe korktuğumdan ayrılmıştım. Bunları söyledi, kıza anlatmış. Kız rahatlığı için terk edilir mi diye beni kınayıp sevgilisine borç bile verdiğini söylemiş. Sen paraya kıyamazsın diyor bana. Bir erkek kadından para mı bekler, hele de sevgililik döneminde? Her şeyimiz bir olsun istiyorum falan diye çevirdi lafı. Bugün engeli kaldırdığımda haklısın ama ben kimseden destek görmüyorum, birikimimden kimseye vermem dedi bana. Birikim demek ki amacın ben değilim. Senden lüks yerler vs. beklemedim hiç, her şeyin azına razıydım ama sen asıl senin benim ayrımı yapıyorsun. Böyle adamın birikim yapması yıllarca beklenmez. Kenarda parası varken benim deyip kadından borç isteyen adamdan dedim. Haksız mıyım, çok zoruma gidiyor çok.

Güncellemeler
3 gü
Neyse uzatmaya gerek yok sana gore biri deglmisim kim olursa olsun sınırlı davranıcmm yapmam gerek yoksa yuva kuramam bu kadar basitt dedi
Eski sevgilim benden para isteyip kendi birikimini saklayınca haksız mıyım, böyle erkekle evlilik düşünülür mü?