Sevgilin mesajlarına saatler sonra cevap veriyorsa ve "yoğunum, meşgulüm" diye savunma yapıyorsa sen ne yaparsın?

25 Ağustos 2026
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilin mesajlarına saatler sonra cevap veriyorsa ve "yoğunum, meşgulüm" diye savunma yapıyorsa sen ne yaparsın?

25 Ağustos 2026
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir kere oldu diye mesele yapmam; işi vardır, telefonu elinde değildir. Ama bu sürekli oluyorsa ve hiçbir açıklama da yapmıyorsa rahatsız olurum. Benim için geç cevap vermekten çok, karşı tarafın seni sürekli bekleten bir iletişim düzenini normalleştirmesi sorun.
Öyledir muhtemelen, sorun çıkarmam
Aynı şekilde davranırım.
Sorun etmem. işi varsa ya da müsait değilse sonra da cevap verebilir. önemli olan keyfi cevap vermemesi ya da bana yazmıyorken başkasına yazması işte o zaman kötü olur onun için. aynı şey arkadaşlık da da geçerli.
İlk başlarda kabul edilebilirim belki tolerans gösteririm ama sürekli yaparsa net ilişikli falan kalmaz biter hatta beni sevmediğini bana meşgul başkasına müsait olduğunu düşünürüm
Kesinlikle mantıklı bir düşünce, bende öyle düşünürdüm.
Normal arkadaşlık ilişkilerimde de böyleyim ben geçen gün bir arkadaşıma yazdım saatler sonra döndü bir daha da yazmadım yazmam da ona artık
En güzeli...
Sorun etmek işi vardır müsait değildir illaki dönecektir go rdugunde
Hep böyleyse...
Eğer işinin durumunu biliyorsam gerçekten donemeyeceginden eminsem sorun yok ama vakti var donmuyorsa kafasını kirican 😂🤣😂🤣
Aynen
Herhalde birinin bugün kafası kırılacak 😂😂😂
Olabilir🤣🤣
🤣😂🥰😂🤣🥰
Hep meşgul ol der engellerim
Çok iyiymiş bu
Ee haksızlığa susmam kimse kusura bakmasın
Ben de hep saatler sonra cevap veriyorum. Ne var bunda?
Bu kış bunu yaşadım ve yaza çıkamadık😂
Hayırlısı buymuş demek 🤣
Aynen öyle, çocuk yetiştirmek isteseydim şimdiye anne olurdum. Bana yetişmişi lazım bu saatten sonra😄
Bilerek geç yazıyorsa son mesajı atmış olurum
Ne ekerse onu biçer🙂
Ona göre değer veririm
Yaa hiç çekilmez bitter
Belirtirim
Cevap vermelidir illaki
Şut ve gol ula